- 23 Ağustos 2020
- 4.167
- 7.411
- 34
Onları alıyorsun baza altında ömür boyu tutuyorsunArkadaşlar merhaba size birşey danışacağım bohça zamanı kayınvalidem gelin bohçama koyduğu ve asla kullanmayacağım örtü patik yelek gibi kullanmayacağım şeyler bazılarını hediye bile vermek istemeyeceğim şeyler. Kullanmadıklarımı kayınvalideme verirsem ayıp olurmu acaba? 2 tane bekar oğlu var onun için kullanırsın diye versem olurmu ?
AynenOnları alıyorsun baza altında ömür boyu tutuyorsun
Zaten amacı üzmek. Üstte bir yorumda yazmış geri vereyim de beğenmediğimi görsün diye. Bir de soruyor sanki iyi niyetle verecekmiş gibiSonuçta bir emek veya bir maddiyat harcanmış şeyler bence evinizde bir köşede dursunlar. Geri verdiğinde alınıp üzülebilir ne gerek var üzmeye?
Ne diye ayıp olur mu diye soruyorsun madem? Destek aramaya geldin herhaldeŞöyle söyleyeyim ben 7 aylık evliyim yaptırdığı şeyler belki 10 15 yıl önce yaptırmıştır yani insan bohçaya bırakmaya çekinir birazda o yüzden vermek istiyorum
Şöyle söyleyeyim ben 7 aylık evliyim yaptırdığı şeyler belki 10 15 yıl önce yaptırmıştır yani insan bohçaya bırakmaya çekinir birazda o yüzden vermek istiyorum
Yapmayın konu sahibi. Ustte siz de verme amacinizin "15 yıl önce yapılmış şeyleri koymaya utanmamis görsün beğenmediğimi" olduğunu siz söylediniz. Masum gelinlik bunun neresinde?Hı hı aynen öyle
Çok mu mutlu olacaksınız?Ee tabi her iki kılıfada uydurmaya çalışıyorum hem beğenmediğimi hemde iyi masum gelin olarak diğer çocuklarınız için zahmet etmeyin bunları kullanırsınız diyerek kurtulmaya çalışıyorum fazlalıklardan.
Ailede bir akıllı ve görgü sahibi sizsiniz sanırım. Ulvi etik değerlerinizle takılarnızı da iade edin de kayınvalideniz zevksizliğini ve değersizliğini iyice anlasın.Ee tabi her iki kılıfada uydurmaya çalışıyorum hem beğenmediğimi hemde iyi masum gelin olarak diğer çocuklarınız için zahmet etmeyin bunları kullanırsınız diyerek kurtulmaya çalışıyorum fazlalıklardan.
Geri verme ama evinde de tutma , ihtiyacı olanlara ver , hiç konusunu bile açma...Arkadaşlar merhaba size birşey danışacağım bohça zamanı kayınvalidem gelin bohçama koyduğu ve asla kullanmayacağım örtü patik yelek gibi kullanmayacağım şeyler bazılarını hediye bile vermek istemeyeceğim şeyler. Kullanmadıklarımı kayınvalideme verirsem ayıp olurmu acaba? 2 tane bekar oğlu var onun için kullanırsın diye versem olurmu ?
Ondan sonra kv bana şunu dedi bunu dedi ühüü ühühü diye ağlar olursunuz buralarda.Yaakullanmadığımı boşu boşuna baza altında kalmasın diğer gelinleriniz için kullanırsınız diyeceğim
Çok hoşsunuzKeşke kocanızda sizin ananızın verdiklerini toplayıp geri verse yada çöpe atsa
Tamamen aynı fikirdeyizÇok hoşsunuzAma beğenmemiş olabilir fakat kv ye demesi doğru değil bence kırılabilir, ben genelde beğenmediğim şeyleri ( yırtık, kirli ve kötü olmayanları) bu tarz şeyleri sevenlere hediye ediyorum, evlendiğimden beri patik , havlu, lif sürekli hediye verdim birilerine, çok sevmem öyle şeyleri hala da evde var ( annem çok fazla yapmıştı) birazını annemin hatırası diye kaldırdım ama çoğunu da dağıttım, ben biraz sadeliği sevdiğim için eve istifleyemiyorum , Konu sahibi de hiç çaktırmadan versin birilerine ...