- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
çok uzatıpta kendini üzmeyede gerek yok bence onlara giderken kısa kollu giyiver, eteğin bikaç parmak uzun olsun bitsin . Olayı büyütmeye onların istediği oluyo vs tarzı konulara taşımayada gerek yok bence, yani ben olsam bu tarz bir konuyu büyütmez orta yolu bulmaya çalışırdım
canım benim bizde de benzer bir durum söz konusu.abimin eşi bizle tanıştığından beri giyimine dikkat eder.benim babam da hacı ve açık giyime hoş bakmaz.gelinimiz de babamın gönlü hoş olsun diye kolsuz askılı vs giymez bize gelince.normalde giyer.ama babama saygısından kısa kollu bol tunikler felan giyer.babam bu zamana kadar hiçbir şey demedi demez de.abim de öyle keza.ama küçük gelinimiz de hiç dikkat etmez.aslılı mini oooo.babam yine onlara bişey demez ama çok üzülür.herhalinden belli olur.
velhasıl çok büyütülecek bir konu değil bence.şimdi nişanlın annesi öyle dedi diye giyimini değiştiremezsin.bu seferde onlara boyun eğmiş olursun en baştan.sen bunu önceden düşünmeliydin.artık hiç istifini bozmadan normal giyimine devam edecen napıcan ki
Bunu bizim tahmin etmemiz çok zor..
Nasıl desem daha önce başka şeylere de müdahale edildi mi? Hani duyduğumuz birçok şey var burada, eşyadan tutta gelinliğe kadar müdahale eden kaynanaları okuduk..
O tarz biri değilse , giyim konusunda daha muhafazakar olduklarındandır sadece..
yoo yanlış anlamayın olayı büyütme taraftarı ya da inatlasma sürtüsme boyutuna tasımaya niyetim yok. bu daha cok arada soğukluk olusturur zaten. ben ailesini istemeyen biri de degilim sadece baskın karakterde bir bayan oldugu icin evlendikten sonra da basit sorunlarda sorun olusturur mu diye düsündüm bu olaydan sonra
suana kadar o tarz seyler yasamadık.nişanlık alısverişini nişanlımla biz yaptık. siz nasıl begenirseniz yapın dediler sagolsunlar. aynı sekilde nişanda takacakları seti yine ben begendim nisanlımla.
ev esyalarını almaya baslamadık henüz. dügünümüze daha var o yüzden arastırma asamasındayız. onlarda nasıl olur yaşayıp görcez. siz begenin icinize sinsin demişti.
bu tarz alısverislere baslayınca belli olacak sanırım.
senide anlıyorum az da olsa keyfini kaçırmış bu durum , şimdi dediklerini yaptığımda acaba ileride de başka bir konuda baskın olmaya çalışırlarmı diye düşünüyorsun belkide , ama şöyle düşün bu konuda nişanlına destek çıktığında ileride sana senin görüşün olmayan bir konuda baskı yapacaklarsa eger tepkini koyarsın hem bu olayda onlara ders olur ve normalde ne kadar anlayışlı olduğu nu bildikleri için çok üzerine gitmezler . Yani karakterlerini bilmediğim için bu tarz öneriler geliyor aklıma
Sen ne yaparsın bilemiyorum, şöyle yap ta diyemem.
Ama ben olsam madem hiç bir konuda müdahale de bulunmadılar ve anlayış gösterdiler.. Aramızda da hiç bir sorun yok.. O halde saygı amaçlı oraya giderken ya da onlarla görüşürken daha dikkat ederim giyimime.. Diğer zamanlarda istediğim gibi giyinirdim yine..
Herkes için böylesi daha iyi olurdu.. Eşim, ailesi ve aramızdaki saygı sevginin sürekliliği adına..
tesekkür ederim canım çok sağolevet öyle yapmaya devam edeceğim normalde yaptıgım gibi sadece bayramda ilk bayram özendim sorun olabilecegini düsünmedim. bu yasıma kadar ailemden bile bu konuda tepki almayıp yeni girdiğim bir aileden duyunca tuhaf oldum fazlaca üzüldüm.
sağol yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?