• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
Merhaba kayınvalidem kayınpederimi aldatıyor telefonunda gelen mesajı gördüm ve okişiyi yıllardır içimize sokuyor başı sıkışsa o kişiyi arıyor telefonda konuşuyor sanki normal arkadaşı gibi ben çok rahatsız oluyordum bunlardan ama konduramıyordum mesajını görünce çok üzüldüm buz gibi soğudum o kişininde karısı kayınvalidemle görüşmesini istemiyor kocasının şüpheleniyor ama kocası dinlemiyo halen ailemizin içine giriyor hiç utanma yok ne yapmalıyım yada hiçbirşey yapmamalıyım eşime söyleyemem annesiyle arası bozulur hayatı mahvolur düşünsenize abi dediği insanla annesi bu durum da kimseye söyleyemem benim de annem sayılır anlıyorum kocası biraz ilgisiz bırakmış geçmişte ama insan ne olursa olsun kocasının oğlunun kızlarının gelininin yanına sokarmı öyle bişey yaşadığı insanı miğdem bulanıyor kayınvalidemin kayınpederimle araları da çok iyi şuan bi ara eşimin ablasına rahatsız olduğumu söylemiştim oda adamın ona karşı ilgisi varmış annemin yok demişti ve onlarda o adamı aile dostu yaptılar ama ben uzak duruyorum bi gün patlıycam kayınvalideme ama çekiniyorum yanlış mı yaparım diye mesajı gördüğüm den beri buz gibi soğudum konduramıyordum ama bunu düşündürecek bisürü hareketi oldu ne yapmalıyım

Mesajda ne yaziyordu bu kadar eminsiniz yani birinin anneme karsi ilgisi olucak ama annem karsilik vermicek bizde onunla aile dostu olucaz e kasinmislar birazda ne diyim

Kayınvaliden ile konuş mesajı gördüğünü herşeyi bildiğini söyle. Tehdit etmeden güzellikle anlat böyle gitmeyeceğini. bence bişi bilmiyor gibi yapamazsın. Mutlaka konuş. Belki utanır da vazgecer

Bildiğinizi bile belli etmeyin, yarın bir gün ortaya çıkınca vaaay sen biliyordun da bizden mi sakladın diye olay döner dolaşır sizi bulur.

Benim üzüldüğüm eşim ne yerine konuyor annesi tarafından karışmam ama o adamla aynı ortamda olduğumuzda ne olcak ben ister istemez soğuk davrancam anlamayacaklar mı konuşmayı düşünüyorum annemle ama çekiniyorum da çok üzüldüm gerçekten ya tamam insanlar hata yapabilir ilgisizlikten dolayı buna yönelen bi sürü insan var ama benim annem de yıllarca kocasından uzak yaşadı babamın işi dolayısıyla o niye yönelmedi çok üzgünüm gerçekten şüpheleniyordum ama konduramıyordum en miğde bulandırıcı da ailesinin içinde rahatça konuşup sohbet edip bi arada durabilmeleri

Hiç karışmayın.
Gerçekten böyle bir durum varsa, söylesende söylemesen de ihale sana kalır.
Ne diyip konuşacaksın birde.. Sen söyleyince tamam diyip kabul mu edecek. Sana saracaklar.
Kurulu düzenini riske atma!

Bence de hic karışmayın. 3 maymunu oynayin.
Konu doner dolaşır sizi bi sekilde bulur basiniza dert alirsiniz, esinizden falab biliyordun niye soylemedin vb. Gibi ....

Çok zor susmak ama sabretcem ama nasıl dayancam bilmiyorum aynı ortama illa sokacak o adamla bizi ya annem diyorum ona bana karşı çok iyi evlatlarınıda düşkündür ama bunu onlara nasıl yapar anlamıyorum ya benim ailem akrabalarım da şüpheleniyordu annem bana şu haraketleri yanlış dediğin de anne o benim kocamın annesi konduramam hem iftira yerine geçer konuşmayalım diyordum insanlar dışarıdan yanlış anlıyor lar zaten adamın karısı kocasının kesinlikle eşimin ailesiyle görüşmesini istemiyor kayınvalidem de dalga geçiyor du deli o kadın falan diye

Ben de kimseye anlatamadım patlıycam kaç gündür burada açayım dedim kime anlatılır bu Allah korusun annem yapsa nasıl kimseye anlatamazsam bunuda paylaşamam en yakın arkadaşımla bile sonuçta aileyiz iğrenç bi durum ya

Back