- 1 Mayıs 2021
- 3
- -2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Cereeeeeeennnnnnnnnn
-
İyi de bu biliyordun söylemedin mevzusu yapilacak bir konu değil. Onu diyoruz. Sanki kayinvalideniz yüz kızartıcı suç işlemiş de biliyorsunuz söylemiyorsunuz gibi davranıyorsunuz. Oğluna ne? Eyvah annem babamdan önce evlenmiş nasıl olur bu diye kahrolacak mı kocanız?Ben bu konuyu dert etmedim beni ilgilendirmiyor irdelediğim kayınvalidemin yaptığı evlilik sayısı değil. Gayette normal birşey. Beni ilgilendiren durum bana söyledim diyip eşime söylememiş olması. Sonuçta bu durumda yarın öbür gün eşim öğrendiğinde sende biliyordun ve benden sakladın olacak?? Ne gerek var şuanda ben biliyorum ama eşim bilmiyor. Onların aile içi ise ben niye biliyorum ???
Eşin biliyor, ama klasik sonuna kadar inkar etme davranışı göstermiş.Ben bu konuyu dert etmedim beni ilgilendirmiyor irdelediğim kayınvalidemin yaptığı evlilik sayısı değil. Gayette normal birşey. Beni ilgilendiren durum bana söyledim diyip eşime söylememiş olması. Sonuçta bu durumda yarın öbür gün eşim öğrendiğinde sende biliyordun ve benden sakladın olacak?? Ne gerek var şuanda ben biliyorum ama eşim bilmiyor. Onların aile içi ise ben niye biliyorum ???
Eşiniz belki de biliyor bilmemezliktende geliyor olabilir ..ne olursa olsun yarın bigun suclanacaginiz bir durumda yok ortada..konuşulmuş bitmiş bişey..kavga esnasında da eşinize bu konuyu neden açtınız onuda anlamadım..fazla irdelemeyin sizi alakar eden bir durum yok ortadaBen bu konuyu dert etmedim beni ilgilendirmiyor irdelediğim kayınvalidemin yaptığı evlilik sayısı değil. Gayette normal birşey. Beni ilgilendiren durum bana söyledim diyip eşime söylememiş olması. Sonuçta bu durumda yarın öbür gün eşim öğrendiğinde sende biliyordun ve benden sakladın olacak?? Ne gerek var şuanda ben biliyorum ama eşim bilmiyor. Onların aile içi ise ben niye biliyorum ???
Ceren hanım tabiri caizse resmen kendi ayağınıza sıkmışsınız. Neden derseniz belki kadın sizi zarfladı acaba her söyleneni gidip yumurtlayacak mı diye . Laf taşımak büyük bir güven problemi yaratır . Eşiniz illaki annesine bunu soracaktır ve arada yanan siz olacaksınız ne yazık ki . Bazı insanlarda da böyle bir huy var kavga anında başa kalkmak için resmen silah misali acımasızca bu tür şeyleri kullanırlar. Ne diyeyim geçmişler olsun .Merhaba kızlar,ilk evlendiğim ay kayınvalideme gittiğimde evde ikimizken kayınvalidem bana ilk evliliği olduğunu ve detaylarını uzun uzun anlattı hatta nişan fotoğrafını gösteri sonrasında çocuklara söyleyeli 1-2 sene oldu dedi. Sonra ben bu konuyu elime hiç açmadım o bana böyle birşey söylemediği için dedim ki herhalde bu durumdan utanıyor gururu incilmesin diye anlatmıyor açmadım bu yüzden ama içim içimi yiyor birgün kavga ederken senin benden sakladığın şey var zaten dedim. Hayır yok neymiş diye ısrar etti bende söyledim şok oldu teyzemle karıştırıyorsun benim annemin bir evliliği var o da rahmetli babam diye delirdi, bende bilmediğini anlayıp hemen konuyu çevirdim aaaevet ben yanlış anlamışım teyzenin konusunu annen gibi anlamışım dedim. Ama öyle değil kadın bana biliyorlar diyip aslında haberi yok. Ne yapıcam şimdi sizce kim doğruyu söylüyor? Eşime de inanamıyorum ya biliyorsa diyorum??
Canim keske ailesiyle ilgili konulara girmesen. Empati yaparsan daha iyi anlayabilirsin. Bazen empati kuramiyoruz cunku. Bosver bence hic ailesiyle ilgili konulara girme.Merhaba kızlar,ilk evlendiğim ay kayınvalideme gittiğimde evde ikimizken kayınvalidem bana ilk evliliği olduğunu ve detaylarını uzun uzun anlattı hatta nişan fotoğrafını gösteri sonrasında çocuklara söyleyeli 1-2 sene oldu dedi. Sonra ben bu konuyu elime hiç açmadım o bana böyle birşey söylemediği için dedim ki herhalde bu durumdan utanıyor gururu incilmesin diye anlatmıyor açmadım bu yüzden ama içim içimi yiyor birgün kavga ederken senin benden sakladığın şey var zaten dedim. Hayır yok neymiş diye ısrar etti bende söyledim şok oldu teyzemle karıştırıyorsun benim annemin bir evliliği var o da rahmetli babam diye delirdi, bende bilmediğini anlayıp hemen konuyu çevirdim aaaevet ben yanlış anlamışım teyzenin konusunu annen gibi anlamışım dedim. Ama öyle değil kadın bana biliyorlar diyip aslında haberi yok. Ne yapıcam şimdi sizce kim doğruyu söylüyor? Eşime de inanamıyorum ya biliyorsa diyorum??
Sen ilk önce konuyu anla ondan sonra cevap yaz. Kendini geliştirmesi gereken sensin okuduğunu anlamıyorsun daha..Başka işin mi yok dedikoduya zaman ayıracağına hobi edin kendini geliştir
evet haklısınız 8-9 aydır söylemedim en büyük sorunlarda, bu sefer ki tartışmamız da benden birşeyler saklama olduğu için söyledim yanlıştı ama toparladım ve annesine böyle bir durumu sormadı.Ceren hanım tabiri caizse resmen kendi ayağınıza sıkmışsınız. Neden derseniz belki kadın sizi zarfladı acaba her söyleneni gidip yumurtlayacak mı diye . Laf taşımak büyük bir güven problemi yaratır . Eşiniz illaki annesine bunu soracaktır ve arada yanan siz olacaksınız ne yazık ki . Bazı insanlarda da böyle bir huy var kavga anında başa kalkmak için resmen silah misali acımasızca bu tür şeyleri kullanırlar. Ne diyeyim geçmişler olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?