Kayınvalidenin her sabah mesaj atması

Aynen kesin öyledir. Sen ye dayağını sus otur. Biz kötü kadınlarız gelemeyiz öyle şeylere. Annemizden de dayak yemedik zaten. Ama utanman iyi bir şey tabi. Utanılacak şeyler yazıyorsun çünkü. Ama sen kadınlıktan bu kadar şikayetçi isen bir doktora git. Bir çözüm bulurlar sana belki.

Ay yok artik, korkunç bir zihniyet.
Kadin misiniz gercekten?
Kadın da çocuğunu dövüyor gerçekler bunlar
Çocuklar da şiddet görüyorken koca koca kadınların şiddet görmesi çok büyük bir sorun değil demem mi korkunç zihniyet. Esas çocuklara yönelik şiddeti umursamamak korkunç ve iğrenç

Ben Türkiyenin ilk feministlerinden biriyim senin gibi oturduğum yerden konuşmuyorum ama sadece tek taraflı değilim

Siz takıntı yapmışsınız onlar da inat etmiş. Ben olsam hiç umursamam ama rahatsız oluyorsun o saatte telefonun sesini titreşimini kapattiririm yoksa isterse mesajlassin isterse konuşsun banane. Değer görmediğim yerde de kimseye değer vermem. Herkese ederi kadar. Kendi sınırlarınızı koruyamazsaniz kimse size ne değer verir ne saygı gösterir

ay ben demin ne okudum öyle ülkenin ilk feministlerinden biri güzelleme yapmıştı evet okudum bu gerçek mi şaka ? şaka değil mi ?

Anne mesaji değilki mesele esiniz sizi dışlamış eşinizle bu sorunu halledin once mesaja gelene kadar daha cok uolunuz var

Kime yapjlirsa yapılsın, Şiddetin herturlusu igrenc ama sizin kadina siddet icin neredeyse güzelleme yapmadığınız kalmış
,Allah'tan feminstsiniz, olmasaniz nasil olurdunuz? Ne dusunurdunuz

Kime yapjlirsa yapılsın, Şiddetin herturlusu igrenc ama sizin kadina siddet icin neredeyse güzelleme yapmadığınız kalmış
,Allah'tan feminstsiniz, olmasaniz nasil olurdunuz? Ne dusunurdunuz
İlk feministlerdenmiş, ilk bilgisayar gibi düşünün .

Eeemineeeee, utanma emine, elemanı olmadığın kümenin ayıbı seni baglamaz Emineymiş, EMİN oldugun Yoros kalesinden gorülüyor

Nasıl bir zihniyet bu ya, benim yaşadığım çağda artık kimse kimseyi dövmüyor. 14 senede çok kavga ettik ama kimse kimseye vurmadı. Ha keza bir tokatta ben o adamı boşarım. İki koca yetişkin insan konuşur gerekirse kavga eder ama birbirine vuramaz. Vuran insan tartışma esnasında haksız olduğunu görmüş ve bunu sindirememiş insandır. Koca karısını şiddetli olmayacak şekilde dövebilir ne ya, ne anne çocuğuna ne koca karısına VU-RA-MAZ

Valla ikilemde kaldım. Uzaktan yorum yapınca ne var mesaj atmasından diyor insan sonra kendimi sizin yerinize koyuyorum birde sonradan bşaladı diyorsunuz eşimin ana kuzusu olduğuna mı yanayım kaynananın oğlunu hala bezini değiştirecek yaşta görüyor olmasına mı bilemedim. Düşününce zırt pırt ara mesaj at eşşek kadar adama evet rahatsız eder. Söyle annene atmasın mesaj diyemem tabi. Ama eşim son yazdıklarınızda ki gibi benimle mesafeli olup onlarla daha iyi cana yakınsa ayrılsın o zaman benden niye devam ettiriyor ki..

Ablaaaaa kafa pırıl pırıl maşallah hiç kullanılmamış ne diyon sen
Ayyy bir de ilk feministlerdenim yazmış Allah im o ne ola ki yeryüzüne düşen ilk feminist tanesimisin sen aman da aman

Gerçekten annenize kocanız öyle dedi diye bunu söylediyseniz pes, canım siz evlenirken ne alıyorsunuz gerçekten bana öyle söyleyecek adamin alnıni karışlarim bu kocam olsun olmasın. ona ne annemle istediğim zaman konuşur yazisirim.Ki aynı durum sizin için de geçerli.Ama size uzulemedim bir türlü,yani kafalar oturmamış,yaşlar sanki 17,evlenmeyi de iyice oyuncak yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…