kayınvalidem ve görümcem çocuklarımı hep yatılı istiyorlar

ardaenesbulut

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
5
0
6
Ankara
arkadaşlar yardım edin... bu konu uykularımı kaçırıyor. 3 oğlum var benim onları o kadar seviyorum ki kendi hayatımı bıraktım ama kayınvalidem ve görümcem hep onları istiyorlar bugüne kadar hiç göndrmedim hep direndim beni bırakıp gitmeyin oldumu dedim beni dinliyorlar ama doğrumu yaptığım kayınvalidemi bi kere öpseler canını verecek kadar seviniyor görümcemde aynı 40 yaşını geçti ve hiç evlenmedi evlat sevgisini benim çocuklarımda yaşıyorlar benim çocuklarımdan başka 6 tane daha torunları var ama onlar başka şehirlerde her gün çocuklarıma ayrılacakmışım gibi bakıyorum onları öyle öpüyorum heran 1 gece kalmaya gidecekler diye düşünüyorum hep bir üzüntü içindeyim hep aklımda bu düşünce var eşimide bunaltıyorum bu konuda bırak kalsınlar sende dinlen diyor sıkılırlar getiriler diyor neden vermek istemediğimi bilmiyorum iyi bakarlar esirgerler biliyorum acaba kıskanıyormuyum çocuklarımı sizler ne yapıyorsunuz çocuklarımı 1 saat bile götürseler deli oluyorum eşimin burnundan geliyorum konuşmuyorum eşimle yaaa deliricem bu konuda yardım edin lütfen

Bence cok abartiyorsun ne var bunda.. ben calisiyorum benim ogluma annem bakiyor ve yazliga gitmeleri gerekiyordu.. zaten kadin cocuguma bakıyor bi de gitme diyemedim 3 gun ayri kaldik burnumda tütüyor.. ben ne yapayim? Benim ki ananesi seninki de babannesi canlari kanlari seviyorlar ne güzel iste..

Son düzenleme:
bence de abartıyorsunuz.madem iyi bakacakları konusunda şüpheniz yok bir kaç saat göndermenizde ne gibi bir sakınca olabilir ki? şunu unutmayın ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ne kadar çok severlerse sevsinler hiç kimse annenin yerini asla tutamaz.paranoyak düşüncelerle hayatı hem kendinize hem eşinize zindan etmeyin.hem sizin bu tavrınıza kayınvalideniz ve görümceniz de çok üzülüyordur.babaanne ve hala olarak elbette onlarında çocuklarınızı sevmeye hakları var.

bence bu duruma sevinmelisin bazı kayınvalideler torunlarıyla görümceler yeğenleriyle hiç ilgilenmiyo umurlarında bile değil ne güzel bak eşinin annesi ve görümcen ilgililer hiç ilgilenmeseler daha mı iyi olurdu örneğin ablamın kayınvalidesi görümcesi çocuklarla hiç ilgilenmez ablam doğum yaptı en son onlar geldi bence bi düşün hangi durum daha iyi bence bi kaç saat onlarda durmalarında kalmalarında sakınca yok

1 saatlik icin olabilir ama sizsiz 1 gece kalmalarini istememeniz bir anne olarak en dogal hakkiniz.oyle bi teklif gelirse cevabiniz hazir olsun.ben evlatlarima cok duskunum uyuyamam onlarsiz deyin. ama bir isim cikarsa mutlaka emanet ederim de denilebilinir. annelik bu sonuctaa... haklisiniz.

bence abartiyorsunuz
opunce neden kiskaniyorsunuz ki, lohusalik zamaninda olur oyle bebege kimse dokunmasin ister yeni anne
ama sizde boyle bi durum yok
siz annesiniz ama onlarda halasi ve babaannesi , onlarinda cani kani , severde operde , ben halayim $imdi yegenimi sevmek için annesinden izinmi alicam çok saçma :)
bende anneyim amca hala dayi ebe dede istedigi kaadr opup sevebilir onlari,hatta memnun olurum sevip deger veriyorlar diye.. çocuklarin anne sevgisini zaten hep ya$iyor, hala ve digerlerinin sevgisinide hissetmek onlari mutlu edeckdir
fazla sevgi goz çikarmaz :)))

peki kendi annendede boylemi du$unuyorsun
kv gorumceyle bi sorunun mu olduda boyle katisin bu konuda

herkese boyleysen uzmandan yardim alman gerekir diye du$unuyorum
senin bu oglanlar evlenince napican :)

hayır öpünce kıskanmıyorum nerden çıktı yanlış anlamışsınız onlar beni çok ezdiler eşiöin benden ayrılması için herşeyi yaptılar her iftirayı attılar onlarsız bi özelin olamaz biyere gidemeyiz 3. oğluma hamileyken bile boşa bunu diye tutturdular ben kaçarak evlendim ailem beni istemiyor madem o kadar seviyorlar neden çocuklarımıda düşünüp huzur vermiyorlar bana. ben hiç karşılarında konuşmam görümcem 2 yüzlüdür zaten bana güler arkamdan atar kayınvalidemde eşimi yanlız yakaladığı yerde başlar kötülemeye eşim sözlerinden çıkmaz belki de onlara olan nefretim beni böyle düşündürüyor ben aylarca kayınvalidem ameliyat olduğunda betonda yattım altından aldım bekar kızı ayyy çook iğrenç diye kaçtı ben baktım iyileşince büyük oğluma. anneni annesine gönderelim baban sen ben halan beraber kalalım diyor oğlum bana onun yanında beni bırakıp gitme diyor ağlayarak... daha neler var tabiki bende suçluyumdur benimde onlara karşı hatalarım vardır muhakkak ama ben hiç bişi söylemem karşı gelmem eşim beni öldürür öyle bişey yaparsam savunmaya çalışırsam kendimi benle iddalaşıyo oğlum der çıkar daha o kadar çok şey var ki... onun için bu hayatta tek varlıklarım tek sığınağım çocuklarım onlardan başka kimsem yok... onlarıda alırlarsa benden yaşamamın ne anlamı kalır... eşim beni çok seviyor biliyorum ama yapamıoyr sahip çıkamıyor... ev aldık kredi çekti eşim kayınvalidem ödüyor kredimizi bundan sonra beni daha fazla ezerler... ama çocuklarım için dayanmak zorundayım evlatlarım için yaşıyorum ben zaten yaşayan bi ölüyüm

bu mesajı kesinlikle beğenmeyeceksiniz ama yazmak istiyorum yine de..

abartmak? yok bu abartmanın çok ötesinde.. sevgili üye, çocuklarınız sizin tapulu malınız değil.. siz annesi iseniz, onlar da babaannesi, halası.. yatılı da kalabilirler, birlikte gezedebilirler.. çok merak ediyorum şimdi 1 saat ayrı kalamıyor iseniz nasıl evlendireceksiniz? sakın "çocuklarımın mutluluğu için katlanırım bla bla" demeyin, zira kıskanç k.valideler aynen böyle başlıyorlar kendilerini doldurmaya.. çocuklarınızın iyiliğini düşünüyorsanız onların sosyal gelişimi için bırakın kalsınlar halalarında.. el değil aynı kanı taşıyor onlar..

ayrıca olumsuz yorumlar görünce yazdığınız 2. mesaj durumu daha da kötü bir hale sokmuş.. siz kendi intikamınız için çocuklarınızı kullanıyorsunuz.. size kötü davrandıkları için çocuklarınızı onlardan mahrum ediyorsunuz.. kısa vadede kazanmış gibi görünseniz de uzun vadede kaybetmeniz çok olası, çünkü onlar babaanne ve hala.. üstelik o çok kötü k.valideniz sizin evinizin kredisini ödüyor, kaldı ki hiç mecburiyeti yok.. bu abartılı kıskançlığınız için bir uzmanla görüşün mutlaka..

Yaptığınız şey bencillik.
Siz çocuklarınızı dizinizin dibinden ayırmak istemediğiniz için çocuklarınızıda akraba sevgisinden uzak tutuyorsunuz.
Ailenizle görüşmediğinizi söylediniz,çocuklar zaten anneanne dede sevgisinden mahrumlar,siz birde babaanne ve haladan uzak tutmaya çalışıyorsunuz.
Hayat sadece sizden ibaret değil,kayınvalidenizi cezalandırmak isterken çocuklarınızada kötülük ettiğinizin farkında bile değilsiniz:19:

Cocuklarınızı bu kadar cok sevmenizi onemsemenizi cok takdir ettim anne yüreği ne kadar güzel birşey ama bence siz biraz abartıyorsunuz ne kadar güzel insanlar cocuklarınızı seviyor benim ailemdede babaanne cok gelinler gelir cocuklarını bırakırlar gezmeye falan giderler hem esinizde başlasa vakit geçirmekte cok güzel ve şöyle düşünün o cocuklar büyüyecekler ve yaz kampına gitmek isteyecekler okul gezisine gitmek isteyecekler en önemlisi üniversiteye gidecekler nasıl engel olabilirsiniz hayat buu bence en güzeli ve masumu babaannesiyle bir gece kalmaları onlara güveniyorsanız ne var bunda annelik eminim bambaşka bir duygudur sizi yargılanmıyorum ama :52: gelinleriniz yandı valla Cook kıskanırsınız oğlanlarinizi

hayır öpünce kıskanmıyorum nerden çıktı yanlış anlamışsınız onlar beni çok ezdiler eşiöin benden ayrılması için herşeyi yaptılar her iftirayı attılar onlarsız bi özelin olamaz biyere gidemeyiz 3. oğluma hamileyken bile boşa bunu diye tutturdular ben kaçarak evlendim ailem beni istemiyor madem o kadar seviyorlar neden çocuklarımıda düşünüp huzur vermiyorlar bana. ben hiç karşılarında konuşmam görümcem 2 yüzlüdür zaten bana güler arkamdan atar kayınvalidemde eşimi yanlız yakaladığı yerde başlar kötülemeye eşim sözlerinden çıkmaz belki de onlara olan nefretim beni böyle düşündürüyor ben aylarca kayınvalidem ameliyat olduğunda betonda yattım altından aldım bekar kızı ayyy çook iğrenç diye kaçtı ben baktım iyileşince büyük oğluma. anneni annesine gönderelim baban sen ben halan beraber kalalım diyor oğlum bana onun yanında beni bırakıp gitme diyor ağlayarak... daha neler var tabiki bende suçluyumdur benimde onlara karşı hatalarım vardır muhakkak ama ben hiç bişi söylemem karşı gelmem eşim beni öldürür öyle bişey yaparsam savunmaya çalışırsam kendimi benle iddalaşıyo oğlum der çıkar daha o kadar çok şey var ki... onun için bu hayatta tek varlıklarım tek sığınağım çocuklarım onlardan başka kimsem yok... onlarıda alırlarsa benden yaşamamın ne anlamı kalır... eşim beni çok seviyor biliyorum ama yapamıoyr sahip çıkamıyor... ev aldık kredi çekti eşim kayınvalidem ödüyor kredimizi bundan sonra beni daha fazla ezerler... ama çocuklarım için dayanmak zorundayım evlatlarım için yaşıyorum ben zaten yaşayan bi ölüyüm

Aaaa :26: kusura bakmayın bu yazınız okumadan ilk cevabımı vermiştim haklısınız size bu kadar kötülük yapan insanlara sizin iyilik yapmanıza gerek yok gerektiğinde sizinle cocuklarınızı sever geçerler olur biter sinir oluyorum gelinlerine kötülük yapan Kv lere siz ilk yazınızda sanki cok iyi insanlar araniz cok iyide siz bı tek cocukları kiskaniyormussunuz gibi yazmışsınız ilk cevabım o yüzdende kusura bakmayın

volereye aynen katiliyorum
ilk mesajinda boyle anlatmami$inki arkada$im
hersey gulluk gulistanlik sen sorun çiakriyormu$un gibi yazmi$in
yinede onlarin kani cani
çocuklarini hala babaanne sevgisinden mahrum etme derim ..

ben buraya bi konu açtıysam eğer olumlu veya olumsuz yazılar geleceğini biliyordum 2. mesajımı

kendimi aklamaya çıkarmak için değil gerçeğin ta kendisini yazdım madem BU KADAR SEVİYORLAR NEDEN NNELERİNDEN AYIRMAK İÇİN KIRK TAKLA ATIYORLAR

volereye aynen katiliyorum
ilk mesajinda boyle anlatmami$inki arkada$im
hersey gulluk gulistanlik sen sorun çiakriyormu$un gibi yazmi$in
yinede onlarin kani cani
çocuklarini hala babaanne sevgisinden mahrum etme derim ..

ilk başta ben sorunumu yazdım ama herkes yanlış anladı kıskanıyosun diyenler bile oldu ama alakası yok kıskançlıkla evimz mesafesi 5 dakika gelsnler görsünler gitsinler neden yatılı almak istiyorlar tamam gene de kızamıyorum onlara çünkü geçmişten gelen bi huyum var haklı olsam bile bi olay karşısında kendim düşünüyorum taşınıyorum kendimizi haksız duruma düşürecek bi neden buluyoruben bu konuyu açarken rahatlamak istedim sizler ne yapıyosunuz yada benim yerimde olsaydınız ne yapardınız kv kredimizi ödemesinin sebebi eşim onlarsız ayakta duramasın bizi bırakamasın yoksa bizim ödeyecek durumumuz var biz evi aldığımızda tepkileri artık bizi unutursunuz oldu..

ilk başta ben sorunumu yazdım ama herkes yanlış anladı kıskanıyosun diyenler bile oldu ama alakası yok kıskançlıkla evimz mesafesi 5 dakika gelsnler görsünler gitsinler neden yatılı almak istiyorlar tamam gene de kızamıyorum onlara çünkü geçmişten gelen bi huyum var haklı olsam bile bi olay karşısında kendim düşünüyorum taşınıyorum kendimizi haksız duruma düşürecek bi neden buluyoruben bu konuyu açarken rahatlamak istedim sizler ne yapıyosunuz yada benim yerimde olsaydınız ne yapardınız kv kredimizi ödemesinin sebebi eşim onlarsız ayakta duramasın bizi bırakamasın yoksa bizim ödeyecek durumumuz var biz evi aldığımızda tepkileri artık bizi unutursunuz oldu..

neden yatılı almasınlar ki? bilmem farkında mısınız ama kınadığınız k.validenizin aynısı olma yolunda ilerliyorsunuz.. onun oğlunu paylaşamadığını ima ediyorsunuz ama siz de paylaşamıyorsunuz..

herneyse siz ne yaparsınız demişsiniz ya; ben cevap vereyim size.. allah hepimizinkini bağışlasın, 2 miniğim var.. annemlerle evimiz arasında 2 sokak olmasına rağmen hafta içi birkaç gece orada kalırlar, çünkü dayısı, teyzesi ve kuzeniyle iyi vakit geçirmek hoşlarına gider.. haftasonları ise babanemizdeyiz.. eğer biz gidemiyorsa da o bize gelip kalır.. teyzeye giderler, halaya giderler, annenanee-babaanne zaten kaçınılmaz giderler..

yapmayın arkadaşım,allah korusun bunun hastalığı var, ayrılığı var, allah korusun ölümü var.. siz kendi hıncınız için kendinize bağımlı bireyler yetiştiriyorsunuz.. ilk başta hırs için başlayan bağlılık, ileride saplantı boyutuna gelecek.. kendi k.validenizden pay biçin kendinize.. madem kredinizi kendiniz ödeyebiliyorsunuz, ondan almayın o zaman.. ısrarla veriyorsa da kendisi için harcayın.. ama sizin ilişkiniz nasıl olursa olsun çocukları mahrum etme hakkınız yok.. siz görüşmeyin ama yollayın çocukları..

Yatılı göndermek istemeyebilirsin de, ama ilk mesajında yazmışsın 1 saat bile yollamak istemiyorum diye, ayrıca k.validenin ve halalarının çocuklarını çok sevdiğini söylemişsin. Şu durumda sakınacak ne var ki.

ilk yazını okuyunca
abartının bu kadarı dedim
eşin iyi dayanıyor sana, gönder nolacak ki diyecektim

sonra ikinci yazını okudum
ben onların çok sevdikleri torunlarına hamileyken kocama boşa diyecekler
çocuklarıma, anneni ananene gönderelim siz bizde kalın diyecekler
ben de yollamam
hiç bakmam babanneymiş bilmem kimmiş
bu kadar torun seviyorlarsa torunlarının anasına eziyet etmeyeceklerdi

zaten kadının hayatını ziyan etmişler
ya çocukları da doldururlarsa annelerine karşı
kadın korkuyor haklı
bu örnekleri de gördük sonuçta

ama eşinle aranı bozma
dikkat et

arkadaşlar yardım edin... bu konu uykularımı kaçırıyor. 3 oğlum var benim onları o kadar seviyorum ki kendi hayatımı bıraktım ama kayınvalidem ve görümcem hep onları istiyorlar bugüne kadar hiç göndrmedim hep direndim beni bırakıp gitmeyin oldumu dedim beni dinliyorlar ama doğrumu yaptığım kayınvalidemi bi kere öpseler canını verecek kadar seviniyor görümcemde aynı 40 yaşını geçti ve hiç evlenmedi evlat sevgisini benim çocuklarımda yaşıyorlar benim çocuklarımdan başka 6 tane daha torunları var ama onlar başka şehirlerde her gün çocuklarıma ayrılacakmışım gibi bakıyorum onları öyle öpüyorum heran 1 gece kalmaya gidecekler diye düşünüyorum hep bir üzüntü içindeyim hep aklımda bu düşünce var eşimide bunaltıyorum bu konuda bırak kalsınlar sende dinlen diyor sıkılırlar getiriler diyor neden vermek istemediğimi bilmiyorum iyi bakarlar esirgerler biliyorum acaba kıskanıyormuyum çocuklarımı sizler ne yapıyorsunuz çocuklarımı 1 saat bile götürseler deli oluyorum eşimin burnundan geliyorum konuşmuyorum eşimle yaaa deliricem bu konuda yardım edin lütfen

Çocuklarına olan sevgisi saplantı derecesine gelmiş bir anne.

Göndermeyin tabi, cocuklar akraba sevgisinden, babaanne sevkatinden, hala sıcaklığından uzak kalsınlar, hep sizin cizdiğiniz cemberde yasasınlar. Yıllar sonra 3 tane kız gelsin, oğullarınızı sevsin, onlara da o sevgi farklı gelince size anında sırtlarını dönsünler.:ssz:

ben buraya bi konu açtıysam eğer olumlu veya olumsuz yazılar geleceğini biliyordum 2. mesajımı

kendimi aklamaya çıkarmak için değil gerçeğin ta kendisini yazdım madem BU KADAR SEVİYORLAR NEDEN NNELERİNDEN AYIRMAK İÇİN KIRK TAKLA ATIYORLAR

Ne ayırması arkadaşım, alt tarafı bir gece yatılı kalsın istiyorlar, ayırıp da nüfuslarına mı alacaklar, nedir bu paranoya Allah aşkına?

Ne ayırması arkadaşım, alt tarafı bir gece yatılı kalsın istiyorlar, ayırıp da nüfuslarına mı alacaklar, nedir bu paranoya Allah aşkına?

3. çoçuğuna hamileyken eşinden ayrılması için uğraşmışlar. Çocuklar kalsın sen eşini boşa demişler sanırım oğullarına. Zaten konu sahibi de kaçarak evlenmiş, istenmemiş. Ayırmaktan kastı bu.

Back