Merhaba arkadaşlar eşimle nikah kıydık yakında düğünümüz var ama ikilemdeyim kayınvalidem asla bizs rahat vermiyor eşimi dolduruyor evimiz için örnek veriyim bunu söyle yapalım dediğimizde oğlum ikimiz bu evde beraber şunu yaparz benim evim diyor odamıza destursuz giriyor eşimle evimize gelip yedek anahtarla sabah veya akşam yatak odamıza uygunsuz şekilde bile olsak odaya giriyor eşimi evine götürüp oğlum bugece benimle uyuyacak diyor ilk çamasırlarmı giyor eşim onun sayesinde bana el kaldırdı şuan aramız kötü ben uyurken eşimin eve gelceği saate kapının önünde beni neden evden kovdun faln demiş ama bende uyuyordum neden böyle yapıyor anlamiş değilim balayına gidicez ama bende gelicem diyor ve gelmsesem de 2 günlük gidip gelin diyor eşimde 2 gün gidip gelelim diyor ne yapmam lazım düğüne 1 hafta var fikir verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidemin sorunu ne?
- Konu Sahibi ceylinkrt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #evlilikproblemleri #evlilikte sıkıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
ayrıl bu yazdıkların ciddiyse o evlilik yürümezMerhaba arkadaşlar eşimle nikah kıydık yakında düğünümüz var ama ikilemdeyim kayınvalidem asla bizs rahat vermiyor eşimi dolduruyor evimiz için örnek veriyim bunu söyle yapalım dediğimizde oğlum ikimiz bu evde beraber şunu yaparz benim evim diyor odamıza destursuz giriyor eşimle evimize gelip yedek anahtarla sabah veya akşam yatak odamıza uygunsuz şekilde bile olsak odaya giriyor eşimi evine götürüp oğlum bugece benimle uyuyacak diyor ilk çamasırlarmı giyor eşim onun sayesinde bana el kaldırdı şuan aramız kötü ben uyurken eşimin eve gelceği saate kapının önünde beni neden evden kovdun faln demiş ama bende uyuyordum neden böyle yapıyor anlamiş değilim balayına gidicez ama bende gelicem diyor ve gelmsesem de 2 günlük gidip gelin diyor eşimde 2 gün gidip gelelim diyor ne yapmam lazım düğüne 1 hafta var fikir verin
- 18 Şubat 2018
- 12.151
- 2
- 54.456
- 598
- 44
Şaka mı bu?Merhaba arkadaşlar eşimle nikah kıydık yakında düğünümüz var ama ikilemdeyim kayınvalidem asla bizs rahat vermiyor eşimi dolduruyor evimiz için örnek veriyim bunu söyle yapalım dediğimizde oğlum ikimiz bu evde beraber şunu yaparz benim evim diyor odamıza destursuz giriyor eşimle evimize gelip yedek anahtarla sabah veya akşam yatak odamıza uygunsuz şekilde bile olsak odaya giriyor eşimi evine götürüp oğlum bugece benimle uyuyacak diyor ilk çamasırlarmı giyor eşim onun sayesinde bana el kaldırdı şuan aramız kötü ben uyurken eşimin eve gelceği saate kapının önünde beni neden evden kovdun faln demiş ama bende uyuyordum neden böyle yapıyor anlamiş değilim balayına gidicez ama bende gelicem diyor ve gelmsesem de 2 günlük gidip gelin diyor eşimde 2 gün gidip gelelim diyor ne yapmam lazım düğüne 1 hafta var fikir verin
- 27 Nisan 2024
- 11
- -14
- 1
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
Birey olamamış anasının emzikli bebeğini, koca diye koynuna almışsın, bu adam anasıyla göbek bağını kesmemiş ki fikir verelimMerhaba arkadaşlar eşimle nikah kıydık yakında düğünümüz var ama ikilemdeyim kayınvalidem asla bizs rahat vermiyor eşimi dolduruyor evimiz için örnek veriyim bunu söyle yapalım dediğimizde oğlum ikimiz bu evde beraber şunu yaparz benim evim diyor odamıza destursuz giriyor eşimle evimize gelip yedek anahtarla sabah veya akşam yatak odamıza uygunsuz şekilde bile olsak odaya giriyor eşimi evine götürüp oğlum bugece benimle uyuyacak diyor ilk çamasırlarmı giyor eşim onun sayesinde bana el kaldırdı şuan aramız kötü ben uyurken eşimin eve gelceği saate kapının önünde beni neden evden kovdun faln demiş ama bende uyuyordum neden böyle yapıyor anlamiş değilim balayına gidicez ama bende gelicem diyor ve gelmsesem de 2 günlük gidip gelin diyor eşimde 2 gün gidip gelelim diyor ne yapmam lazım düğüne 1 hafta var fikir verin
Elzem değilse(tayin vs için) düğün öncesi nikah olayına karşıyım..
E sen evlenmiş zaten evde yaşıyorsun düğün kalmış çok önemli değil düğün de her neyse
Bu konu gerçekse şayet o kadın dirlik vermez dayak da yemişsin. Oğlu da zeki bebe sana yürümüş, anasının böyle yetiştirdiği bebeyi sen nasıl ehilleştireceksin zaten anası yakadan düşmüyor?
Senin iç çamaşırını niye giyiyor hiç anlam veremedim evlenmeden fark etmedi mi bir allahın kulu değişik ya
odaya dalma, oğlumla yatcam, balayına gelcem, beni kovdu bunlar nedir yahu düşük bütçeli sabah kuşağı dizi senaryosundaki kötü kayınvalide gibi
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
Mimli üye "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."Canın ne istiyorsa onu yap ?
Fikir isteyip iplemeyeceksin nede olsa.
Sonra konu actiginda, acimiyoruz,hak ettin dedigimizde, bizlere cazgirlik edersin
- 1 Şubat 2024
- 255
- 106
- 18
- 30
Ayrıl bu iş yürümezMerhaba arkadaşlar eşimle nikah kıydık yakında düğünümüz var ama ikilemdeyim kayınvalidem asla bizs rahat vermiyor eşimi dolduruyor evimiz için örnek veriyim bunu söyle yapalım dediğimizde oğlum ikimiz bu evde beraber şunu yaparz benim evim diyor odamıza destursuz giriyor eşimle evimize gelip yedek anahtarla sabah veya akşam yatak odamıza uygunsuz şekilde bile olsak odaya giriyor eşimi evine götürüp oğlum bugece benimle uyuyacak diyor ilk çamasırlarmı giyor eşim onun sayesinde bana el kaldırdı şuan aramız kötü ben uyurken eşimin eve gelceği saate kapının önünde beni neden evden kovdun faln demiş ama bende uyuyordum neden böyle yapıyor anlamiş değilim balayına gidicez ama bende gelicem diyor ve gelmsesem de 2 günlük gidip gelin diyor eşimde 2 gün gidip gelelim diyor ne yapmam lazım düğüne 1 hafta var fikir verin
Hakkaten bu neydi yaaBiraz daha çalış, aklına geleni yazma.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Ne mi yapman lazım. 3 kişilik evlilik yürümez. Bitir bu işiMerhaba arkadaşlar eşimle nikah kıydık yakında düğünümüz var ama ikilemdeyim kayınvalidem asla bizs rahat vermiyor eşimi dolduruyor evimiz için örnek veriyim bunu söyle yapalım dediğimizde oğlum ikimiz bu evde beraber şunu yaparz benim evim diyor odamıza destursuz giriyor eşimle evimize gelip yedek anahtarla sabah veya akşam yatak odamıza uygunsuz şekilde bile olsak odaya giriyor eşimi evine götürüp oğlum bugece benimle uyuyacak diyor ilk çamasırlarmı giyor eşim onun sayesinde bana el kaldırdı şuan aramız kötü ben uyurken eşimin eve gelceği saate kapının önünde beni neden evden kovdun faln demiş ama bende uyuyordum neden böyle yapıyor anlamiş değilim balayına gidicez ama bende gelicem diyor ve gelmsesem de 2 günlük gidip gelin diyor eşimde 2 gün gidip gelelim diyor ne yapmam lazım düğüne 1 hafta var fikir verin
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Merhaba arkadaşlar eşimle nikah kıydık yakında düğünümüz var ama ikilemdeyim kayınvalidem asla bizs rahat vermiyor eşimi dolduruyor evimiz için örnek veriyim bunu söyle yapalım dediğimizde oğlum ikimiz bu evde beraber şunu yaparz benim evim diyor odamıza destursuz giriyor eşimle evimize gelip yedek anahtarla sabah veya akşam yatak odamıza uygunsuz şekilde bile olsak odaya giriyor eşimi evine götürüp oğlum bugece benimle uyuyacak diyor ilk çamasırlarmı giyor eşim onun sayesinde bana el kaldırdı şuan aramız kötü ben uyurken eşimin eve gelceği saate kapının önünde beni neden evden kovdun faln demiş ama bende uyuyordum neden böyle yapıyor anlamiş değilim balayına gidicez ama bende gelicem diyor ve gelmsesem de 2 günlük gidip gelin diyor eşimde 2 gün gidip gelelim diyor ne yapmam lazım düğüne 1 hafta var fikir verin
Ayrıl tabiki.
Şimdi böyleyse ilerde ne olur.
Hatta ses veya görüntü al şikayet et bu kadını.
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
1 eşime ya ben ya annen derim 2 kadınla saç baş kavga ederim çünkü benim sınır kurallarımın hepsini ihlal etti. Agresif bir kadınım aynı zaman da 3 adamı kapının önüne koyarım boşarım. Ayrılmazsam eğer annesi hakkında uzaklaştırma alırım evin anahtarlarını değiştiririm. Annesine kalsın terbiyesiz edepsiz gelmiş kaç yaşına hareketlere bak. Ayrıca gözünün önünde öp adamı sürekli
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Düğün öncesi dayak yemişsin balayı derdinde misin
Hepsi ayrı ruh hastası. Aileye bak. Fake falandır diye umuyordum.