- Konu Sahibi ardaenesbulut
arkadaşlar yardım edin... bu konu uykularımı kaçırıyor. 3 oğlum var benim onları o kadar seviyorum ki kendi hayatımı bıraktım ama kayınvalidem ve görümcem hep onları istiyorlar bugüne kadar hiç göndrmedim hep direndim beni bırakıp gitmeyin oldumu dedim beni dinliyorlar ama doğrumu yaptığım kayınvalidemi bi kere öpseler canını verecek kadar seviniyor görümcemde aynı 40 yaşını geçti ve hiç evlenmedi evlat sevgisini benim çocuklarımda yaşıyorlar benim çocuklarımdan başka 6 tane daha torunları var ama onlar başka şehirlerde her gün çocuklarıma ayrılacakmışım gibi bakıyorum onları öyle öpüyorum heran 1 gece kalmaya gidecekler diye düşünüyorum hep bir üzüntü içindeyim hep aklımda bu düşünce var eşimide bunaltıyorum bu konuda bırak kalsınlar sende dinlen diyor sıkılırlar getiriler diyor neden vermek istemediğimi bilmiyorum iyi bakarlar esirgerler biliyorum acaba kıskanıyormuyum çocuklarımı sizler ne yapıyorsunuz çocuklarımı 1 saat bile götürseler deli oluyorum eşimin burnundan geliyorum konuşmuyorum eşimle yaaa deliricem bu konuda yardım edin lütfen