• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem her aldığının fiyatını gözüme sokuyor

Pucitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
118
57
48
29
meraba kızlar ben nişanlıyım nişanlımın ailesinin durumu Allah'a şükür çok iyi istemesem de her ay günün de tl attırır kayınbabam her gelişimde cebime para sıkıştırır ne eşya istediysem aldılar beğendiğim evi aldılar sağolsunlar her gelişlerinde mutlaka altın kolye bileklik küpe bişey getirirler nişanda da çok takmışlardı ama ne alıyorsa biyere gittiğimiz herkesin içinde de şu bileklik şu fiyat kolye aldık şu kadar diyor tamam belki kötü niyetinden söylemiyor ama rahatsız oluyorum ne yapsam bilmiyorum kalbini de kırmak istemiyorum

Son düzenleme:
Alıyorsa övünsün kadın boşver, bu devirde böyle alan kayınvalide ve peder çok zor bulunur. Relax ol sen de. Buldun da bunuyon mu kız :-)
Ahaha ay çok tatlısın:) Sadece bazen kalabalık yerde söyleyince çok rahatsız oluyorum bilezik taktılar Nişanda 10 tane 25gr diyor bide kolumu tutup Güler misin ağlar mısın ama dediğin gibi takmamam gerek sanırım :)

Ahaha ay çok tatlısın:) Sadece bazen kalabalık yerde söyleyince çok rahatsız oluyorum bilezik taktılar Nişanda 10 tane 25gr diyor bide kolumu tutup Güler misin ağlar mısın ama dediğin gibi takmamam gerek sanırım :)
Tabi ki takma bir şey desen bozulurlar. Keşke benimkiler de alsa da onlardan önce ben överim :KK49:

Aliyorsa hic sıkıntı yapmayin bazi insanlar boyle aldiklari seyin fiyatini soylemekten hoslanir.yarin obur gun almazlarsa o zaman uzulursunuz.belliki sizide seviyorlar cok kucuk seyleri sorun yapmayin
Haklısınız sadece kalabalık yerde söyleyince kötü oluyordum ama göz ardı etmeyi öğrenmeliyim sanırım

Ağzının tadı olsun yeter boşver bende 2 tane görümce var aboo 5 kaynanaya bedel evlenseler altınları da üstüne vericem :KK70:
Ay ALLAH tan ben de o konuda rahatım. Bir tane var kendi halinde. Hepsi kendi halinde zaten. Bana bulaşmıyorlar huyuma suyuma gidiyorlar sağ olsunlar

Ay ALLAH tan ben de o konuda rahatım. Bir tane var kendi halinde. Hepsi kendi halinde zaten. Bana bulaşmıyorlar huyuma suyuma gidiyorlar sağ olsunlar
Nerde o günler başta iyilerdi de sonradan tabiri caizse ben iyi oldukça azıttılar aramız kaç kere bozuldu onlar yüzünden nişanlımla o yüzden sen çok şanslıymışsın

Nerde o günler başta iyilerdi de sonradan tabiri caizse ben iyi oldukça azıttılar aramız kaç kere bozuldu onlar yüzünden nişanlımla o yüzden sen çok şanslıymışsın
Olsun sen cevaplarını ver kendini de ezdirme ama kayınvalidene de bir şey deme alsınlar boşver daha iyi

Ohooooo bunlar dertmi :D bıraaak doya doya anlatsın ilk düğünleei ilk gelinlerisi heralde alacaklar takıştırcaklar yapcaklar elbette...

Kimilerinin neler neler içinde uhde kalıyor senin dert ettiğin bile çok boştan sayılır salla gitsin sefasını sür ilerde sende aymısını yapcan bu kaynana işleri böyle :D

Ağız alışkanlığı ya :KK70:düzelttim şimdi

Yok mesele kontor değil. TL de olsa durum değişmez. Şimdiye kadar teklif etmesi gerekirdi "kızım ben sana faturalı hat alayım. Bir bilezigin gramı eksik olsun sen yeter ki doya doya konuş" demeliydi. Bu ne terbiyesizlik anlamadım ki. Zengin olacak bir de. İşte görgü başka bir şey azizim.

Back