- Konu Sahibi ardaenesbulut
-
hayır öpünce kıskanmıyorum nerden çıktı yanlış anlamışsınız onlar beni çok ezdiler eşiöin benden ayrılması için herşeyi yaptılar her iftirayı attılar onlarsız bi özelin olamaz biyere gidemeyiz 3. oğluma hamileyken bile boşa bunu diye tutturdular ben kaçarak evlendim ailem beni istemiyor madem o kadar seviyorlar neden çocuklarımıda düşünüp huzur vermiyorlar bana. ben hiç karşılarında konuşmam görümcem 2 yüzlüdür zaten bana güler arkamdan atar kayınvalidemde eşimi yanlız yakaladığı yerde başlar kötülemeye eşim sözlerinden çıkmaz belki de onlara olan nefretim beni böyle düşündürüyor ben aylarca kayınvalidem ameliyat olduğunda betonda yattım altından aldım bekar kızı ayyy çook iğrenç diye kaçtı ben baktım iyileşince büyük oğluma. anneni annesine gönderelim baban sen ben halan beraber kalalım diyor oğlum bana onun yanında beni bırakıp gitme diyor ağlayarak... daha neler var tabiki bende suçluyumdur benimde onlara karşı hatalarım vardır muhakkak ama ben hiç bişi söylemem karşı gelmem eşim beni öldürür öyle bişey yaparsam savunmaya çalışırsam kendimi benle iddalaşıyo oğlum der çıkar daha o kadar çok şey var ki... onun için bu hayatta tek varlıklarım tek sığınağım çocuklarım onlardan başka kimsem yok... onlarıda alırlarsa benden yaşamamın ne anlamı kalır... eşim beni çok seviyor biliyorum ama yapamıoyr sahip çıkamıyor... ev aldık kredi çekti eşim kayınvalidem ödüyor kredimizi bundan sonra beni daha fazla ezerler... ama çocuklarım için dayanmak zorundayım evlatlarım için yaşıyorum ben zaten yaşayan bi ölüyüm
volereye aynen katiliyorum
ilk mesajinda boyle anlatmami$inki arkada$im
hersey gulluk gulistanlik sen sorun çiakriyormu$un gibi yazmi$in
yinede onlarin kani cani
çocuklarini hala babaanne sevgisinden mahrum etme derim ..
ilk başta ben sorunumu yazdım ama herkes yanlış anladı kıskanıyosun diyenler bile oldu ama alakası yok kıskançlıkla evimz mesafesi 5 dakika gelsnler görsünler gitsinler neden yatılı almak istiyorlar tamam gene de kızamıyorum onlara çünkü geçmişten gelen bi huyum var haklı olsam bile bi olay karşısında kendim düşünüyorum taşınıyorum kendimizi haksız duruma düşürecek bi neden buluyoruben bu konuyu açarken rahatlamak istedim sizler ne yapıyosunuz yada benim yerimde olsaydınız ne yapardınız kv kredimizi ödemesinin sebebi eşim onlarsız ayakta duramasın bizi bırakamasın yoksa bizim ödeyecek durumumuz var biz evi aldığımızda tepkileri artık bizi unutursunuz oldu..
ilk başta ben sorunumu yazdım ama herkes yanlış anladı kıskanıyosun diyenler bile oldu ama alakası yok kıskançlıkla evimz mesafesi 5 dakika gelsnler görsünler gitsinler neden yatılı almak istiyorlar tamam gene de kızamıyorum onlara çünkü geçmişten gelen bi huyum var haklı olsam bile bi olay karşısında kendim düşünüyorum taşınıyorum kendimizi haksız duruma düşürecek bi neden buluyoruben bu konuyu açarken rahatlamak istedim sizler ne yapıyosunuz yada benim yerimde olsaydınız ne yapardınız kv kredimizi ödemesinin sebebi eşim onlarsız ayakta duramasın bizi bırakamasın yoksa bizim ödeyecek durumumuz var biz evi aldığımızda tepkileri artık bizi unutursunuz oldu..
arkadaşlar yardım edin... bu konu uykularımı kaçırıyor. 3 oğlum var benim onları o kadar seviyorum ki kendi hayatımı bıraktım ama kayınvalidem ve görümcem hep onları istiyorlar bugüne kadar hiç göndrmedim hep direndim beni bırakıp gitmeyin oldumu dedim beni dinliyorlar ama doğrumu yaptığım kayınvalidemi bi kere öpseler canını verecek kadar seviniyor görümcemde aynı 40 yaşını geçti ve hiç evlenmedi evlat sevgisini benim çocuklarımda yaşıyorlar benim çocuklarımdan başka 6 tane daha torunları var ama onlar başka şehirlerde her gün çocuklarıma ayrılacakmışım gibi bakıyorum onları öyle öpüyorum heran 1 gece kalmaya gidecekler diye düşünüyorum hep bir üzüntü içindeyim hep aklımda bu düşünce var eşimide bunaltıyorum bu konuda bırak kalsınlar sende dinlen diyor sıkılırlar getiriler diyor neden vermek istemediğimi bilmiyorum iyi bakarlar esirgerler biliyorum acaba kıskanıyormuyum çocuklarımı sizler ne yapıyorsunuz çocuklarımı 1 saat bile götürseler deli oluyorum eşimin burnundan geliyorum konuşmuyorum eşimle yaaa deliricem bu konuda yardım edin lütfen
ben buraya bi konu açtıysam eğer olumlu veya olumsuz yazılar geleceğini biliyordum 2. mesajımı
kendimi aklamaya çıkarmak için değil gerçeğin ta kendisini yazdım madem BU KADAR SEVİYORLAR NEDEN NNELERİNDEN AYIRMAK İÇİN KIRK TAKLA ATIYORLAR
Ne ayırması arkadaşım, alt tarafı bir gece yatılı kalsın istiyorlar, ayırıp da nüfuslarına mı alacaklar, nedir bu paranoya Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?