• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem!dert değil ama aklımı kurcalıyor,huzursuz hissetmeme neden oluyor...

DoLL_

benim inandığım ölümsüz masallarım var...
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1.969
1.973
333
merhaba bayanlar bir konu da ben açayım bakalım.aslında benim kayınvalidemle hiçbir sorunum yok.şimdi fikirlerinizi almak isteyeceğim konuda bir sorun değil ama benim canımı sıkıyor nedense.

şöyle ki ekimde 2 yıl olacak bir evliliğim var.bunun öncesinde de 3 senelik bir ilişkimiz var.ve ilişkimizin 1.ayından itibaren ben hep müstakbel kayınvalideme gider gelirdim.şöyle ki eşim ( o dönem sevgilim) iş sebebiyle farklı bir şehirdeydi,ben başka bir şehirde okuyordum ama ailemin yanına geldikçe 2 günlüğüne bile olsa onun yanına da mutlaka uğrardım.yani ilk günden beri hep sıcak bir ilişkimiz vardır.biliyorum ki oda beni öyle görür.
neyse kısa geçeyim buraları 2 senedir de her şey güzel,oğluna çok düşkün bir anne olmasına rağmen asla hayatı bize bunaltmayan,her dakika evimize gelmeyen aksine bizi kendisine bekleyen çok abartırsa eşimin annee tamam işte geldik bir hafta sonuda evimde oturayım demesiyle bu beklentilerini bile azami düzeye indirmiş bir annedir.illa ki beni düşünür,ufak tefek patavatsızlıkları olsa da kendi farkına varıp kızım ben böyle bir laf ettim sabaha kadar uyuyamadım der sağolsun.kısacası severim annemi... ( şimdi bunları anlatıyorum ki bahsi geçen konuya onunda nasıl bir insan olduğunu bilerek yorum yapabilelim diye. )

şimdiii ben yaklaşık 7.5 aylık hamileyim.ve başlangıcı oldukça zorlu,son zamanlarda yuvarlanıp giden bir hamileliğim var.ama kayınvalidem ilk günümden itibaren ( kanamalarımda olsa,2 ay yerimden kalkmamam doktor tarafından söylense de ) süreklii hiiiççç bir şey olmaz,kontrole gidiyorsam yoktur bir şey neden gidiyorsun,kontrol sonralarında aramaz hiç ne oldu falan diye.ama ben hamile kalana kadar hergün torunnn torun diye özlemle bekleyen bir kadın bu.

2 ay yerimden kalkmadım dedim ya.annemin evi bana daha yakın ama annem yengemin zorlu gebeliği nedeniyle başka bir şehirde ona bakmaya gitti.benim durumumu öğrenince ne yaptı etti geri döndü,yanıma geldi ve hergün yemekler gönderdi geldi işlerime yardım etti.tabi bende yerinde duramayan bir insanım gizli gizli temizlik ütü yapıyorum nede olsa onun yardımı bir yere kadar götürüyor evi (eşimde sağolsun dağınıktır :27:)
ama kayınvalidemiz evime hiç gelmez ha tabiki gelipte benim işimi yapmak zorunda değil hiçkimse bende büyük tehlikeyi atlattıktan sonra zaten bir şey beklemedim ondan da annemden de. ( ha birde bu 2 aylık süre içinde 2 hafta da onun evinde kaldım annem tekrar yengeme gideceği için,o sürede de hergün bir komşuya gezmeye gitme planları yaptı sağolsun en sonunda ben sancılandım ve böylece vazgeçti komşu gezdirmelerinden onun yerine onları eve çağırdı :27:)

şimdi buraya kadar benim sorun ettiğim bir durum yoktuu..ama sonra kayınvalidem 1 aylığına şehir dışına çıktı kendi annesi rahatsızlandığı için.kışında annemi getireceğim buraya demiş anneme.annemde bu sene de yengemin işi sebebiyle bebeğe bakmaya gideceği için ee torunun ne olacak demiş oda annesi baksın ne yapayım demiş.ben takmadım ama annem çok bozulmuş bu duruma hani kendisi de gelinlerinin yardımına hep koşan biri olduğu için benim kızım yalnız ne yapacak diye düşünmüş. ( ilk 40 gün burada sözkonusu olan ve yarısında annem gelecekti zaten)
ama sözkonusu kendisi olduğunda benim annem 40 gün geldi baktı 2 doğumumda da hem bana hem ablalarıma diye sürekli söylüyor.en sonunda annem keşke gelebilsemde 40 gün değil 40 ay baksam falan demiş.yani lohusanın 40 gün yalnız kalmaması gerektiği kanısında ve kendisi bana hiçbir şekilde bakmaya niyetli değil.
zoruma giden bir kez bile benim evime iş yapmaya yada yardıma gelmediği halde birde işte hamilelik bir hastalık değil abartmaya gerek yok,bir hamile gördüm karnı burnunda ama bir geziyordu bizim gelinde böyle gezsin isterdim v.b. laflar söylemesi tabi bunlar beni çok sinirlendirdi.çünkü gezmediği söylenen ben.temmuz ayında görümcemiin düğünü için günlerce oturmadım,kınası için gittim gezdim alışverişler yaptım balonlar,mumlar,tüller.düğününde oynamam yasak olduğu halde hep oynadım sırf gönülleri olsun diye.halbuki düğünde giyeceğim elbisemi bile daha karnım çıkmadan aylar önce aldım ki yazın gezemem diye.ama düğünde ağrılarım da olsa suratımı hiç düşürmedim her şeye koşturdum.kendi sülalesi de farkındayım ki beni çok sever ve taktir ederler saygılı sıcak kanlı olduğum için.

burada da aslında sorun yapmamıştım.geçer gider takma dedim o öyle düşünsün dedim.halbuki ben ona hiç ihtiyaç duymadım hep kendim idare ettim.ama asıl sorunum:
ikimizin evleri arasında ki ulaşım en kolay trenle oluyor (30 dk)diğer türlü otobüs yada dolmuşla 40 dk ila 1 saati buluyor çok trafik varsa. ne hikmet ki trenler bakıma girdi ağustos ayında (zaten ağustosa kadar hiç gelmedi evime 1 kez oturmaya geldi sadece) ve ilk dediği laf ben ramazanda bu sıcakta dışarı asla çıkamam,trenlerde çalışmıyor sakın bizi yemeğe çağırma! ama ben yılmadan her hafta iftara davet ettim o ısrarla gelmedi.ve sürekli bana trenler çalışmıyor nezaman yapacaklar öğrenin falan diyor. 1-2-3-4-5 kez oldu bu.anne tren olmasa bize hiç gelmeyeceksin,trenler 3 ay çalışmasa gelmeyeceksin herhalde falan dedim oda ne yapalım bir şekilde geliriz artık dedi :20: son bombasını dün patlattı.geçen hafta arayıp sana diğer pazartesi geleyim diyorum bir işine yardım ederim dedi.bende o sırada iş yapıyorum yine :3: dedim gerek yok ben yapıyorum işimi.olsun olsun dedi.dün öğlen 1 de geldi dün.benim camlar falan her şey tertemiz.bebeğimin giysileri hazır doğum çantama kadar hazırladım hepsini.o gelmeden evin tozunu falan aldım.yaptığı evi süpürmek ve boşlukları silmekti sonuç olarak bu ev insanı çok yoruyor ben kendi evimi 1 günde yapmam oda oda yaparım dedi.
son bombasını da giderayak patlattı.doğumuna kadar tren yapılmazsa gelir bizde kalırsın artık! bende neden?? dedim.ee nasıl geleceğiz dedi? bende bin otobüse gel dedim gülerek oda güldü :37:

ayrıca 1 aydır şiddetli ağrılarım var ilk başladığında nedenini bilmediğim için korktum doktora gidiyorken bir şey sormak için onu aramıştım.hastaneye gittiğimi öğrendi ardından ne oldu diye arayıp sormadı.bir kaç gün sabrettim sonra aramadın ben arayım bari dedim diyerek durumu belirttim.2 hafta hiç sormadı nasıl oldun diye.ağrılarım arttığı için tekrar doktora gidecektim o günde tesadüfen aradı neden gidiyorsun dedi bende ağrılarım hiç geçmedi ki dedim.sonrasında elbette yine sormadı.şimdi hiç bilmiyor bile neyim var yada yok.hiç arayıp sormaz durumumu.sadece bir yere gidilecekse bir şey olduysa falan arar.
birde bayramda yakın bir akrabalarına gidilecekti bizim arabayla hep beraber gittik.o evde benim annemlere çok yakın( genelde de oraya gelince annemlere geçerler her bayram.biliyorum annem bekler,tahmin eder geleceklerini yani).abim beni aradı size geleceğiz evdemisiniz diye (bayram sonuda işi sebebiyle yaşadıkları şehire dönecekler.) dedim böyle böyle buradayız ama 1-2 saate döneriz herhalde.ve orada tam 4 saat oturduk abimin aradığını bildikleri halde gidin haydi siz demediler.saatlerce orada bizi diktiler.abim bir iki kez aradı dedim abi yarın görüşelim kalkamadık.daha sonra konu annemlere gitmek olunca,geç saatte zor olur dönmek gidelim biz burdan eve,bir şey olmaz annen anlayışla karşılar dedi ( hasta falan mı var ki anlayışla karşılasın) annem babam ankaranın diğer ucuna onlar için gidiyor arabaları bile olsa sonuçta gidiyor.kaldı ki eşim onları evlerine de bırakır ama okadar rahat sildi ki annemleri hiiç bir şey olmaz biz buradan şuradaki avm'yi gezelim oradan da eve gideriz dedi ( buna kızdım zaten) :53: ben tabi ki şoktayım ve çok bozuldum.eve geldim saatlerce ağladım sinirimden.

şimdi sizce ne yaptığının farkında değil mi kayınvalidem?bu tarz lafları daha çok fazla var ama konuyu okadar uzattım ki en gözüme batanları sıralayabildim. ve bu pazar eşim yurtdışına gideceği için 3-4 günlüğüne orada kalmam icap ediyor.hamile olduğum ve evde yalnız kalamayacağım için.ve ben böyle dolu kafayla gidersem ters bir şey söylemekten çekiniyorum olurda tren lafı ederse falan diye.
konuyu çok uzattım özür dilerim :50: daha aklıma gelen çok şey var ama bukadarı yeterli olabilir yorumlar için sanırım :26: umarım gözlerinizi çok yormam.zahmet edip okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.

off gerçekten uzun yazmışım çok özür dilerim :17: sayfayı açanlar var ama yazan yok demekki gerçekten uzun afedersiniz :53:

benim kaynanamda çok torun isterdi ama hamile kalınca aman birşey olacak diye esirgemeyin falan ben hamileyken ne işler yaptım onun düşeceği varsa düşer dedi.sonunda düştü bebeğim sonra geçmiş olsuna aradı beni aynen söyle dedi benim görümcemin 1 yaşında oğlu var onu kucağına aldın ya ondan düşmüştür dedi neden böyle yaprlar anlamam kendi kzı olsa eminim böyle demezdi

benim kaynanamda çok torun isterdi ama hamile kalınca aman birşey olacak diye esirgemeyin falan ben hamileyken ne işler yaptım onun düşeceği varsa düşer dedi.sonunda düştü bebeğim sonra geçmiş olsuna aradı beni aynen söyle dedi benim görümcemin 1 yaşında oğlu var onu kucağına aldın ya ondan düşmüştür dedi neden böyle yaprlar anlamam kendi kzı olsa eminim böyle demezdi

elbette kendi kızına böyle söylemez.zaten merakla kızının hamileliğinde ne olacak acaba diye bekliyorum ben.hamilelikten dolayı mı çok alınıyorum diye düşündüm ama yok değil.bazen sabrımı zorlayacak şeyler yapıyor bende eşime sarıyorum ama neyseki o beni anlıyor dinliyor moral veriyor.hatta annesi ile konuşmaya falan kalkıştı ama yemin ettirdim kesinlikle bir şey söyleme diye.onun içinden gelmesi gerekir.o bir şey söylerse o yokken bu konuyu açıp yanlış anlamışsın falan diyecek ben daha çok delleneceğim.
bizimki asla düşmez o çocuğu Allah size verdi hiiç bir şey olmaz merak etmeyin diyor hep.inşallah ki olmaz ama ortada bir sorun var bebeğimin eşinde aylarca kanama oldu ve onun lafı bir şey olmazdı hep.Allah korusun ama veren Allah almayı da biliyor,2 yengemde çok aradı çocuklarını ve zor kavuştular ben bu duyguyu bildiğim için çok hassasım ve aramadan sahip olduğum için şükrediyorum ama o aramadan sahip olduğu için bukadar umursamaz sanırım :50:

canım öncelikle bebeğini sağlıcakla al kucağına..hamilelik bi, hastalık süreci değil ama öle cam silip temizlik yapmaman gereken bi durum evine gelen hayırlı olsuna gelsin camına evine bakmaya gelmesin öncelikle bu bir.ikincisi ben sezryan oldum 4gün sonra mecbur olduğum için kalktım 40 gün falan kimseye gerek yok ki normal doğum olursa hemen kalkarsın inş.kayınvaliden konusuna gelince biraz bilmiş bir tip ama takmaya hiççççççç gerek yok oluruna bırak..görme duyma 3maymun anlıcan yoksa çok zor anlaşmak..

off gerçekten uzun yazmışım çok özür dilerim :17: sayfayı açanlar var ama yazan yok demekki gerçekten uzun afedersiniz :53:

Canım...ne yazmamızı istersin?
Kayınvalidemde illaki kusur bulmam lazım diye düşünürsen...bulmuşsun işte!
.

.

Son düzenleme:
canım öncelikle bebeğini sağlıcakla al kucağına..hamilelik bi, hastalık süreci değil ama öle cam silip temizlik yapmaman gereken bi durum evine gelen hayırlı olsuna gelsin camına evine bakmaya gelmesin öncelikle bu bir.ikincisi ben sezryan oldum 4gün sonra mecbur olduğum için kalktım 40 gün falan kimseye gerek yok ki normal doğum olursa hemen kalkarsın inş.kayınvaliden konusuna gelince biraz bilmiş bir tip ama takmaya hiççççççç gerek yok oluruna bırak..görme duyma 3maymun anlıcan yoksa çok zor anlaşmak..

merhaba canım teşekkür ederim mesajın için.amin..camlarımı annem temizlemişti ben zaten yapmam bu saatten sonra korkarım yani :18: teşekkür ederim tavsiyelerin için. benim tek korkum hiç bilmediğim minik bir bebeğe ilk başlarda doğru düzgün ( adapte olana kadar) bakamamak.yoksa ben zaten 40 gün evimde birilerinin olmasından huzursuz olurum.ama eskilerde öyle bir anlayış var sanırım lohusa 40 gün yalnız kalmasın ( korkuturlar falan diye herhalde) diye.
vallahi işin ucunda bebeğim olmasa gelmesin gitmesin önemli değil benim için ama böyle patavatsız konuşmalar,birazda hassas olduğum için üzüyor sanırım beni.evet en güzeli 3 maymunu oynamak yoksa gerçekten de karşında ki insana nekadar değer verirsen ver asla senin annen gibi olmuyor yada kendi çocuğu kadar seni düşünmüyor,bende 1 evin 1 kızı nazlı büyümüş biri olarak o böyle yapınca afallıyorum ama hayatın gerçekleri aslında bunlar değil mi ? :28:

Canım...ne yazmamızı istersin?
Kayınvalidemde illaki kusur bulmam lazım diye düşünürsen...bulmuşsun işte!
.
bu yazdıklarım size göre kusursuz bir insan modeliyse bir şey yazmanıza gerek yok zaten.
ayrıca bir kusur bulayım diye uğraşmıyorum bu sebepten ötürü iyi taraflarını en başında belirttim ve ilişkimizden bahsettim yoksa hiç oralara girmeyip onu topa tutmaya devam ederdim buradan.durumu daha olmadık hale sokardım.ve önceki ilişkimizden kimsenin haberi olmazdı.herkes buna göre yorum yapardı.

kayınvalidemden yakındığım bir konu olması için illaki bizi ayırmaya çalışması falan gerekmez sanırım değil mi?
beni rahatsız eden durumu belirttim ve fikri olanların yorumlarını bekledim,fikri olmayandan bir şey beklediğim yok rahat olabilirsiniz yani.

bu yazdıklarım size göre kusursuz bir insan modeliyse bir şey yazmanıza gerek yok zaten.
ayrıca bir kusur bulayım diye uğraşmıyorum bu sebepten ötürü iyi taraflarını en başında belirttim ve ilişkimizden bahsettim yoksa hiç oralara girmeyip onu topa tutmaya devam ederdim buradan.durumu daha olmadık hale sokardım.ve önceki ilişkimizden kimsenin haberi olmazdı.herkes buna göre yorum yapardı.

kayınvalidemden yakındığım bir konu olması için illaki bizi ayırmaya çalışması falan gerekmez sanırım değil mi?
beni rahatsız eden durumu belirttim ve fikri olanların yorumlarını bekledim,fikri olmayandan bir şey beklediğim yok rahat olabilirsiniz yani.

Bende yorum yaptım işte!!! anlattıklarından çıkarttığım fikri beğenmedin diye sen rahat olmalısın bence.

.

[/COLOR]

Bende yorum yaptım işte!!! anlattıklarından çıkarttığım fikri beğenmedin diye sen rahat olmalısın bence.

.
ortada benim rahat yada rahatsız olacağım bir durum yok.anlattıklarımdan istediğiniz fikri çıkarabilirsiniz beni ilgilendirmez.ama ne yazmamı istersin? diye sorduğunuza göre demek ki bir fikriniz yokmuş ki bunu yazmışsınız diye düşünürüm.( fikri olan insan bunu belirtir ne yazayım demez herhalde) ve bende buna göre cevap veririm!
yoksa her yoruma açık olduğum için gelipte burada bir konu açtım değil mi? istediğinizi söyleyebilirsiniz ben o sorunuza takıldım ve buna binayen o mesajı yazdım diğer yorumunuza dayanarak değil.

arkadaşım hamilesin boşver takma bunları kafana zaten sorunu olmayan çok az insan var..:49:

gece gece tartışmayın arkadaşlar arkadaşın kafasına takılmış yazmış..hamileymiş daha hasas olmaya çalışalım:71:

arkadaşım hamilesin boşver takma bunları kafana zaten sorunu olmayan çok az insan var..:49:

:61: haklısınız aslında sorunsuz olmayı dilemek çok zor bir şey gerçekten de.buda çok büyütülecek bir durum değil belki ama üstüste geldikçe ve düşündükçe beni üzmeye başladı.yani benim derdim kötülemekten ziyade ne yapmaya çalışıyor?kasıtlı mı? farkında değil mi ? vs oda kendim düşünerek içinden çıkamadığım için :30: yoksa burada böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi hiç.teşekkürler yorumunuz için.

arkadaşım benim kayınvalidemde annemde rahmetli oldu..bende geçen sene doğum yaptım hep eşim yardımcı olmaya çalıştı..oda haftanın yedi günü çalışıyor..gözünde büyütme allahın izni ile bakarsın..boşver gerisini..karışan ols daha kötü bence..

arkadaşım benim kayınvalidemde annemde rahmetli oldu..bende geçen sene doğum yaptım hep eşim yardımcı olmaya çalıştı..oda haftanın yedi günü çalışıyor..gözünde büyütme allahın izni ile bakarsın..boşver gerisini..karışan ols daha kötü bence..

Allah ikisine de rahmet eylesin canım,üzüldüm. evet diyorum ya düşününce bende evimde 40 gün birileri olmasından rahatsız olurum tek üzüntüm hamileliğimi önemsemeyip,her bir şey olmaz diye düşünüp sürekli bir yerlere gidip gelmemi beklemesi yada en kötüsü ısrarla otobüsle 15 dk daha uzun sürecek diye 1.5 aydır evime gelmek istememesi ve trenler çalışmaya başlamazsa gelip bizde kalırsınız falan demesi.yani torununun yada gelininin oğlunun hatırı yok mu ki 15 dk fazladan yol gitmemek için artık size gelemeyiz biz demesi( ya tren hiç olmasaydı :27:).

arkadaş niye öyle bir tepki anlamadım ben herhalde.kimse yazmıyor gerçekten uzun olmuş dediğim için ama ben onu çok uzun yazmışım,insanlar girip bakıyor ama okumuyor herhalde maksadıyla söylemiştim illaki yorum yazılsın diye değil.

demek ki kayınvaliden hiç riskli gebelik yaşamamış ya da hiç bebek kaybı olmamış... ben annemde olduğum halde ikizlerime tek başıma bakmak zorunda kalmıştım..hem sezaryan ağrılarım vardı,hem de tecrubesizdim ve bebeklerim küvezden yeni çıkmış prematürelerdi..ki hem ikiz hem de prematüre bakımının zorluğunu yaşayan bilir...sen de kimseye mihnet etme..kendin bak bebeğine..en güzeli.......

demek ki kayınvaliden hiç riskli gebelik yaşamamış ya da hiç bebek kaybı olmamış... ben annemde olduğum halde ikizlerime tek başıma bakmak zorunda kalmıştım..hem sezaryan ağrılarım vardı,hem de tecrubesizdim ve bebeklerim küvezden yeni çıkmış prematürelerdi..ki hem ikiz hem de prematüre bakımının zorluğunu yaşayan bilir...sen de kimseye mihnet etme..kendin bak bebeğine..en güzeli.......

evet senin konunu biliyorum canım zaten gebelik forumlarında görmüştüm.sen gerçekten çok güçlü bir annesin,sabrı sınanmış bir annesin. bende senin gibi güçlü bir anne olabilirim inşallah. ikiz ve prematüre yengemde yaşadık canım şükür geçti zor günlerimiz 3 yaşında kuzularım.
inşallah bakabilirim canım,korkuyorum ama bilmediğinden daha çok korkarmış insan,o duruma gelince cesaretim de gelir belki.benim beklentim bakım değilde ısrarla sanki bakılmayacağımın yüzüme vurulması :1: halbuki gel sen bak bana demedim hiç evime gel misafirim ol dedim ona da gelmedi ağustostan beri yormadı kendini kısacası :30:
evet kayınvalidem bir kez doktora bile gitmemiş hamileliği boyunca hep söyler bunu hiç bilmezdim ben doktor der.eşimde kendisi hiç gitmemiş bilmiyor zorluğunu bebek olur doğar diye düşünüyor demekki,bukadar hassas olmasını bekleme diyor.oda doğru aslında.

Canim ben yurtdisinda yasiyorum, ve burda dogum yapan turk arkadaslarim, bebeklerine hep kendileri bakiyor, turkiye den ne annesi ne kayinvaldesi geliyor, esiyle birlikte gul gibi bebege bakiyorlar. Bence kayinvalden gelmis gelmemis hic kafana takma, cani ne zaman isterse ozaman gelsin, sen gel dedikce o naza cekiyor kendini sanirim. Hic bir gelinde anne bize gel oturalim diye davet etmez, bu bulmus bukadar anlayisli geliin daha ne istiyor anlamiyorum...

Senin biraz beklentilerin var , bence kimseden bir beklentiye girme, normal dogumda bile 2 gun sonra ayaga kalkiyorsun, sezaryan olsa bile esin yardimci olur. Suanda hamile oldugun icin hassas dusunuyorsun. Allah baska dert keder vermesin ins. Sen doktorun dedigini dinleyip, yat dinlen , baskalarin laflarinada hic takma. Ev konusunda da,varsin kapi pencere cam temiz olmasin, bebege gormek isteyenler zaten arkadas cevrendir, onlarda ayiplayacagini hic sanmiyorum. Kolay dogumlar canim...

Canim ben yurtdisinda yasiyorum, ve burda dogum yapan turk arkadaslarim, bebeklerine hep kendileri bakiyor, turkiye den ne annesi ne kayinvaldesi geliyor, esiyle birlikte gul gibi bebege bakiyorlar. Bence kayinvalden gelmis gelmemis hic kafana takma, cani ne zaman isterse ozaman gelsin, sen gel dedikce o naza cekiyor kendini sanirim. Hic bir gelinde anne bize gel oturalim diye davet etmez, bu bulmus bukadar anlayisli geliin daha ne istiyor anlamiyorum...

Senin biraz beklentilerin var , bence kimseden bir beklentiye girme, normal dogumda bile 2 gun sonra ayaga kalkiyorsun, sezaryan olsa bile esin yardimci olur. Suanda hamile oldugun icin hassas dusunuyorsun. Allah baska dert keder vermesin ins. Sen doktorun dedigini dinleyip, yat dinlen , baskalarin laflarinada hic takma. Ev konusunda da,varsin kapi pencere cam temiz olmasin, bebege gormek isteyenler zaten arkadas cevrendir, onlarda ayiplayacagini hic sanmiyorum. Kolay dogumlar canim...

iyi dileklerin için teşekkür ederim. haklısın aslında bende gelsin gitsin istiyorum ama bunu son dönemlerde özellikle göremeyince zoruma gitmeye başladı.aslında eşime dediğim şuydu: hiçkimseden bir beklentim yok ummazsam eğer,gördüğüm zaman sevinir mutlu olurum,yapmazsa da zaten beklentim yoktu der geçerim.bu düşünceyi benimsemiştim aslında bir süredir ama dün söylediği; ''tren olmazsa bize gelirsiniz bebek doğunca biz nasıl geleceğiz'' lafı sanırım toparladığım tüm gücü geri aldı.konuyu da bu düşünceler iyice kafamı sarıp huzursuz ettiği anda açtım zaten içim dolmuş sanırım rahatlamak istedim birilerine anlatıp. :34:

Back