Keşke.... eşime bu kadar şey arasında kızamıyorum yani kızıyorum ama yine de suçlu göremiyorum onu. Çünkü görüyor biliyor bir ara çakılı kadro çalıştığı için iş değiştirme peşine kendisi düştü ve şunu dedi : Ben ana baba hakkından cok korkuyorum dönüp bakıyorum gelmişler 60 70 yaşına degismezler bizi böyle yetiştirdiler büyük ne derse o yanlışta olsa büyük büyüktür doğru değil bu ben de biliyorum ama kötü olmaktansa hiç değilse başka şehirde olayım iyi köyü gunlerinde yanlarında olayım başka çare yok. Onda evlat acısı sende kuyruk acısı hikayesine döndü bu mesele artık.Eşini o şehirden çıkarma şansın varsa en kısa zamanda kullan. İşin fazlasıyla zor. Kadın bildiğin kıskanıyor, hatta tiksiniyor senden. Duymazdan gelmeye çalış, olmadı bir cinnet geçir 'deli bu' desinler, bir daha gelmesinler
Dengeyi kurabilirdi yine de. Pasif kaldığını düşünüyorum. Ana babaya karşı alikiran baskesen olmasın ama bu kadar da olmaz. Eşim cuma günü evlerine gitmiş cumartesi gitmemis pazar günü telefon açıyor baba nasılsınız ne var ne yok babasının cevaba bakın : Eve geldiğin mi var ulan nasıl olacağız hastayız ikimiz de .
Yahu bu adam bekar değil otelde orda burda kalmamış bu adam evli. Üstelik cuma gelmiş , ctesi gelmemiş , pazar telefon açmış ne istiyorsunuz ne bekliyorsunuz. Ama o fırça karşısında eşim ağzını açıp yahu baba evimdeyim nerde olacagim eşim var hamile evlendim ya ben her gün her gün gelemem ki aradım ya hastasiniz arasaniza geleyim ihtiyacınız var mı bakayım diyemiyor....