- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
-
- Konu Sahibi egitimliveasilgelin
Ahahaha bamya çklü cuk oturdu bence deerken de boşalıyordur bu ezik. Ne yapsın gece gecd eğlence arıyor
Anlatamaz çünkü o artık griTravesti kv oğlunu nasıl doğurmuş kız anlat hele
bizle eğlendiğini sanıyorsan fena yanılıyorsun.Asıl biz senin gibi üretim hatası bir insan(belki de değil)la eğleniyoruz .do you understand me ?tehlikeli sularda yuzuyosun abla gece gece
Bence de simdi okuyup gülüyor olmalı gerizekalı bamya beyGerçekten kaldırabiliyor olsaydı, belki erken boşalırdı. Sanmıyorum, iktidarsız işi gibi duruyor daha çok.
Bence de simdi okuyup gülüyor olmalı gerizekalı bamya bey
Fake falan ama çok hoşuma gitti yaa güle güle okudum gece gece iyi geldiherkeze selam ben tesetturlu bir hanimefendiyim yeni evliyim 5aylik esiminailesi umraniyede yasiyor biz esimin is durumundan dolayi basaksehirdeyiz esim sehir hastanesinde calisiyor dun gece esimin aylesi bize geldi annesi babasi beraber geldiler simdiye kadar dikkat etmemistim ama kayinvalidemin sesi cok kalin ve kirli sepetine dus altiktan sonra baktim beyaz erkek kulotu giymis kocam boxer tarzisi giyiniyor ve hic etek falan giymio gormedim dugunumuzde bile intizar gibi takim giydi kari pantalon giydiginde de genital bolgesi kabariyor ve beni bazen izlerken goruyorum beni izledinde iyice kaldiriyor malafatini evde yalniz kalmaya korkuyorum kadinla kiskanc bir kocam var aciklayamam ayrica kaynanam evli oldugumu da biliyor sonucta orbegin dur kizim yardım edeyim diye masadan beni fortladi yemekte travesti olabilir mi
Fortçu ne demekFake falan ama çok hoşuma gitti yaa güle güle okudum gece gece iyi geldiFortçu bir kaynanam olsa ne yapardım bi an onu düşündüm
Malafatı sağlamsa sorun yok
Tövbe estagfurullah
Kdkshsjsj yanlış yere kullanmış tühMalafat sağlam belli sadece onda olan kafayı kullanabiliyo
Yani şeyini başkasına dayamak manasında.. Ayyy çok çirkinleştimFortçu ne demek