KAYINVALIDEM VE GORUMCEME LAF YETISTIREMIYORUM YARDIM LUTFEN

bebegimveben07

PRENSIM GELIYOR
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
77
58
38
32
Kizlar mrb.1 yildir evliyim Esim cok anlayislidir.Fakat kayinvalidem biraz yasli.ve de oldukca titiz birisi ozunde iyi insanlar fakat soyle kotu ozellikleri var.cok ve bos konusmak ornegin evime geldiginde o esya neden burda nicin o odada oturuyosun dger odayi kullanmiyosun tarzinda bir de gorumcem var o da ayni annesi gbi cok konusuyor bazen basim agriyor ornegin ev temizligime yardim icin geldi.Bu siseleri neden biriktirdin ablacim yok efendim mutfakta copleri neden biriktirdin birde surekli olumsuz seyleri goruyorlar yeni ev aldik evime geldiler parkelerimdeki en ufak cizikleri soyluyorlar sorulariyla cildirtiyorlar beni esim duydukca annesine kiziyor ama bi yere kadar ne yapmam lazim calisan biriyim surekli gormuyorm ama evime gelince herseye laf atiyorlar.onlari nasil susturabiliirim..ornegin halilarimi yikamaciya vericem ne gerek var verme yazin ver yani size ne deyip kalp kirmak istemem.ama su an hamileyim cok hassasim kizlar uzun oldu ama akil verin esim annem cahil takma diyor ama sinir oluyorm karismalarina lutfen akil verin

sabırlı olun bende esimle babası yuznden cok kavga ederdim kaynbabam cok kotu bi asamdı bana siddet bike uygulamaya calıstı esim sesiz kalır duyamzdan gel derdi ben kabulenemdim ve simdi dort aylk hamileyi ayarız bosnama davası acıldı esim ayeılmak istşyor ve cok kararlı sabrlı olun esnzlede arnızı sakın bozmayın

herşeye gıcık bir cevap verirsen hadlerini bilirler. bir daha ağızlarını açarken iki kere düşünürler.
o eşya neden burda? ben orda durmasını istiyorum, sen niye rahatsız oldun.
niye o odada oturuyorsun? canım nerde isterse orda otururum.
ev temizliğine çağırma, laf dinleyeceğine az yorul daha iyi.
şişeleri neden biriktirdin? lazım, sen böyle herşeyi soracak mısın.
çöpleri neden biriktirdin? akşam atılacak, çok rahatsızsan dışarıdaki çöpe götürebilirsin.
halıları verme ne gerek var.. ben sizin halınıza karışıyor muyum, herkes kendi eviyle ilgilensin.

Aynen canim cok guzel cevaplar uyuz ediyorlar dun aksam kayinvalidemdeydim artik oyle soguk davraniyorum ki yuzum hic gulmuyor bilerek soguk olucam o zaman cenesini kapatiyor dun esime soyledim annen sacma sapan konusuyor dye o da ya sen annemin bos konustugunu biliyorsun her dedigini kale alma onun dedi bundan sonra elimden geldigince karistiklarinda cevaplarini vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…