eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...Ev almak için kv izni gerekmiyor ki nasıl alamıyor evi ?
keşke ölse de kinaye yaptım canım ilber ortaylının varya sosyal ortamda keşke ölsen diyor :)Beddua döner dolasir kendini bulur beybisi. Lafim basligina. Kabul edelim kinaye yapmamissin.
eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
çekmek zorunda bence... oğluşum diye yamanmayı biliyor karnını sabah akşam oğlunun evınde doyurmayı bılıyor nankörlüğe gelemıyorum sanki bağışllıcak her ay parasını alacakAnne bile olsa kredi çekmek zorunda değil kimseye .Ki yüklü bir miktarmış.
Bu konuda onu haklı buldum .
çok bozuldu inan süreklı aglıyorum eşimle huzur mutluluk bırakmadı aramzdasinirlerinizi epeyce bozmuş belli
ama yinede beddua etmeyin rabbim kolaylik versin burda şunu yap bunu de demiyorum kimseye çünkü aynisinin tipkisindan bendede var inan
eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
en iyisinin bile çıkıyor inan kendi annemiz gibi olamaz kimselerKk sagolsun gelecekte ki kaynanamdan simdiden nefret ediyorum
Hepsi ayni demek ki Allah yardimciniz olsun
zorunlu... sürekli gelıyor evımde yemek yıyor sabah aksam... çayını kahvesını ıcıyor gitmek nedir bılmıyor herseyımıze mudehale dıyor bunuda yapsın bı zahmet hayrına değil ya alacak her ay parasınıE kredi cekmek zorunda değil ki size?
Yaşadığınız zorluğu anlayabiliyorum tipik kaynana.
Ama size kredi cekmek gbi bir zorunluluğu yok.
Bu sebeple evinin hayrını göremesin dediyseniz cok yazık.
kadın çekmek zorunda degıl kı :=) hem ölümüne nefret edıyorsun hem de '' ev aldırmıyor'' dıyorsuneşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
ah canım kaç kere kavga ettıler bılsen anlamıyor ki kadın...bence eşin yeterınce tepkısını koymuyor, sana öyle gösterıyor. yoksa durum daha farklı olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?