• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidemm :(

yusssram

yusram.. sol yanimm..
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
72
19
13
32
Arkadaslar ben birbucuk senelik evliyim kayinvalidemle 2 katli bievde oturduk ustte o altta ben simdi tasindilar beraberken her evisi yapacaginda aksamdan yarin erken gel temizlik yapalim derdi bide sabah hadi artk der gibi cagri atardi hic bensiz is yapmazdi herseye tamam deyip yapardm benim dusuk tehlikem vardi ve buna ragmen boyle olmaz merdivenleri sirayla yikayalim bu boyle olmaz demisti hemde ocak ayinda buz gibi havada yine tmm dedim sezeryanla dogum yaptm doguma gitmeden bi gece once oturup pogaca yaprak sarma borek yaptik saat kaclara kadar misafirlere veririm diye doguma yorgun uykusuz gittim.. Neyse daha anlatmadigim bisuru sey.. Ben 10 gunluk dogum yaptim tasindilar beraber topladk esyalari ben bir gun onlarda kalip esyalari yerlestirdk zaten agrimda oldugu icin eve geldk o hafta icinde esimin kardesi askere gidecekti o evi bilmezler diye benim evime geldi misafirler eglence duzenlediler bi oncekigun bahcede yine benim evimde ve kynvalidem misafir gibi aksam geldi gece gitti tasinirken kullanmadigi herseyi burda birakti ustkatada baska birileri ituracagi icin cati katoni onun evini ben bebegimle temizledim aglaya aglaya dalga gecer gibi sanadazahmet oldu ama dedi simdi de her haftasonu bize kalmaya geliyorlar misafir gibi sadece bebegimi seviyo ama ben onlara her gittigimde once temizlik sonra hamurisi yapiyoruz o dlaba koysunda misafir gelince zorlanmasin diye ve tum bunlara ragmen esime aglamis tasinirken yardim etmedi yemegimi yapsa yeterdi diye oglumun evine cekinerek geliyorum istemeduigi belli diye.. Esimin babaannesi kynvalideme kizim niye boyle yaptiniz kiz Yeni dgum yapti deyince o pisligide o twmizlesin demis. Daha 40 yasinda ve ben cok yoruldm yiprandim ne yapmaliyim

Daha bisuru sey kisacasi oyle yorucu bi lohusalik gecirdim ki cok kirginim yuzunu gorunce cok sinirleniyorm ama belli etmiyorm esimde memnun degil ama soylesede bi faydasi olmadi

Arkadaslar nolur bi akil verin yada ben mi abartiyorum ortada bisey yok da

Vicdansız kadın şimdiye kadar neden ezdirdiniz kendinizi?

yapıyorsunuz yaranamıyorsunuz bari yapmayın da boşa gitmesin konuştuğu laflar.

40 yaşında kadınmış benim annemde 42 yaşında hem çalışıyor hem ev işlerini yapıyor,

gelini ona değil o gelinine hizmet ediyor çoğunlukla.

Arkadaslar nolur bi akil verin yada ben mi abartiyorum ortada bisey yok da

Hiç abartmıyorsun ama çok kendinizi ezdirmişsiniz araya mesafe koyun her çağırdığında gitmeyin kendi işini kendi yapsın gencecik kadınmış sen çocuğunla ilgilen.

abartmıyorsunuz; kayınvalideniz abartmış asıl daha ne bekliyor ki?
çok fazla taviz vermişsiniz...
ne kadar çok yapsanız da yaranılmıyor çoğu zaman maalesef ve yapıp yapıp bir kere yapmadığınızda sorun çıkıyor.
onun size bakması gerekirken siz ona bakmışsınız resmen; madem kıymet bilmiyor yapsanız da yapmamış gibi konuşuyor siz de yapmayın o zaman

Oraya gidince anne çok yorgunum de ve yapma bişey hatta giderken eline hazır kurabiye al götür yapamayacağım diye
Eli ayağı tutarken yapsın kendisi azıcık nazla kendini onlar gelincede öyle güzel sofralar kurma yemek-pilav yeter yapamadım çocuk durmuyor de diğer sefer hiç açıklama bile yapma
Ay sinir oldum:KK53:

Ben anlayamıyorum nasıl bu denlı ısteyebılıyorlar, gercekten aklım almıyor, siz mi çok yumusak yuzlusunuz dıcem ama, ben de yumusak yuzluyum ama kv 66 yasında olmasına ragmen bir kere beklendıtısı olmadı benden.yanı sızınle degıl kv ıle alakalı durum.
keza annemın gelını hamıle aksama sabaha dogum olacak, 1 ay onceden anneme yerlestıler, inan cayına kadar annem ayagına goturuyor. dınlensın gelını dıye.
gercekten aklım almıyor bu denlı bencıl kayınvalıdelerı, yazıktır ayıptır yahu.
neyseki uzaklasmıssınız, bu sızın sansınıza olmus.
Bebegınız hayırlı ugurlu olsun, sanırım yenı dogum yaptınız, uzulmeyın kı bebegınıze yansımasın...

Niye bu kadar ezdiriyorsun kendini? Sen boyle olursan uyaniklar da etinden sutunden faydalanir tabii. O sana misafir gibi geliyosa sen de ona misafir gibi git. Yok.illa is, hamurisi yaptiriyor diyorsan o grldiginde sen de yig malzemeleri pasa pasa yapsin.

Aslinda ne zarar gelir ki ona yardim etmemden diye basladi sonrada ona alistigi icin ben degisedim.. Bunlari esime soylemis bide ona soyleme duymasin ben sikayet etmiyorum oglum doldum sadece demis ve simdi ben onu aramiyorm diye laf sokuyo hicbisey yokmusgibi guluyo konusuyo gercekten benim duymadigimi mi dusunuyo bende cok yoruldm yiprandm cok agladm ama esim bana okadar destek oldu ki tartisirsak o zarar gorur diye korkuyorm

En cok kirildigimda su zaten bana oyle bisey icin borclu ki biz evlendigimizde esim annesinden nefret ediyordu zamaninda kardesi 2 yasindayken bunlari birakip gitmis defalarca ama ben mecbur kalmasa gitmezdi diye anlata anlata anne sevgisi kattim onun icine hep der ama bana oglum demedi ki sana kizim desin haklisin diye

Ewt cok yumusak yuzluyum hayir diyemiyorm bu haftasonuda beraberiz bak simdiden belli ustelik dogum gunum olmasina ragmen

Hic aglanmayin kendi sucunuz!!! Niye yapiyorsunuz? Üstelik yapsanizda kötü oluyorsunuz, yapmayinda bari laf yediginize yanmayin.... Esinizede bravo vallah, hicmi görmedi sizin yaptiklarinizi,dur diyemedi mi? Vallah aciyamiyorum bile, herseye göz yumarsaniz böyle olur, biraz bas kaldirin.... Sayginizi birakmadanda bas kaldira bilirsiniz, korkmayin bukadar...:KK14:

Sizde kabul etmeyin bu hafta sonu dogum gunum planim var deyin. Ayrica onlar her hafta sonu geliyorsa siz niye gidiyorsunuzki onlara gitmeyin. Arayip cagirdiginda bir iki kez gitmeyin hastayim diyin. Soylenirsede soylensin. Kavga edersen de et. Öylede yaranamiyorsun böylede.

Senin hayır diyemediğinden ve hep yapmana alıstıgı ıcın üstüne geliyo devamlı kullanıyo nasılsa yapıcak dıye kendince bişeylerin acısını çıkarıyo bu şekilde belkide.bence eşinle konuş güzelce ve bu haftasonu gelme olayını bi şekilde sonlandırın.

Akil verilecek bir tarafi mi var canim ya ne diyebilirim ki Allah onlara akil fikir ahlka edep vicdan merhamet versin. Kocana da sana yapilanlari gorme feraseti versin.

Back
X