Anormal ne demek o öyle agzını açıp bişey demedn miselam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
@dont worry be happy bak sana bi anımı anlatayım iyice ifrit ol
Yeni evliyim o zamanlar kaynıma akşam yemeğine gittik. Neyse yedik içtik illa burada kalın diye ısırar kıyamet. İyi hadi kalalım dedik. Benim sevgili elticiğim çarşafları kendi yatağından söküp bizim yatacağımız kanepeye serdi
Sabaha kadar koltukta mı yattım diken üzerinde mi bilmiyorum vallahi
Neden sormadın sorsaydin bir sebebi vardır belkiselam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
bu makinen garanti belgesi yok mu? garanti dısı bir arıza mı oldu?selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
s
sormayinnn utanıyorum demeye de bir de tarak ve banyo huyum var taragimi asla paylasamam bir de evimizin banyosunda ev halkindan başkası yikanirsa iki gün çamaşır suyuna yatiririm o banyoyu kişisel eşya knusunda extradan takintiliyim herhal
evet eksiktiBelki alırken bir tane de kendine almıştır . Siz temiz çamaşırları aldınız mi , o takım eksik miydi ?
evet etimi kopardilarTuhafsa tuhaf? Ne oldu yani? Etini mi kopardılar?
konusmak icin konusuyorlar isteNeden bu kadar ustunuze geldiler anlamadım garip gelmiş sormussunuz o kadın oğlunu doğurmuş sizde o oğlanlar evlenmiş olabilirsiniz ama esyanizi kullanmadan önce idareten de olsa sormalı bana göre bu kaynana değil kendi annem de olsa aynısını beklerim sonuçta yıkamasi için vermissiniz beğenisine göre kullanması için değil pazar mı orası seç beğen al bu aralarda forumda konu sahiplerine yüklenmek moda herhalde.
bende onu dusunuyorum niye sersin kiiBelki kayinpederin sermistir esine yardim etme amacli hani görmüştür orda sizin carsafi,sizin oldugunuda bilmiyordur belki.Sizin carsafi kv neden sersin ki?
Normal değil çıkar çarşafı yerinden ve "anne şaşırmışsın çarşafları ben de çıkardım" deselam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
Benim makinemde yikandiysa carsafta benim olmustur zatn gelipte almadi bir gece kesin benim olmusturselam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?