- Konu Sahibi AnnemBirMelek
slm arkadaşlar ben 4 yıllık evlıyım.eşimle birbirimizi çok seviyoruz.hayatımda beni böle seven ve anlayışla davranan kımse çıkmadı.eşimden yana bir problemım yok ama kayınvalidem her fırsatta karışıyo.her gördüğünde benı gözucuyla süzer.bişey almaya kalkarım çok pahalı neden alıyosun diyo.onların maddi durumları bize göre az ama ben kendi paramı bilerek harcıyorum.onlardan bi yardım beklemıyorum ki.eşim her ay bellı bi para verir elime(ayrıyatten kendime ait bi param da var bankada eşim ona dokunmuyo) onu harcarım.eşim yanımda olduğunda karışamıyo bize.eşimden korkuyo.eşim onu kendi hayatımıza karıştırtmıyo ama benı yakalayınca tek tek neler söylüyo.bende sinir oluyorum.hersey kendi istediği gibi olsun istiyor.:sm_confused:ama ya bizim istediklerimiz.eşimle birseyi yapacağımız zaman ortak karar veririz.o birsey dediğinde susarım cevap vermem saygı duyarım ama sonra kafama takılıyo uykularım kaçıyo.SİZCE KARIŞMA HAKLARI VAR MI? eşim kısa dönem askerlik yaptı onlar eve 5 kuruş yardım etmediler.açıkcası beklemıyordumda .ozaman bile karışıyordu.neye nasıl para harcıyacağımı bilen bi insanım ama sıkılıyorum bu durumdan arkadaşlar.eşimin ailesiyle aramızdakı fark sorun yaratıyor.. bana fikirlerinizi sunarmısınız lütfen arkadaşlar...