- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Öyle diyince öyle mi oluyor pişkinliğinden sonra o zaman en baba o..u sensin derdim, öyle diyince öyle olmuyo nasılsa
Mesafe mesafe mesafe. Bırakmayın ona ya. Benim can parçam çocuğuma kim böyle bir ahlak dışı laf edebilir. Sokakta olsa kavga cinayet sebebi. Vallahi yaşını başını almış kadın ne büyük ayıp!
o nasıl laf ya ?
ayıp öle denmez şimdiki çocuklar herşeyi merak etip soruyo nasıl açıklanır bu laf bilemedim.
büyük olucak bide örnek olucak?
hoş kötü söz sahibinindir pek bişi söylenmez.
Kızım hala ara ara soruyor anne çok mu kötü bir kelime o neden hala ne anlama geldiğini söylemiyorsun diyor.
Siz yine bir bakıma şanslısınız. Eşiniz sizin yanınızda olmuş.Aynen öyle içim buz gibi oldu yani bu saatten sonra nasıl yüzyüze bakarız bilmiyorum.
Siz yine bir bakıma şanslısınız. Eşiniz sizin yanınızda olmuş.
Bence eşiniz verilebilecek en güzel cevabı vermiş. Siz soğuk davranın sadece mesafenizide koruyun. Eşinize de tebrikler maşşalah çok güzel korumuş sizi. Burda okuduklarımızdan sonra... Sizin birşey yapmanıza gerek kalmamış bileEvet o konuda şanslıyım. Ama annesini çok iyi tanıyor eşim. Gerçekten yapıp inkar ettiğini biliyor kaç kez şahit oldu bu duruma. Yine aynısını yaptı yani karın abartıyor ben ona demedim yalancı olan benim yine. Eşim de karım bugüne kadar senin yapmadığın bir şeyi asla yaptı demedi ağzından duymadım ama senin ağzından çok duydum demiş. Bir daha böyle bir laf duyarsam torunlarının yüzünü göstermem sana aklını başına topla demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?