kayinvalidemlere gittimmi başım agriyor

Basligi okuyunca acaba hangi saçmalıklarını hakli buldurmaya calisacak diye girdim ama yanılmışım siz cok asiri haklisiniz.

Kayin aileniz zir deli.

sizin adam bu aileden nasil saglam cikti acaba..o sakaci essek kadar cocugunda espri anlayisi beni benden aldi ocugu niye yemeye calisiyor duzgunce anlatin insanlik ogrensinler yoksa haksiz cikarirlar sizi

Benim kaynana da kp de onlara gittiğimiz de evin anası da aglasa ev savaş alanına da dönse asla torunlarına laf etmezler ettirmzler. He ben kızarım ama bana da karismazlar çocuk bırak yapsin derler. Ama ustelemezler yok çocuk yetiştirmeyi bilmion gibi lafları asla olmadi. Kendine zarar verecek bisey yapmadığı sürece sorun yok ama mesela merdivenden atliyorsa ya da ne bilim canini acıtacak bisey yapıyorsa hemen beni cagirirlar azcik kiz yapmasın canını yakacak derler o kadar

Az bile tepki vermissin. Ben balkondayken kucaklarına çocuk bile vermiyorum tedbir alcaksin yani. Benimde çocuklarımı aglatarak seviyorlardi bende bigun ciddi anlamda bağırdım çocuk gece uykusunda ağlıyordu çünkü ne zaman onlar öyle aglatsa. Biz evde çocuğa gık dedirtmiyoruz millete ne oluyor. Banada aynı tepkiyi verdiler paronayak alinganmisim. Ne derseniz diyin umrumda bile olmaz bidaha aglatarak sevmeye kalkarsanız bukadar sakin olmam dedim suratları beş karış oldu bidahada yapamadılar

Ben kedi atcam desem annem Allah korusun öyle deme der. aaa bu ne densizlik doğru dürüst sevsin bu çocugun sevgi bağı da başkalarına böyle şekillenecek farkında mısın? O çocuğun yüzüne bile hasret bırakırım yeter ki bana gelmesinler.

Yanınızda bir bidon benzin ve çakmakla gitmeyecekseniz eğer gitmeyin daha

İşte böyle böyle yerleşiyor travmalar
"al bunu at" ne demek yaaaa!!!
Ah kuzum nasılda ürpermiştir

Tepkinizi daha sert koymalısınız, kim ne derse desin. Gitmeyi azaltın, gittiğinizde de gözünüzün önünden ayırmayın çocuğunuzu

Benimkiler de böyle değişik.
Çocuğu salacaksin avluya bakmayacaksın.
Gidip orada kaynananın işini yemegini vs yapacaksın.
Çocuk başına ne gelirse Allah'tan.
Böyle kafaları var.
Ama ben çok nadir gidiyorum.
Sorun oluyor mu tabiki oluyor.
Ama umrumda mı değil.

Çocuğunuzu alıp evinize gidecektiniz.

Kayınaile densiz. Mümkün olduğunca az görüşün ve tavrınızda net olun. Fakat çocuğunuz elektrikli bir aletle oynarken yalnızca dur yapma demek olmaz. Her seferinde elinden alıp usanmadan anlatmak gerek. Allah korusun elektrik sonuçta. Keşke dememek için bu noktaya dikkat çekmek istedim

Valla umrumda olmaz dedikleri.
Zir delinin tekiyim gözüm dönünce yapacaklarimi tahmin bile edemezsiniz derdim. Ister manyak desinle ister panik atal desinler ne derse desinler... yaparim da.

Ortalığı öyle bir ayağa kaldırırım öyle bir ayağa kaldırırım bir daha çocuğuma dokunurken on kez düşünürler .

dur bide sende deneyelim diyip diğer torunu sarkıtaydınız aşağı empati. Götürmeyin oğlunuzu k.v yemiş kafayı tahtası eksik.

Bir öğrenemediler bir çocuğa anne babasından başka kimse kızamaz uyaramaz veya böyle densiz şakalar yapamaz varsa bir olay annesine söylenir ya beyinleri niye almıyor bu insanlarin

K
Kaynananın yanına gidip başı ağrımayan var mıdır bilmiyorum

Nekadar sabırlısın. Ben olsam çocuğuda alır çıkarım.

Valla bunlar sana panik atak diyorlarsa haklılar, bu deli deli hareketler karşısında panik atak olunur. Ben direkt sinir krizi geçirip hastanelik de olurdum. En sevmediğim salakça şaka türleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…