kayınvalidem ve adaletsizliği

Bazen kızlarda da suç oluyor gözlemime göre. Aileleriyle nasıl ilişkileri var bilmiyorum ama illa da bu insanla evlenicem ben deyip ailesini zaptedenler var. Konu sahibinin ailesine tavrı nasıldır bilemem ama ben burda tek suçlu gördüm o da kız tarafı. Nişanın manası tanımaktır. Kaç yıl sevgili olduysan oldun. Aileler bir araya gelince asıl filmin fragmanı o zaman başlıyor. Yani kayınvalide daha isteme gecesi başlamış ayıbına, bunu nasıl çekinmeden yapar bir insan. Hadi utanması yok da karşıdaki aile bana haddimi bildirir, oğlum bana kızar diye bile düşünmemiş. Çünkü tanımış, oğlunu da biliyor. Sanki ben ne yaparsam yapayım bu aile kızını bize vericek diye düşünmüş. Yazık olmuş. Bundan sonra şu geline böyle davrandı bana böyle diye üzülmenin manası yok. Kadın zaten en iyi davranması gereken dönemde yüzünü göstermiş, niye yumuşasın ki.yazık olmuş.

Aşarsınız aşarsınız size bunca yaptıklarına rağmen kalkıp gitmiş evlenmişsin şimdi başkasına yapılınca zoruna gidiyo asıl ilk başta zoruna gidip kendinin değerli olduğunu bilip ya bu işi bitirecektin ya istediğini yapacaktın sen kendine değer vermemişsin ki insanlar da sana versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…