Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim..eşim bu olaylara şaka yapıyorlar ya gözüyle baktığı için hayatımızdan çıkarmak çok kolay olmayacaktır ama açık ve net konuşacağım artık.
eşim o an masada değildi o duymadı o fotoğraf olayını..sonrasında ben söyledim ya yok takılma sen annemin her zamanki boş konuşmaları işte şaka yapmaya çalışmıştır falan dedi..Normalde sessiz sakin bir tipim ama kaynananın fotoğraf hakkındaki sözleri karşısında, en iyi ihtimalle masadaki suyu suratına fırlatıp senin aklın uçmuş heralde şimdi daha iyisin değil mi derdim.
Eşin de mi hiçbir tepki vermedi?
valla aklıma geldi de huzursuzluk çıkaran taraf olmak istemedim. birde malum düğün ortamı gürültü patırdı herkes aynı masada...
doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim..eşim bu olaylara şaka yapıyorlar ya gözüyle baktığı için hayatımızdan çıkarmak çok kolay olmayacaktır ama açık ve net konuşacağım artık.
eşim kuzenin bu abimle evlencektik laflarına hiç tepki vermiyor ya da gülüp geçiyor. bir kez ciddi sormuştum ona böyle bişey var mı hakikaten diye bana saçmalama öyle bişey bana talep etselerdi bile ben kabul etmezdim onlar benim kardeşim yahu dedieşin nasıl davranıyo
teşekkür ederim..haklısınız benim gibi akraba olmayan birde dayımızın eşi var onu da hiç sevmezler hep kötülerler ki kadını gördüğüm kadarıyla çok hoş hizmetinde hürmetinde bir kadın. eşimin dedesi vefat ettiğnde memleketine gitmiştik cenazeden bir sonraki gün en büyük kuzen ben ve eşim kahvaltı ediyoruz bu kuzen dedi ki çocukken en büyük hayalim abimle evlenmekti dedi..ulan bir gün önce dedeniz ölmüş bana edilen lafa bak. bende dedim ki valla canım bende çocukken hep coşkun sabahla evlenmek istiyodum ama işte..hayaller,hayatlar dedim gülerek..onlarda güldüler konu orda kapandı bundan sonrasında da birkez daha abimle evlencektim ben konusu oldu o daha lafını bitirmeden ben eşime bişey söyleyerek konuyu değiştirdim..doğumda gelicekler bakalım bu konuyu açıcakmı onu bekliyorum ben.arkadaşım akraba evliliği çok olan aileler genelde dışardan gelin veya damadı kabullenemezler.. benim çoğunlukla gördüğüm budur..
sen bunu sallamicaksın ve hatta bunları direk sen dalga konusu haline getirceksin.. sallamadığını alenen gösterirsen biyerden sonra bıkacaklar..
bir de rahatsızsan eşine net konuş ve eşin de onların sesini kessin.. kimse hamile bir kadını üzemez bu kadar net..
Waauww! Bu lafı yeri gelince kullanmak üzere not ediyorm aklıma :)Yaşlanıp, elden ayaktan düşünce, o kuzen bakar artık size dersiniz, bir daha böyle bir durum olduğunda.
Ayrıca ben olsam evlenicektik dediğinde " bak böyle söyleme çok üzülüyorum resmen benim yüzümden evde kalnşsın derdimAyy canm güll geçç :)))) eşimede geçmişte düşündükleri biri varmış ben biliyorum hatta görüşüyorumm onlar bakmış sen almışsınn bırakta onlar üzülsün :))