Kayınvalidem hiç yoktan sorun çıkarıyor oğluyla tartisiyor faturasını bana kesiyor

Kayınvalideni kucağına mı oturttun

Valla helal olsun , pes etmemişsin bu sefer kayınvaliden seni dövse yeridir , ne yapışkan gelinsin yaaaa...

Ne cüretle fiziksel olarak müdahale ediyorsunuz zorla oturtmak için ?
Hem de kadının kapısına dayanıp, kadının evinde ?
Kadın 'yine mi geldin niye geldin' demiş, ayakta kalmış, sizinle içeri geçip oturmak istememiş, konuşmak istememiş.... Daha ne yapsın ?
Ben kayınvalidemi çektim sadece, elinden çektim, anlamadı, kucağıma kaldırdım oturtmak için... Öyle mi ?!?

Anneler gününde, eşiniz telefon açsın, müsaaden varsa karımla gelmek istiyoruz desin, kayınvalide hayır derse, oturun evinizde, kendisi gitsin.

Bu arada, iPhone 6'sına çöktüğünüz Suriyeli akrabanız ne oldu, polise gideceğini söylüyordu?
O da şikayet ettiyse, karakolda epey bir tanınır olmuşsunuzdur artık.

Öyle gidince herkes kafasına göre uzaklaştırma alabiliyor mu? Darp raporu vs gerekli değil mi? Bilmediğim için soruyorum. Yoksa gerçekten kadını darp mı ettiniz?

Lütfen anlayan birisi Türkçesini yazabilir mi?

Konunun yarısı “dedim” en ilgi çekici kısmı kucak. Ama genel olarak hiçbir şey anlamadım.

Ne kadar çok dedi dedim dedi dedim var. Kv yi kucağına kaldırmak nedir bunun için uzaklaştırma mi aldı neler okudum anlamadim

Kayınvalidem dedi ki dedim. Sonra dedim, onu dedim bunu dedim. Konuyla ilgili yorumum da sapıksınız bence, rahat bırakın kadını sizi istemiyor.

Ay daha derdinizi tam anlatamiyorsunuz kadin sizi ezikleyip duruyormus zaten. Uzaklastirma aldigi iyi olmus. Bir daha gitmeyin valla sizi evire cevire dover. Aglaya aglaya evinize gidersiniz. Oyle birsey sezdim sizde. Kaynana tokatlar

Tövbe estağfurullah kv çocuk mu da oturtmak için kucaniza alıyorsunuz.Daha neler duycam kadın uzaklaştırma bile almış siz halen gitme derdindesiniz.Kocanızda sizde bir gariplik var.

Ben olsam bende kucagina alan kolumu çeken gelini evimde istemem

Ben ne okudum böyle :)) ne güzel işte devlet uzaklaştırmış sizi hala ne yaklaşmaya çalışıyorsunuz :))

kaynana neden kucakta simdi ben anlamadim.oyuzdenmi uzaklaatirma aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…