ben anneme dusman olmusum annem anlatir cikolata isterdin onun yerine meyva alirdim saglikli diye gel kizim ben sana cikolata alayim derdi sende benden cok uzaklasirdin diye anlatir bu durumdan korkuyorumGenelde her annane,babannede olur öyle bize kaç gel demeler.
Benim babannemde yapıyordu ama ne ben ne de kardeşim annemize düşman olmadık.
ama boyle gozume dusman gibi bakarak konusuyor bi yere gitcez diyorum oglumu bana birak deyip duruyorBütün babanelerin yaptığı yorumlar bunlar abartılacak birşey yok ki.
bende eger caliscak olursam en bastan konuscam sen babaannesin yerini bil benim dediklerim haricinde bir sey yapilirsa hissedersem isten dahi cikarim diycemOglum 19 aylik bazen verin bakayim diyo da canim gidiyo valla esimi kandirir almaya kalkar mi diye yolarim onu o olur
ama boyle gozume dusman gibi bakarak konusuyor bi yere gitcez diyorum oglumu bana birak deyip duruyor
ah ahh bende oyle istiyorum aama hayat cok pahaliBirşey olmaz, her çocuk anneyi tanır. Sizde zamanla kayınvalideden kaçak dövüşmeyi öğrenip gerekli dönüşleri yaparsınız,olur ,biter. Cidden yaptıkları normal. O onun torunu. Anne dış kapının mandalı:) İmkanınız varsa ilk 2-3 yıl bebeği bakıp, sonra da kreşle işe başlayın.
varmi erkek buyuturken bana verebileceginiz tuyolaro senin bebeğin elinden alamaz merak etme bebeğin büyüğünce aranızdaki bağı daha iyi hissedeceksin.
bir bebek için kimse annesinin yerini alamaz kokusundan bile ayırır
benim oğlum öyle kim olursa olsun kim ne rüşvet verirse versin acık şımarsa da bensiz
yapamaz annem diye gelir hemencecik.
varmi erkek buyuturken bana verebileceginiz tuyolar
acikcasi ahlakli bir erkek yetisitrmek istiyorum ne fazla anneci olmasin kendi karar versin istiyorum son haberlerden sonra kesinlikle bu ulkenin ahlakli insanlara ihtiyaci varBilmem ki kız erkek fark eder mi
sanki erkek çocukları daha bir anacı oluyor bizimki öyle önce ben sonra babası
öyle tüyo verecek kadar da bir tecrübem yok içimden geldiği gibi davranıyorum
zaten daha küçük 2,5 yaşında merhametli vicdanlı olmasına çalışıyorum
hayvan sevgisi filan aşılamaya çalışıyorum hayvanları görünce bayılıyor
bu tür şeyler