- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
acikcasi ahlakli bir erkek yetisitrmek istiyorum ne fazla anneci olmasin kendi karar versin istiyorum son haberlerden sonra kesinlikle bu ulkenin ahlakli insanlara ihtiyaci var
En iyi cevabı kızınız vermiş :))ayni benim gorumcem gibi davranmis..
yok kokuma alismasinmis yok halasi ona bakarmis ayyyy halasi bu nio bakamiyo mu sana halam var benim halam bakar bana bidi bidi bidi...
bende lohusayim ucan sibekten kiskaniyorum kizimi.
aynen ida kacip kacik gelecek halasina benim kizim anneyi birakacak dimi halasi birakir benim halam vs vs vs...
o gun zorla carsiya yolladi beni ben gitmem diyorum o ben bakiyim sen git sikildin diyor.ama iyi niyetli diyor.gez dolas diyor tamam dedim ama kaz kez vaz gectim baktim olmuyor gidiyim dedim.
benim kiz o zaman 30 gunluk filan galiba bu bir eziyet et bi agla halasida gururuna yedirip arayamamiz 30 dk elde sallamis carsafta sallamis disarda gezdirmis perisan etmis halasini 40 dk sonra tel. geldi aman gelin diye o gun bu gundur asla demiyor nio bakamiyor halasi baksin ona diye...
Aa çok iyi olmuş bu :)ayni benim gorumcem gibi davranmis..
yok kokuma alismasinmis yok halasi ona bakarmis ayyyy halasi bu nio bakamiyo mu sana halam var benim halam bakar bana bidi bidi bidi...
bende lohusayim ucan sibekten kiskaniyorum kizimi.
aynen ida kacip kacik gelecek halasina benim kizim anneyi birakacak dimi halasi birakir benim halam vs vs vs...
o gun zorla carsiya yolladi beni ben gitmem diyorum o ben bakiyim sen git sikildin diyor.ama iyi niyetli diyor.gez dolas diyor tamam dedim ama kaz kez vaz gectim baktim olmuyor gidiyim dedim.
benim kiz o zaman 30 gunluk filan galiba bu bir eziyet et bi agla halasida gururuna yedirip arayamamiz 30 dk elde sallamis carsafta sallamis disarda gezdirmis perisan etmis halasini 40 dk sonra tel. geldi aman gelin diye o gun bu gundur asla demiyor nio bakamiyor halasi baksin ona diye...
İşde cevap budur azıcık aldınlarda ayaklarımı uzatayım diye bakıyorum dicem kızmayın sakın bende var iki tane babaannedir sever torununu ondan daha iyi bir bakıcı bulamazsınız canıgönülden gözünüz arkada kalmadan canınızı canım diyene emanet edeceksinizklasik annaanne babaanne hatta dede yorumları yaz gelsede tutup kolundan parka götürme hyallari kuruyolar valla başa çıkabileceklerse buyursun alsınlar diyorum bende bende uzatıp bacakları dinlenirim zaten başedemeyip yarım saate döneceklerini bi dahada almıcaklarını bildiğim için kasmıyorum hiç boşver sende ama yeme içme muhabbetinde kpderime bile kızdım ki cok severim kendisini korktular asla izin almadan vermiyolar bişey o konuda net tavrını koy mutlaka
Benimde annem yapar bunuuu..hahahah.yok cnm.kotu niyetli degil,fakat bazi insanlar cahilce konusabiliyor.bunu onuncahilligine verinnn.sonucta sizden sonra cocugunuzu dunyada en cok seven ananneler babanneler dedeler.bunu unutma....biraz takmamaya calis..birak ne diyorsa desin..bilgisayarim bozuldu eski bilgisayarimda yurt disindan geldigi icin bazi harfler yok kusura bakmayin
bebegim oldu az cok biliyorsunuz ama sorun su ki hamileligimi burnumdan getirip beni dislayan kadin simdi cok duskun ama bu benim sinirimi bozuyor mesela emanet ediyoruz saatlerce benim oglumu bana anlatiyor esime ben daha iyi bakiyorum imalari yapiyor hadi oglum sen bize gel demeler buyusun bana kacip kacip gelecek demeler zaten emziremedim bebegimi aramizda ki emzirme bagi yokmus gibi uzuluyorum
araya mesafe koyuyorum normele donuyor kvalidem ama iyi davranayim birden degisiyor sanki ileride oglumu bana dusman edecekmis gibi geliyor
ben mesela tv izlemesin de oyuncakla oysin diorum oda kacar bizde izler diyor yariyor beni ise girmeyi dusunuyorum ama bu kadinin tavri olduruyor beni