- 30 Ekim 2019
- 400
- 1.494
- 113
- 48
Kayınvalidenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Yıllarca çocuğa bakmış büyütmüş kendine anne vasfını yüklemiş olabilir.Eminim ki çok seviyordur torununu sevmese bakımını üstlenmez.Aman konu sahibi dert ettiğin şeye bak çocuklar papağan gibi belli yaşlarda benimkide gs linin yanında en büyük Cimbon fenerlinin yanında en büyük yaya Sasa sa diye bağırirdı Rüzgar nereden eserse nerde menfati şeker cukulata park varsa yani ... Üzülmeyin anneden ala Yâr mı olur.Büyüyünce biz kime yakınsak ona yakın oluyorlar.Hicbirsey olmaz endişe etmeyin kuruntu yapmayın .Babane komikmiş video çektirmiş birde gülerim buna birde ben de çok şehir dışında çalıştım vakti zamanı nda döndüm sonra kızımla aram gayet iyi şükür yok bı eksikliği şimdi onun için yaptığım çalışmalar neticesinde o da bende iyiyiz .Yani bu kadar endişe olmaz hayat Allah yapar bahtını bakın sokaklara atılan yetiştirilme yurduna bırakılan istismara uğrayan o kadar çok çocuk varki dünyada ben bunları ciddi dert olarak görüyorum.Geri kalan her durumda analı babalı ve anası babası onun geleceği için uğraşan çocuk zaten yolunu buluyor
Konu sahibinin annesi aynı tavrı sergilemiş olsaydı tepkisi farklı olurdu. Eş annesi olunca gelinlere bir haller oluyor.
Kendi annemde oğluma beni seviyormusun diye ısrarla sorardı ve video kaydederdik ileride anı olarak kalsın isterdi oğlumda üf yeter artık sıkıldım derdi. Büyükler sevildiklerini torunlarından duyunca extra mutlu oluyorlar.
Konu sahibi kendi eksikliklerini gözardı etmiş kaynanaya yüklenmiş. kayınvalide hem çocuğuna baksın hem de dört dörtlük olsun istiyor .
Son düzenleme: