Merhaba kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor telefonunda gelen mesajı gördüm ve okişiyi yıllardır içimize sokuyor başı sıkışsa o kişiyi arıyor telefonda konuşuyor sanki normal arkadaşı gibi ben çok rahatsız oluyordum bunlardan ama konduramıyordum mesajını görünce çok üzüldüm buz gibi soğudum o kişininde karısı kayınvalidemle görüşmesini istemiyor kocasının şüpheleniyor ama kocası dinlemiyo halen ailemizin içine giriyor hiç utanma yok ne yapmalıyım yada hiçbirşey yapmamalıyım eşime söyleyemem annesiyle arası bozulur hayatı mahvolur düşünsenize abi dediği insanla annesi bu durum da kimseye söyleyemem benim de annem sayılır anlıyorum kocası biraz ilgisiz bırakmış geçmişte ama insan ne olursa olsun kocasının oğlunun kızlarının gelininin yanına sokarmı öyle bişey yaşadığı insanı miğdem bulanıyor kayınvalidemin kayınpederimle araları da çok iyi şuan bi ara eşimin ablasına rahatsız olduğumu söylemiştim oda adamın ona karşı ilgisi varmış annemin yok demişti ve onlarda o adamı aile dostu yaptılar ama ben uzak duruyorum bi gün patlıycam kayınvalideme ama çekiniyorum yanlış mı yaparım diye mesajı gördüğüm den beri buz gibi soğudum konduramıyordum ama bunu düşündürecek bisürü hareketi oldu ne yapmalıyım