Kayinvalidemin icinden canavar cikti.

Ya saka yapiyorsun.. hikaye gibi okudum yazdiklarini ciddi olamazsin.. gerci benimkinde de bu kadar delirme potansiyeli ..yapar ben inaniyorum
. Evlerimiz 5 dk evim kredili yoksa tasi taragi toplar giderim gozum gormez de gidemiyorum.

QUOTE="Burtonaddict, post: 50820515, member: 751929"]Mesafeni koymazsan daha neler göreceksin. Benim güya sesi soluğu çıkmayan kv bebeğim olduğunda kendi kızından doğma torunuyla benim kızımın kaka kokularını bile karşılaştırdı. Kızıma bunun kakası kokuyor ötekinin kokmazdı bile dedi şimdi de beni nasıl sinir edeceğini düşünüp planlar yapıp geliyor evime. O kadın geldiğinde bebeğim bile huzursuzluktan 1 gece uyuyamıyor Hele şu doğumdan sonra nefret etmeyi aşarak kadından iğrenmeye başladım.
Hiiiiç bunları yaşamaya mahal verme. Madem eşin de ailesine soğuk koy mesafeni ulaşamasınlar sana. Ah benim eşim bu kadar körü körüne bağlı olmayacak da ailesine ben evime bile almam o kadını.[/QUOTE]

her kv 'nin içinde bir canavar yetişir.
çıkartmaya gör yeterki
hissediyordum benim icimdede büyüyor yavaş yavaş simdiden
mesafe candir.siz karışmayın fazla eşiniz gereken cevabı yeterince vermis zaten.
onlar ana oğul yarin unuturlar.sonra anlamsizca siz kötü olursunuz.
sadece izleyin

Kayınvalide konularını okudukça allahım ben de mi böyle olacağım diyorum :) sonra diyorum ki, çocuk 30 yaşında evlense ben olurum 62 yaşında.. eh o zaman kendi derdimden kendimi ancak toplarım, gelinle uğraşcak zaman kalmaz, herkes mutlu olur :)

olurmu hayatim en tehlikeli kv tipi 60 'dan sonra olani
yaslaninca cocuklasma olayi varya o başlıyor sanirim.zamanında verdiğin ilgiyi sevgiyi geri bekliyorsun galiba.tabi bu imkansız anne özverisi gibi hic birsey olmaz hayatta.
Allah hepimize sağlıklı hayirli evlatlar versin.eşlerini koruyan kollayan anne babalarininda gönüllerini hayr duasını alabilen evlatlar olsunlar insallh:)

[/QUOTE]
Keşke şaka olsa o lohusa halimle delirtti kadın beni. Bir de eşime söylüyorum annen bunu dedi diye eşim konuşuyormuş annesiyle kadın beni arıyor ben öyle bir şey demedm diye. Bir de yalancı.. kvlerin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz o yüzden sen şimdiden duvarlarını yükselt ki canını sıkamasın çünkü lohusalık dönemi fazlasıyla yıpratıcı oluyor zaten
Ayrıca istediğin kadar uzak ol yapacağından geri kalmaz bizim aramızda 1.5 saat mesafe var önemli olan senin aranıza koyduğun mesafe ne güzel eşin de senin yanında

Kizlar kizi ankarada gelin onlari hicbir sekilde hizursuz etmezler elestirmezler bizi her sekilde elestiriler biturlu begenmezler eşimi çocuk gibi azarlar 3 sene evlilik 1 sene nisanlilik yasadim hep sabrettim ama dayanamadim ilk defa karistim esim bunlari haketmiyor cunku

Ahahhaha, çok haklısın, hiç böyle düşünmemiştim :)))

Valla dediğin doğru, eşlerinin, yuvalarının arkasında düzgün adamlar, insanlar olsunlar başka bir şey istemem. Bizi de unutmasınlar, ezdirmesinler tabi :)

Canım ne guzel esin soğuk muş arana koy mesafe hemennnnn.... yoksa doğumdan sonra seni mafederler

tek bildikleri şey SEN ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİN

asıl söylemek istedikleri şey ogullarının kendılerini aarayıp sormamaları börek bahane

Ben erkek annesi olarak acaba dermiyim yarın öbürgün, oğlum sen değiştin diye...
Amann Allah korusun değişmesinn ana kuzusu olsunn

He buarada esas bombayi unutmusum b12 eksikligi var bend 2 hafta once babaanne olmaya hazir degilim dedi. Sonrasinda keske hic evlenmeseydim kendimi yiprattim yaslandim falan ded

He buarada esas bombayi unutmusum b12 eksikligi var bend 2 hafta once babaanne olmaya hazir degilim dedi. Sonrasinda keske hic evlenmeseydim kendimi yiprattim yaslandim falan ded
Oldu o zaman babaneliğe hazır olunca gelirsin görmeye Ve Geç kalmış sayılmazsın boşanabilirsin ne de olsa çocukların başını kurtardı deseydin

Ağzına sağlıkk

Virgülüne kadar aynı bizim iliskimiz.. Evlenene kadar pek samimi olmayan aile üyeleri, evlenince kıymete binen ogul, her pazar daha uyanmadan aranıp kaçta geliyorsunuz demeler, evlenince bizi unuttun cümleleri.. Esim de soguktur ailesine, hep ben gidelim derim. Ben de 6 haftalik hamileyim. Surada durup izleyeyim tavsiyeleri

Kayınvalideler farklı bir türe mensup canlılar ne oluyor ya bu kadınlara oğulcuklarını evlendirdikleri zaman:)))))

Evlilikte eş ailelerinden ne kadar uzak o kadar iyi olursunuz,
Ayrıca resim size aitse değiştirmenizi tavsiye ederim,tanıdık çıkabilir burada.

Valla böyle insanlara ben kibarlık yapmanın gereği olmadığını düşünüyorum. Yaptığınız halde değer görmemiş üstüne üstlük sizi suçlamış. Ben olsam daha da doğru dürüst aramam, kibarlık yapmayı düşünmem, ara bulmaya çalışmam, mesafemi bayaaaa uzaklara koyarım. En azından kafam rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…