Kayınvalidem ve görümcem neden böyle bir şeyi benden saklıyorlar sizce?

Size mi soruyor? Siz niye rahatsız oluyorsunuz ki? Benim kv.de de illa işten eve geldiğini bilmek ister 10 yıldır 😁 Onların arasında olan şey. Beni ilgilendirmez. Sizi de ilgilendirmesin. Çünkü bunun yüzünden canı sıkılan siz oluyorsunuz.
Doğru diyorsunuz haklısınız. Daha 2 senelik evliyim ama sinir stres sahibi oldum. Rahat olmak lazım

Geçenlerde kayınvalideme gittik görümcemde ordaydı. Görümcem Bu ayın 12’sinde 3 aylık evli olmuş olacak. Bende 2 senelik evliyim ama henüz çocuğumuz yok. Eşimle 2 sene dolunca düşünmeye başladık kendi isteğimizle korunduk sürekli. Her neyse konuya geçiyorum. Kayınvalidemlerde otururken görümcem doktora nasıl gitcem ya falan dedi annesine. Anneside gitceksin napcan başka dedi. Acaba görümcem hamile de benden bizden saklıyor olabilirler mi? Kayınvalideme uygun bi şekilse sormak istiyorum ama çekiniyorum. Gerçi kendisi bana daha çocuk yapmıyomusunuz olmuyomu gibi soruları sorarken çekinmiyordu. Bana sanki görümcem hamilede saklıyolar gibi geldi. Sizce sorsam mı?
Bence abartılacak birşey yok tam emin degildir

Sizden sakliyor olsalar niye hastane doktor konusunu yaninizda konussunlar belki sorun diye bakmislardir sormamissiniz. O zaman sorsaydiniz daha yerinde olurdu.

Back
X