kayinvalidem torun sevgisini savasa cevirdi

acikcasi ahlakli bir erkek yetisitrmek istiyorum ne fazla anneci olmasin kendi karar versin istiyorum son haberlerden sonra kesinlikle bu ulkenin ahlakli insanlara ihtiyaci var

Ben anneci olsun diye uğraşmıyorum zaten daha çok küçük en çok anneye ihtiyacı var ondan öyle olması çok normal

dediğim gibi önce merhamet vicdan sahibi olmayı öğrenmeli

Çalışan bir anneyim. Kazandığım para yalnızca çocuklarımı bakıyor desem yeridir. İşimi kaybetmemek için çalışıyorum. Ne kadar kazanırsanız o kadar gider. Bebek kokusundan kendinizi, anne kokusundan bebeği mahrum etmeyin. Bebek emmese de anneyi bilir.

Fazla abartmışsınız yaşlı insanlar böyle seviyor
sanırım emzirmediğiniz için arada duygusal bağ oluşmayacak gibi hissediyorsunuz
o yüzden hassassınız. sizi anlıyorum.
bu duygulrı ablamda yaşadı
bebeğim bana düşkün olmayacak emzirmiyorum işe gidicem beni unutucak işten geldiğimde
mutlu olmayacak diye ağlıyordu
evet anne bebek arasında mükemmel bir bağ sağlar emzirmek
ama o bağ zaten yaratılıştan olan bir şey Allah tarafından
Benim yeğenimde emzirilmedi ama annesine herkesten çok düşkün. :=)
kan çekiyor onu görünce deliriyor resmen :)

ayni benim gorumcem gibi davranmis..
yok kokuma alismasinmis yok halasi ona bakarmis ayyyy halasi bu nio bakamiyo mu sana halam var benim halam bakar bana bidi bidi bidi...
bende lohusayim ucan sibekten kiskaniyorum kizimi.
aynen ida kacip kacik gelecek halasina benim kizim anneyi birakacak dimi halasi birakir benim halam vs vs vs...
o gun zorla carsiya yolladi beni ben gitmem diyorum o ben bakiyim sen git sikildin diyor.ama iyi niyetli diyor.gez dolas diyor tamam dedim ama kaz kez vaz gectim baktim olmuyor gidiyim dedim.
benim kiz o zaman 30 gunluk filan galiba bu bir eziyet et bi agla halasida gururuna yedirip arayamamiz 30 dk elde sallamis carsafta sallamis disarda gezdirmis perisan etmis halasini 40 dk sonra tel. geldi aman gelin diye o gun bu gundur asla demiyor nio bakamiyor halasi baksin ona diye...

En iyi cevabı kızınız vermiş :))
İyi niyetliler hepsi ama bide anneye sorsunlar ne istersin diye? Çok mu?

Benim annem yapiyor bunu, biraz buyusun yazlari sizi istemeyecek bende kalacak diyor (yazliktalar butun yaz) ona bile deliriyorum.
ne zevk alirlar bundan onu da anlamiyorum.

Aa çok iyi olmuş bu :)

lafini cekme soyle birakmam de ben nereye bebisim oraya de mesafeni koru
benim kv de hafta sonu niye gelmediniz diye beni ariyo her hafta gitmek zorundayim sanki hemen aksamina geldi zaten habersizden konunu da isgal ettim de icimde durmasin dedim
hepsi ayri ayri cins kadin milletiyiz iste

Onceleri nasildi bilemem ama su anlattiklariniz cok normal. Her babanne anneanne bunlari soyluyor ve torunlari simartiyor. Senide anliyorum ama o sadece senin degil esininde cocugu. Bence ikinizde konusup cocugu nasil buyutmek istediginize karar verin. Ikinizde ayni fikirdeyseniz esiniz annesine soylesin bunlari istemiyoruz diye.

klasik annaanne babaanne hatta dede yorumları yaz gelsede tutup kolundan parka götürme hyallari kuruyolar valla başa çıkabileceklerse buyursun alsınlar diyorum bende bende uzatıp bacakları dinlenirim zaten başedemeyip yarım saate döneceklerini bi dahada almıcaklarını bildiğim için kasmıyorum hiç boşver sende ama yeme içme muhabbetinde kpderime bile kızdım ki cok severim kendisini korktular asla izin almadan vermiyolar bişey o konuda net tavrını koy mutlaka

"Benim oğlumu bana anlatıyor." İşte bu laf, bizimki de benim kızımı bana anlatıyor, sürekli her gün işten geliyorum yatana kadar, yok böyle yapar da yok onu yemez de, canı isterse yapar istemezse yapmaz da falan da filan herşeyini, yahu kardeşim el miyim ben sen benim çocuğumu bana anlatıyosun, tak etti artık dilimin ucunda bi gün dayanamayıp dicem artık lafımı, bizde kalsın alcam götürcemlere hiç girmiyorum bile sizi o kadar iyi anlıyorum ki

İşde cevap budur azıcık aldınlarda ayaklarımı uzatayım diye bakıyorum dicem kızmayın sakın bende var iki tane babaannedir sever torununu ondan daha iyi bir bakıcı bulamazsınız canıgönülden gözünüz arkada kalmadan canınızı canım diyene emanet edeceksiniz

Benin kaynanada simdiden , beni daha cok sever diyor sizde durmaz felan diye hava atiyor.
Gülüp geciyorum klasik hepsi ayni sanirim.

Anlamiyorum ben ya,oncedende bu neneler dedeler bu kadar torun duskunumuydu,sonradan mi boyle torun sevgisiyle dolup tasar oldular.kimi duysam,kimi gorsem,bu durumdan sikayetci..
Ozellikle bu babannelerin torunlari,kendi cocuklari zannetme durumuna aklim ermiyor..ne yapmaya calisiyorlar,akillarinca cocugu kendi himayesine alip,oglu,torunu etrafinda olsun,gelin saf disi kalsin mantigiyla hareket ediyorlar..firsat vermeyin buna,elinizden geldigince,annesinin kendiniz oldugunu gosterin..kendini fazla birsey sanmasin sevgili babanneniz.

Benimde annem yapar bunuuu..hahahah.yok cnm.kotu niyetli degil,fakat bazi insanlar cahilce konusabiliyor.bunu onuncahilligine verinnn.sonucta sizden sonra cocugunuzu dunyada en cok seven ananneler babanneler dedeler.bunu unutma....biraz takmamaya calis..birak ne diyorsa desin..

bence senin bu laflara takıldığını anladı üstüne geliyo takıp boşuna kendini sinir etme. ben küçükken annem elime vurmuş yemekten önce bas bas bağırıp elma yemek istediğim için dedem de annemle babamı evden kovmuş o derece yani demekki torun çok farklı insan kendi evladını kovuyorsa

Geçen gün istediğini ağlayarak istiyo bende bakmıyorum dedim babaannesi çocuktur yapacak dedi. Büyüyünce unutur. Anladım ki yüz verecekler

Ya bu kulaklar ben odadan cıkınca buyuk oğluma siz benım oğlumsunuz kardesın sen baban ve amcan bunu bıle duydu yanı

Sevmek başka ona kımse bişey demez ama annenın hayır dedıgıne evet demek her hakkı kendındeymıs gıbı görmek işte orda dur dıyeceksın

Herkes yerını bılecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…