- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Ben diyemiyorum hala ne bilim cirkefim aslinda ama yasli bide ne bilim kafa gidip geliyo birsey denmiyo yaniNeden temizlemeyecekmişsin, kendileri pisliğin mokun içinde yaşıyorlar diye herkes aynı mı olacak? Kaldı ki pandemi var, artık şu tiksiniyor musun triplerinin bitmiş olması lazım. Herkesten tiksinebiliriz. İyi dayanmışsın ben en azındam usulünce derdim, '' İstemediğimden değil de, kötü davrandığımı düşünüyorsan al bak o vakit torunlarına '' diye. Sana karşı mı kıymetliler sadece?
Benim hane icinde deill disinda sıkınti var evliligimi etkilemiyo ama mide bulandryoDun size bu yaptiginiz cahil cesareti sartlar evlilik icin cok olumsuz dedigimde boyle demiyordunuz..
Valla o kafa bi sana gidip geliyo gibi geldi ama neyse.Ben diyemiyorum hala ne bilim cirkefim aslinda ama yasli bide ne bilim kafa gidip geliyo birsey denmiyo yani
Sonucta kaynanan ne diyecksn esinle aran bosulck o yasli neden ole dedn yaptin dicek yani kadin zaten küsecek yer ariyo yaniValla o kafa bi sana gidip geliyo gibi geldi ama neyse.
Sen de mazur görülmek, anlaşılmak, korunmak için yaşlanmayı mı bekleyeceksin?Sonucta kaynanan ne diyecksn esinle aran bosulck o yasli neden ole dedn yaptin dicek yani kadin zaten küsecek yer ariyo yani
Sen de mazur görülmek, anlaşılmak, korunmak için yaşlanmayı mı bekleyeceksin?
Benim hane icinde deill disinda sıkınti var evliligimi etkilemiyo ama mide bulandr
Burasi Turkiye ...evlenirken sadece adami almiyoruz genelde aile paketi aliniyor.Sizinki tam hesap.Gercegi gorun benceBenim hane icinde deill disinda sıkınti var evliligimi etkilemiyo ama mide bulandryo
Napayim bosanayim mi yani simdi o cocuklr ne olucak ozmnBurasi Turkiye ...evlenirken sadece adami almiyoruz genelde aile paketi aliniyor.Sizinki tam hesap.Gercegi gorun bence
Bende kaldılar dediğiniz çocukların babasının da evitabi ole olmadi nikahtan 1 hafta sonra cocuklr geldi bana tabi anneleride ilgilenmedigi icin bende kaldilar
Kaynanan baksın, çok kıymetliymiş ya hani. Sen de biliyorsun sen gidince yüzlerine bile bakmayacak sabilerin. Haldır huldur yeni bakıcı pardon gelin arayacak.N
Napayim bosanayim mi yani simdi o cocuklr ne olucak ozmn
Siralama yanlis olmus ..Bunlar bastan dusunulecektiN
Napayim bosanayim mi yani simdi o cocuklr ne olucak ozmn
Tabi sonucta oglunun evi o lafin gelisi dedm bnde kaliyor die devamli gelmiyo ayri evim ama telefnlada yetiyo cocklra soruyo hoprlerde tabi dinliyoruz esime eski esi hakknda bilgi veryo cocklrda anneniz dovuyomu sizi dioBende kaldılar dediğiniz çocukların babasının da evi
Neyse konuya dönersek
Kayınvalideniz temelli sizde mi kalıyor?
Her iki ihtimalde de normal düzeniniz şeklinde devam edin siz hayatınıza
Eşiniz bunca yıl nasıl düzeniniz var ne sıklıkla temizlik yaparsınız biliyordur
Annesi bizden tiksiniyor deyince doğru olmadığını biliyordur
Çocuklarla aranızı bozmaya çalışması kısmını da eşinize söyleyin o halletsin
Bana en sıkıntı çocuklarla aranızı bozmaya çalışması geldi
Siralama yanlis olmus ..Bunlar bastan dusunulecekti
Aynen hakslnnKaynanan baksın, çok kıymetliymiş ya hani. Sen de biliyorsun sen gidince yüzlerine bile bakmayacak sabilerin. Haldır huldur yeni bakıcı pardon gelin arayacak.
Dun size bu yaptiginiz cahil cesareti sartlar evlilik icin cok olumsuz dedigimde boyle demiyordunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?