- 25 Eylül 2011
- 7.433
- 11.152
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Evet sorunda bu:/Kv dusuncesiz belli. Ama bi corba bi sulu yemek bi salata yapmak 1 saatini almaz. Kocan da yardimci olsa hic yuk olacak isler degil. Makarna kofte patatesle ugrasmak da ayni zaman dilimine sigar
Dusunmuyor evet..et yemegini haftasonu yapiyorum.aslinda haftaicide soframizi hazirliyoruz zor olmuyor..derdim su...kurstan yorgun argin donup o kadar yol derdi cekip evde alel acele hazirlanan yemekler aparatifler yordu...beklerdim hani kizim gelin bizde yiyin oyle eve gecin...yok hic yok...Seni dusunmuyo hadi neyse oglunu hic dusunmuyo demek..
amaan bosver.
Takmaya degmez...
Aslinda hazirdan ziyade gece yatarken etini marine etsen,geldiginde at firina gitsin.
Ya da corba , sulu yemek bunlar bir saatini almaz. Kimseye tenezzul etmene degmez.
Simdi kvye gitsen sofra kur kaldir bulasik derken 1 saati gecer inan. Sen sinavdan ve yorgunluktan cok bunalmissin biraz duygusalsin. Annen gelsin bikac hafta kalsin biraz ilgilensin iyi gelirEvet sorunda bu:/
O bi saat oyle telasimi aliyor ki inan..surekli yemek uretmekten yoruluyorum..kofteler hazir..
Tabi bunu hep yapmiyorum.haftasinu sulu yemekler yapiyorum..hafta ici mak hazir corba hazir pizza...
Haklisin ben sana hak veriyorum ama ben olsam asla tenezzul etmem bosver ya.Dusunmuyor evet..et yemegini haftasonu yapiyorum.aslinda haftaicide soframizi hazirliyoruz zor olmuyor..derdim su...kurstan yorgun argin donup o kadar yol derdi cekip evde alel acele hazirlanan yemekler aparatifler yordu...beklerdim hani kizim gelin bizde yiyin oyle eve gecin...yok hic yok...
Ne alakasi var....bi amac ugruna beyin patlatip dirsek curutuyorum..keyifli gunlerim yokki evde pasta borek acacak zamani birakin evi supurecek vakti zor ayiriyorum kendime.Eskiden bizim yas grubundaki kadinlar böyle degildi. Onlar kv anneye yardim ederdi. Yani olabilor gonderebilir iyi olur ama aklina gelmemistir vs. Ne bileyim. Ben hamileyken tek tas yemek gonderen olmadi. Canin bir sey cekiyor mu diyen de olmadi. Icerledim , sonra dusundum, dedim bosver. Sen yap birileri hasta olunca gönder, cani cekince gönder. Böyle böyle ogren , cocuguna ogret vs. Kpss'ye odaklanin. Alinganligin sonu yok cünkü.
ben seni haklı bulmadım kaç yaşında kadın neden sana yemek yollasın?ayrıca kpss bitecek çalışmaya başlayacaksın o zamanda yemek yapmaya vaktın olmayacak kadın hayatının sonuna kadar size mi baksın?cok bencıl gordum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?