iyide o ödemeyecek ki biz ödeyeceğiz ne var bunda 4 bın maası var 1750 çekıcek ve her ay alacak insan olan yapar bunu nedemek zorunda değil bir oğlum var canım feda diyip mangalda kül bırakmıyorlr amakadın çekmek zorunda degıl kı :=) hem ölümüne nefret edıyorsun hem de '' ev aldırmıyor'' dıyorsun
az dik ol ve sevmediğin insanın çöpünü bile isteme..
benden tavsiye, kayınvalıdenın şu durumdayken çöpüne bile tenezzül etmeyın. cekmıyorsa cekmıyorah canım kaç kere kavga ettıler bılsen anlamıyor ki kadın...
eşim annesinı savunmaz hiç ne oldugunu bılıyor cunku kavgamızın nedini sürekl,i huzurumuzu kacırcak birşeyler yapıyo planlarına dahil edıyor bu gibi seyler canımMerhaba canım çoğu kaynana böyle ama beddua etme lütfen olur mi çok fazla muhatap olmamaya çalış uzak kal seviyeli kalsın aranız ve eşine annesini şikayet etme sonunda hep seni suçlu çıkarırlar haklı da olsan ben böyle gördüm
çekmiyor işte, napacaksın :=)iyide o ödemeyecek ki biz ödeyeceğiz ne var bunda 4 bın maası var 1750 çekıcek ve her ay alacak insan olan yapar bunu nedemek zorunda değil bir oğlum var canım feda diyip mangalda kül bırakmıyorlr ama
yok zate sade ce ev olayından takık değilim ben ona ... bana kişisel zrarrı çok kullanıo benı artık kullanamıcak o ayrı canm saollbenden tavsiye, kayınvalıdenın şu durumdayken çöpüne bile tenezzül etmeyın. cekmıyorsa cekmıyor
oglu koysun tavrını. sen bu konuda hiç sesını cıkarma eşine.
onların arasında bişi bu .
olayın sadece ev olmadıgı bellı zaten. sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranacaksın.yok zate sade ce ev olayından takık değilim ben ona ... bana kişisel zrarrı çok kullanıo benı artık kullanamıcak o ayrı canm saoll
Ee tatlım sizde o zaman arada bir görüşün kaynana ile iki haftada bir yada ayda bir falan her zaman gidip gelmeyin ve ev alacağınız zaman kaynana ya uzak alın sorun çözülür bence esin senden taraf ohh daha ne istiyorsun bizde ise haklı da olsam hep ailesini tutar ben ikinci planda kalıyorum ve fazla görüsmuyom ayda iki kez falan görüşürüzeşim annesinı savunmaz hiç ne oldugunu bılıyor cunku kavgamızın nedini sürekl,i huzurumuzu kacırcak birşeyler yapıyo planlarına dahil edıyor bu gibi seyler canım
eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
Oooo senin daha cok yol kat etmen lazım sen kaynanandan fena olacaksın diyim sana o na mecbur buna mecbur ilerde oğlun olursa kim bilir nelere mecbur edeceksin ...iyide o ödemeyecek ki biz ödeyeceğiz ne var bunda 4 bın maası var 1750 çekıcek ve her ay alacak insan olan yapar bunu nedemek zorunda değil bir oğlum var canım feda diyip mangalda kül bırakmıyorlr ama
başka çocugu yokEvet evet kaynanaların hepsi para makinesi.
Oğluna gelinine yağdırırsa ne ala yoksa hepsi lanet.
Ölürse çektirdiğiniz kredi borcu tüm evlatlarına kalacak ama evi alan siz olacaksınız.
kes sesini inşallah senın başına bundan daha lanet bır kayıvalide gelır ınsallah bu gece bunun ıcın dua edıcemKadın size yüklü miktarda kredi çekmek zorunda değil. Kredi çekecek, eşinizle ortak olacağınız eve mi verecek parasını? ya ölürse, ya siz boşanırsanız, dünyanın hali belli mi olur? Kredi çekmiyor diye mi beddua ediyorsunuz kadına, bu nasıl bencillik ya? Ölsün diyorsunuz da, beddua dolaşır sahibini bulurmuş.
Bir de bütün kvlere verip veriştirmek, ee sizde olacaksınız kv. Allah sabır versin kadına. Şuraya yazdıklarınızla bana bile itici gözüktünüz kim bilir o ne neler çekiyordur.
allah sizede versın böylesini başınıza gelırse anlarsınız aminnnOooo senin daha cok yol kat etmen lazım sen kaynanandan fena olacaksın diyim sana o na mecbur buna mecbur ilerde oğlun olursa kim bilir nelere mecbur edeceksin ...
Bizdemi Beddua Edelim Yani.. Isinize Gelmeyince Sinirleniyorsunuz Demekkihiçbirinize cevap vermıcem sinirli insanı dahada sinir etmek için özellikle yapıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?