kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
kızlar son 1 aydr yaptıklarıyla kv okadar antipatik gelıyor ki onun yuzunden eşimle sürekli tartışır olduk evde huzur aşk ne varsa aldı götürdü lanet kadın...hayatımda kimsenın kötülüğünü istemedim ama beni delirtti sürekli beddua ediyorum zaten en baştan beni istememşti ayrılmamız için ne gerekıosa yaptı... şimdide ayrılmamız için ne gerekıosa yapıyo ev aldırmıyo bize ya... eşimle ortak olucaz ya aldırmıyor neler yapıyor bir bilseniz ne ağlama ayılma bayılma numaraları tiksiniyorum ondan... hasta ruhlu... evimde onunla eşinin resmını çerçeveleryip koymustum kendı anne babamın resmıyle yan yana onuda geçen kaldırdım görmeye bıle tahammul edemıyorum hayırdır bız yokuz burda dedi bende siz hep burdansınız annemler yk dedim bozuldu .... isterse bozulsun umrumda bile değil geçen ahımı aldı benım ev aldırmıyor ya bize okadr canımı yakmıs ki beddua ettim ey güzel allahım nasılda tuttu dedim kendı evının hayrını göremesin inşallah klozeti taşmış olduğu gibi lağım banyoya ve hole taşmış beni çağırıyor yardıma kusura bakma işim var dedim. birde onların pisliğini mi temizlicem çok kullandı benı zamanında benden önce temızlıkci tutarmıs hanfendi evlendıgımden beri bana yaptırıo evinin temizliğini artık bitti cicim ayları gerçek yuzunu gördüm... bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!... yapacağım cocuga bile karısıyor nisanda yapacakmışım burcu şey olsunmuş... napıyım kızlar allah askına eşimde illallah etti annesinden napsın anne atamıyo ki? napıyım şehir dısınamı tasınayım bunu evımden benden nasıl uzak tutarım.
hergün arıyor konusmak zorundayım sankı ne arıyorsun benı ya ne!... sesinden bile nefret geldı 2 aksamda bir yemeğe çağırır yönetmeye çalısır bizi delirtti artık beni delrtti kızlar yol gösterin nolur...

sinirlerinizi epeyce bozmuş belli
ama yinede beddua etmeyin rabbim kolaylik versin burda şunu yap bunu de demiyorum kimseye çünkü aynisinin tipkisindan bendede var inan

Anne bile olsa kredi çekmek zorunda değil kimseye .Ki yüklü bir miktarmış.
Bu konuda onu haklı buldum .
çekmek zorunda bence... oğluşum diye yamanmayı biliyor karnını sabah akşam oğlunun evınde doyurmayı bılıyor nankörlüğe gelemıyorum sanki bağışllıcak her ay parasını alacak

sinirlerinizi epeyce bozmuş belli
ama yinede beddua etmeyin rabbim kolaylik versin burda şunu yap bunu de demiyorum kimseye çünkü aynisinin tipkisindan bendede var inan
çok bozuldu inan süreklı aglıyorum eşimle huzur mutluluk bırakmadı aramzda

eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...

E kredi cekmek zorunda değil ki size?
Yaşadığınız zorluğu anlayabiliyorum tipik kaynana.
Ama size kredi cekmek gbi bir zorunluluğu yok.
Bu sebeple evinin hayrını göremesin dediyseniz cok yazık.

bence eşin yeterınce tepkısını koymuyor, sana öyle gösterıyor. yoksa durum daha farklı olurdu.

E kredi cekmek zorunda değil ki size?
Yaşadığınız zorluğu anlayabiliyorum tipik kaynana.
Ama size kredi cekmek gbi bir zorunluluğu yok.
Bu sebeple evinin hayrını göremesin dediyseniz cok yazık.
zorunlu... sürekli gelıyor evımde yemek yıyor sabah aksam... çayını kahvesını ıcıyor gitmek nedir bılmıyor herseyımıze mudehale dıyor bunuda yapsın bı zahmet hayrına değil ya alacak her ay parasını

eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
kadın çekmek zorunda degıl kı :=) hem ölümüne nefret edıyorsun hem de '' ev aldırmıyor'' dıyorsun
az dik ol ve sevmediğin insanın çöpünü bile isteme..

Merhaba canım çoğu kaynana böyle ama beddua etme lütfen olur mi çok fazla muhatap olmamaya çalış uzak kal seviyeli kalsın aranız ve eşine annesini şikayet etme sonunda hep seni suçlu çıkarırlar haklı da olsan ben böyle gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…