yeter biktim zaten cok degisikler yaNasıl bir kafa bu? Gitmeyin yanlarına kriz gecirdim ben burada
Gitmeyin yani ben olsam gitmem mesafe iyidir yavrucakta travma yaratacaklar yayeter biktim zaten cok degisikler ya
oyun degil yaramazlik yapti ya korkutuyolar sozde vallahi kavga etmemek icin kendimi zor tuttum cunku gecenlerde buna benzer biseyden tartistimYaptıkları şeyler çok densiz. Balkondan atıcam diye oyun mu olur. Çocuk ağlıyorsa ve istemiyorsa hiç olmaz.
10 gunde bir 1 saat ugramaya basladim yoksa delirecegim surekli bahane buluyorum kv onada taktı bakti ben gitmiyorumGitmeyin yani ben olsam gitmem mesafe iyidir yavrucakta travma yaratacaklar ya
Küçücük çocuğu korkutmak hele de böyle korkutmak hiç sağlıklı değil. Tavrınızı net şekilde koyun istediklerini söylesinleroyun degil yaramazlik yapti ya korkutuyolar sozde vallahi kavga etmemek icin kendimi zor tuttum cunku gecenlerde buna benzer biseyden tartistim
valla sinir bozuyolar iste...Küçücük çocuğu korkutmak hele de böyle korkutmak hiç sağlıklı değil. Tavrınızı net şekilde koyun istediklerini söylesinler
ya 17 yasindaki o torunlarini cok severim ben abla kardes gibiyiz bende hatri büyük o yuzden cok kirmak istemedim sadece uyardım. yoksa bende sinir oldum zaten kv basindan cikti baksana korkut lafi balkondan asagi at diye korkutma fikriAy ne bicim insanlar bunlar nesilleri tukensin bitain artik bu eski egitimsiz cahillerin ya. Evlerini baslarina yikardim! Ne sakasi ne hali cocuguma kimse boyle bisey yapamaz aklini alirim .
evet gitmemek cozum degil elimden geldigi kadar az gidiyorum bendeGitmemek de çözüm değil mecbur gidilecek zamanlar olacak en iyisi siz çocuğumu nasıl eğiteceğime ben karar veririm ben böyle bir anneyim gibi söylemlerle önünü kesin eşinizle de konuşun sizin arkanızda olursa kimse laf edemez baktınız ondan sonra hala aynılar işte o zaman hiiiç gitmeyin özleyen gelsin
Bu insanlarla mümkün mertebe bir araya gelmeyin çocuğunuzun sağlığı için, ben olsam şiddetle karşı çıkar asla alttan almaz ve bir daha sık gitmezdim ...ya arkadaslar bunlar mi degisik ben mi alınganım. ogrenmisler bi ben panik atakmisim cunku bunlar cocugun pesinde onunde gezmemisler hic. bende cocuklarimin uzerine düşüyorum diye panik atak diyo kv arkamdan. neyse bakalim siz ne diyeceksiniz bugun kv evine gittik kayinpeder balkonda oturuyordu. vantiltorun fisini 3. 5 yasinda ki oğlum takip cikariyor bende kiziyorum ama devam etti. bunlarin 17 yaşında erkek torunlari vardı evinde kv döndü o cocuga al bunu balkondan asagi at dedi yani sozde korkut demek istiyor. oda çocuğumu birden kucakladi kosa kosa balkon demirine dogru atarim seni dedi oglum cok korktu hayir hayir diye bagirdi sonra bende ayaga kalktim böyle saka olmaz dedim o torununa.kv bana ters ters bakiyor... neyse bu torunlari budefada oglumun yüzünü ısırdı sozde sakalasiyor oglum epey agladi yuzunde hafif izde olmus. bende böyle yapma dedim. cocukta gülünce yani benim oğlum aglarken o gülüyordu sen manyk.. misin dedim bozuldu surat astı. kv ise hani cocugun yuzunde iz bile yok diyo sanki ben buyutuyomusum gibi tavir yani. ya oyle saka olurmu burada benim nasil davranmam gerekirdi. vallahi cokta kizmadim yinede ama oda benim oglum ya. cok sogudum ben bunlardan daha öncede konu actim bunlar yaramaz cocuk mu gormemis anlamadim cocugum biraz yaramazlik yaptımi yok ben bi ta eline vurcakmisim cocuk egitmesini bilmiyomusum kp de bi gun böyle dedi bana... balkondan atcam seni diye korkutulurmu çocuk hic sinirimden duramiyorum simdi bagirsam panik diyecekler abartti sanki attık mi diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?