- Konu Sahibi DonukPudra
kayınvalıdeler genelde laf buluyorlar kıyafete benım kayınvalıdem pantln gıymeye de laf buluyordu , nıkah nişan elbisem straplez dıyede laf soyledı söyledide söyledi ama eşim benim arkamda durdu zaten normal gunlerde askılı yada sıfır kolu gıyınen biri değilim eşim istemiyor ama giyinmek istediğimi söyleediğim zaman benı kıracağını sanmıyorum anlayacagın benım elbıseme karıstıgı zaman elbısemın etek boyu topuklarıma kadardı en guzel gunumde tövbe tövbe bu elbıselerı nerden buluyorlar dedıgındede en guzel gunum nikahımdı duyanda mini etek gıymıs cıkmıs mılletın karsısına der sankı anlayacagınız kişilik yapı meselesi eşimin yiğeni de genc kız pantoln gıymesıne bıle laf edıyorlar bana degıl tabi ama ben olunca laf bana da carpıyor kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı uzatmaya gerek yok bence , ben kıyafet konusunda eşimin dediğini yapıyorum giymeni istemiyorum hosuma gitmedi dediği an onu giymem buna gorede tanıdıgım ıcınde hem benım istediğim hemde eşimin istediği tarz kıyafetler satın alırım