Kayinvalidemin icinden canavar cikti.

Sen buna canavar mı diyorsun? Öyleyse eğer hiçbir şey yaşamamış, hiçbir şey duymamışsın.

Kayınvalidem tabii ki büyük terbiyesizlik yapmış, beni yaptığım iyiliklerle göremeyen insanlara bir daha iyilik falan yapmamayı tercih ederim. Bence siz de bundan sonra oldukça mesafeli davranın olsun bitsin. Uğraşmaya ne gerek var?

He buarada esas bombayi unutmusum b12 eksikligi var bend 2 hafta once babaanne olmaya hazir degilim dedi. Sonrasinda keske hic evlenmeseydim kendimi yiprattim yaslandim falan ded
yuhh gözlerim portledi okurken o ne la anne olmaya baba olmaya hazır değilim diyeni duydum da babaanne olmaya hazır değilim diyeni de ilk kez duyuyorum
hazır değilsen aldiralim anne demenizi bekliyordu zaar

Anlamıyorum sofra başında huzursuzluk çıkarmak nasıl bir hastalık hali,birde merak ettim konu sahibide sizde bir binadamı oturuyorsunuz ?
Ya zaten işi o ben evde is yapıyorum onun yanına oturmaya gidecekmişim insan nefes arıyormuş kocamin yanında sen sikilmadinmi bugün gelmedin benim yanıma yanına oturmaya diyor kocamda niye gelcek dedi nefes istiyormuş o yanında kocamda işi varken oraya mi gelcek diyince hırsından kalktı gitti güya bana laf soyletcekti eşime şikayet ediyorki sibel niye gitmiyorsun sen napıyon evde dicek sandı ama umduğu gibi olmadi eşim bana değer verir bunu kıskanıyor geçinsinler demiyor genç bunlar demiyor sürekli kp le benim eşimi kiyasliyor ya bana sen kocanla yatıyorsun ben yanlız bile dedi düşün artık gerisini

Hani hep siz arayıp soruyormuşsunuz, işlerine falan koşturuyormuşsunuz ya, artık yapmayın.

Eşin senin tarafında olmasa bişeyler yap derdim de.bence hiç birşey yapma

Hicbirsey yapmayarak başla yapacaklarına. . Herkes haddini ve yerini bilecek ! Senin gelinliginin onun gözünde bir vasfı yoksa-ki yok- torununu karnında taşıyan kadına , oğlunun eşine ,herseyden once birilerinin yavrusu ,göz bebegi sana saygılı olmayı öğrenecek .bundan sonra taviz vermemeni öneririm . Gel diyince gel , git diyince git !!! Ben bunu 4 yaşında kizima yapsam beni eleştiriyor buna hakkın yok diye ! Özeline müdahaleyi hak görüyor . Öyle olmadığını bir şekilde göstermeli ve hamileligini bütün problemlerden uzak , sakin ve huzurlu gecirmelisin. ..

Bundan sonra doğumgünü hastane işini unut .
Haftada 1 değil ayda yılda 1 git . Ve doğumda kendi evinde değil annende ol . 3 haftada geçmiş olsun demiş ya babana bebek olunca hangi yüzle gelicek görürsün.

Telefonlarıda heraradığunda açmayın . Yemek hazırlarken yemek yerken telefon açmam kimsede ölmez korkma

Bizi bu hamile halimizle üzen herkesi allah bildiği gibi yapsın inşallah. Ne demek bakamazsınız ya bu insanlar kendilerini ne zannediyorlar hiç bilmiyorum valla. Adi ustunde kayinvalide bunun iyisi olmuyor ne yazık ki. Benim esimde daima mesafelidir ailesine olmasi gerektigi kadar sonucta erkek cocuklari hep uzak kalirlar. Benim basimdada var bi lanet kaynana daha bebek dogmadan iste bana birakir gidersin bilmem ne diyo. Niye birakayim da gideyim ben cocugumu sana. Allah bizlere sabir versin diyorum ozellikle hamileyken iyice hormonlarla sinir tavan yaptigindan sakin olalim once bebeklerimiz.

kakasının tadına da baksaymış.
hangisi tatlı acı.
o kıyas eksik kalmış.

çocuğun olacak diye üzülen kv ye selam bile verilmez.

puhaha ben de diyorum ki oğlan benim gibi evlense 47 falan olurum. emekli de olur torun bakarım ama ya öyle olmazsam tövbe tövbe. inş ben iyi anne iyi kayınvalide olurum oğlan da gelin de iyi evlat olurlar amin.

Bu kv'ler genelde aynı model galiba. Yaptığın iyiliği görmezler, sen yaparsın yaparsın iyi geçindiğinizi zannedersin. Sonra birgün her şeyden seni sorumlu tutarlar. Oğullarına kızdıkları konuda bile çaktırmadan oğlanı kayırıp yine geline yürürler. Değmiyor değmeyecek..

Bundan sonra köprü vazifesi görmezsin. Gördün de kv ne canlı yayın mı yaptılar sanki "gelin iyilik yaptı" diye. Eşin bile belki bunun kıymetini anlamaz. Erkeklerde öyledir bazen. O yüzden bırak gitsin

Bu kadjn hamile oldugumu ogrendikten sonra degisti biraz balik etli bir kadinim senin o karinla cocouk bile doguramasin diyen insan.. ya ben hep cok iyi davrandim aldiklarimin hediyelerin ucu bucagi yktu cidden
Beni hep saf gorduler kandirmaya calistilar kiyasladilar baskalariyla ben hep alttan aldim bir cocugum olsun cok istedim cok sukur hamileyim kendi kizi hamile olsaydo sevincten havalara ucarlardi bize boyle yapiyolar..
Iyilik yapan kotu oluyor ben bunu anladim

Annem benden uzakta malesef. Ama ben bakicam isten çıkmayı suan goze alamiyorum ama eger zorunda kalirsam cikarim boyle bir ailede cidddi sorunlar olacagini dusunuyorum

Annem benden uzakta malesef. Ama ben bakicam isten çıkmayı suan goze alamiyorum ama eger zorunda kalirsam cikarim boyle bir ailede cidddi sorunlar olacagini dusunuyorum
Canım, benim bebeğim 9 aylık. 2,5 aylıktan beri bakıcı bakıyor. kayınvalidem ben bakarım dedi, ben kabul etmedim diye bir sürü şey söyledi, sonra bir kaç gün üst üste bakması gerekince kızım sen doğru kararı vermişsin çok zor işmiş bu dedi. Hem yaşlı insanlar çok zorlanırlar, hem de sen anneye (kendi annen de olsa, kayınvalide de olsa) lafını geçiremezsin, tatsızlık çıkar. Bakıcı senin istediğin şekilde bakar ama.

Naçizane tavsiyem, ya kendin bak ya bakıcı tut.

hayatimda aldigim en guzel kararlardan birtanesi kv ile arama mesafe koymak. huzur sukunet ohhh... tavsiye ederim cok lezzetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…