kayinvalidem...

kirmizigitar önceki konularını hatırlıyorum. Kırılmakta söylenmekte haklısın, inan seni anlıyorum.
Ama bir yerde yanlışsın. Sen eşin mutlu olsun biraz daha gülümsesin diye çaba sarfediyorsun da bu insanlar seni anlamazlar.
Anlamadıkları için de dahada hayal kırıklığına uğramak çok mantıksız...
Birde bu modda çabalarken eşinle arandaki huzura bu tipleri sokuyorsun. Bence yapma.
Bırakın artık sadece 2 kişi olacağınızı kabul edin.Zaten eşinin de sözel olarak bir beklentisi yokmuş. denedik olmadı dersiniz... Senin ailenin sevgisi, eşine olan saygısı, bu güzel ilişkinin mutluluk bonusu olsun.
Artık aileni bu sevimsiz sorumluluktan özgür bırakmanın zamanı gelmiş!...

Siz o bodrum katındaki evi nasıl cennete çevirdiyseniz, sen herkesin özel günlerini nasıl daha özel yapıyorsan bunu da yaparsın...

PS::
ben olsam kv, kp düşünmek yerine OKB üzerine yoğunlaşırdım ki enerjim iyi bir şeye harcanmış olsun...

Aman uzak olsnlar.. hem annesnden ayırmşlar hem de evlat muamelesi etmemisler..

Hepsini okumadim tabi de kendine guvenmeyen bi ev acamayacak iki kisi evlenmesin ya nedir bu ailelerden maddi beklentiler? Eskiden aileler destek olurmus da cocuklari calisir yillarca eve para verirmis simdi oyle mi okuyo herkes
keşke hepsini okusaymışınız.yada okumadan yorum yazmasaymışınız

O kadar fazla gereksiz ayrıntı yazmışsın ki Allah aşkına şuna da cevap ver. Eşini neden yengeler evlatlık almış anasına babasına nolmuş bu yavrunun?
kv ve kp cocugu olmamis. yenge ikinci ogluna hamile kalinca onlarin sulalede butun kararlari babane verir babane de dogan cocugu abine ver yoksa evlatlik almaya kalkarlar mallar elaleme gitmesin demis onlarda kuzu kuzu kabul etmisler. esim bunu 16 yasinda ogrenmis zaten bu olaydan amca ve yengeyle gorusmez kv ve kp herkes birbirinden nefret ediyor yani. onlarda bi o kadar soguktur esim bana amca yenge gibi bir yakinliklari bile olmadi zaten diyor. ne bileyim aklim almiyor

Tüm bu olaylardan sonra gerçek ana baba nerede? Madem 16 yaşında öğrenmiş sonra ne olmuş?
ilk mesajında üniversite okumasına izin vermişler gibi bir ayrıntı yazdın.
Demek ki üni hayatı onların yanında geçti. Bir eksiklik var bu puzzle da.

amca ve yenge memleketteler. esim dogunca kv ve kp alip istanbula getiriyorlar ve burda nufus islemleri yapiliyor. esim univ bambaska bir sehirde okudu nasil bag kurdunuz bilemedim.

onlar univ okumana izin verdik calis para getir demedik sana diye univ okumasini lutfetmis gibi davraniyorlar.

Oz anne baba nerede bu arada. Ayrica belliki aslinda esinizde pek istenmiyormuş sizde. Neden hala ugrasiyorsunuz ?
ne yazikki oyle degil iste. lafta bizim icin öluyorlar, kv ogluna ozleminden aglayip duruyor. onlara gore onlar bizim icin herseyi yapti ama biz nankorluk ediyoruz. facebook ta esime ve bana gonderme olsun diye gunde en az 8 10 tane anne evlat gelin vb ile ilgili ozlu sozler paylasiyor. millete bizi afise ettigi yetmezmis gibi bir de esimin vicdanina dokunuyor. bu yuzden hadi tatsizlik cikmasin diye ara sor hayirli evlat oluyoruz. aslinda hayirli olmayi yurekten istiyorum gercekten ben aliskin degilim sorunlu iliskilere. ama biz onlarin bu yaptiklarini yuzlerine vurmayip onlara ilgi alaka gosterdigimizde kendilerini kusursuz bizi hayirsiz goruyorlar.ogluyla buyuk ask yasiyorlarmis ta benden sonra hersey degismis ben aralarini bozmusum gibi bir tavir takiniyorlar. yuz yuzeyken canim balim siz iyi olun yeter modu, ama arkamizdan hep lanetler bela okumalar.

Oz anne baba bile degil,anne babalik yapilmamis bile...Niye esimi aramasi gitmesi icin zorlayayim?Hic umrumda olmaz valla,keske benim esim de annesiyle gorusmese canima minnet olurdu.

Amca ve yenge kim? Gercek anne babasi mi?

Sevgili kırmızıgitar, evim güzel evim topiğinden hatırlıyorum seni.
Bir şeyleri başarmana o bodrum katını harika bir şekilde dekore etmene, sızlanmak yerine çözüm bulmana hayran kalmıştım.

Sen iyilik olsun istiyorsun ama lütfen olmayanı daha fazla zorlama.
Annem de akrabaları arası evlatlık verilmiş psikolojisi inan çok zor.
Görüşmek istemiyorsa eşin bayramdan bayrama görüşün. Beklentiniz olmasın, maddi değil manevi beklentiden söz ediyorum.

Eşinle gününüzü gün edin, olumsuz insanlarla yorulmaya ne gerek var?

Esini kendi oz ailesi istememis. Baska bir ailede buyumus gene. Esin cok nankor. Benim esim oz oldugu halde oz annesi oz abisi.neler yapti ama genede annedir babadir diyoruz. Maddi acidan kendi aldigimiz evi bile sattirdilar resmen anne deil dusman gibi basimiza.ama.anne.
Senin esinin oz annesinin yapmadigini o kadin yapmis.
Sizinde cocuklariniz olcak. Cocuk buyutmek cok zor esin son 6yil yememismiste. 6sene oncesine kadar coptenmi yiyordu.
Yazik bence esinin yaptigi nankorluk.
Sizinkide klasik gelin muhabbeti bir cogumuzun zamaninda yaptigi seyler.

Hepsini okumadim tabi de kendine guvenmeyen bi ev acamayacak iki kisi evlenmesin ya nedir bu ailelerden maddi beklentiler? Eskiden aileler destek olurmus da cocuklari calisir yillarca eve para verirmis simdi oyle mi okuyo herkes
Hepsini okumadığınız belli çünkü yazdığınızla alakası yok, laf yetiştirmeyi biliyorsanız bir zahmet önce okumayı da bilin, ya okuyun cevap yazmadan ya da okumadıysanız yazmayıverin cevap ne bu yani.

esim mi nankor? size bir yatak bile vermeden 25 yasina kadsr copluk gibi siginti gibi yasamaya sizi mahkum etmis hicbir istediginize cocujlugunuzdan beri saygi duymamis mutlu olun yuzunuz gulsun diye bebekliginizden beri size emek vermeyen insanlara yine de rest cekmedigi halde mi nankor? univ bursla okumus okurken ayni zamanda calisarak annesine maddi anlamda destek olmus ve fakulte birincisi olarak okuldan mezun oldugu gun plaketi goren babanin "biz okumana izin vermeseydik zor gorurdun bunu" demesine ragmen saygisizlik etmeyen esim mi nankor? yapmayin allah askina....

Siz kendiniz soyluyosunuz .Esim univ birincisi mezun olmus. 25yasinda .Diye.
Madem bu kadar kotuyduler neden onlarin yaninda yasiyodu o yasa kadar hala??+
Bi bahane uydurup kendi evine cikabilirdi.
Demekki cikarlari varmis demekki size abartigi gibi deilmis.
Neyse benide ilgilendirmezde genede uvey kaynana uvey kayinpeder bisey beklemek sacma.
Ben hala esinizi nankor olarak goruyorum. Millet kendi oz evladina neler yapiyo gazetelerde haberlerde goruyoruz.

üniv bitirir bitirmez evlendik zaten. üniv farklı bir şehirde okuyordu. evet haklısınız kötü anne baba olmak için illaki evladını dolandırmak canına kast etmek felan gerekiyor. onun dışında anne babanın yapacağı herşey mübah. siz de ağır şeyler yaşamış olabilirsiniz ama dünyadaki en kötü şeyler sizin başınıza gelmiş gibi sizin dışınızdaki herkesin sorununu küçümser bir tavır içine giremezsiniz. insanların neler yaşadığı hakkında fikriniz yok . konuyu uzatmak istemiyorum teşekkürler yorumunuz için

Gercektende cok zor bir aile.
Anlamadigim bi nokta; basta amca ve teyzesi tarafindan evlatlik alinmis dediniz.
Yani aslinda anne baba ededigi esinizin oz amcasimi? Yoksa baska bi durummu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…