kayınvalidem çok iyi..

Kayınvalidemden

• Ankete Katılan
    146
iyi anlaşmanın yolu maddiyattan geçiyo galiba herkes maddi şeylerden örnek vermiş

kv ile anlaşıyoruz. cünkü hayatımıza müdehale etmez objektiftir vs gibi cevaplar bekledim ama yok galiba
ben maddi şeyden örnek vermedim canım gerçekten kayınvalıdem çok iyidir maddi hiç bir beklentim olmadı içten bir gülüş ve candan bir seni seviyorum kızım demesi yetiyor insana:KK68::KK68:

Sadece nişanda 8 bin liralık bilezik.
Düğünde yarım kilo altın.
Damat bohçası için damattan istenen 2 bin lira
30 bin liralık düğün salonu
başka ne vardı hıımm düğün günü kız çıkartma parasımı neyse o 2 bin lira
Ali Ağaoğlunun oğlu falan varmı onunla mı evlisiniz çok merak ediyorum

Bu kadar şey yaptırmışınız birde siparişle hediye mi istiyorsunuz?

Hayır kendi almak istiyor. Bizim yüzükleri eşim aldı düğünde. Kv de ben de bi tane alayım diyor.

Sadece nişanda 8 bin liralık bilezik.
Düğünde yarım kilo altın.
Damat bohçası için damattan istenen 2 bin lira
30 bin liralık düğün salonu
başka ne vardı hıımm düğün günü kız çıkartma parasımı neyse o 2 bin lira
Ali Ağaoğlunun oğlu falan varmı onunla mı evlisiniz çok merak ediyorum

Bu kadar şey yaptırmışınız birde siparişle hediye mi istiyorsunuz?
ne?:KK57:ay ben okumamıştım eski konularını o_O

Şükürler olsun ki benim de kayınvalidem de eşimin ailesinin tamamı da çok çok iyi.
Maşallah ve Allahım razı olsun onlardan inşallah zor dönemlerimizde hep desteklerini gördüm. Beni ve ailemi üzecek bir damlacık dahi olsa hareketleri olmadı.
Hep diyorum; Allahım herkese böyle eş ailesi nasip etsin inşallah.
Artı olarak; ben böyle bir hediye talep etmezdim.
İkinci artı olarak; konunun yeri burası değil,burası dert köşesi.

iyi anlaşmanın yolu maddiyattan geçiyo galiba herkes maddi şeylerden örnek vermiş

kv ile anlaşıyoruz. cünkü hayatımıza müdehale etmez objektiftir vs gibi cevaplar bekledim ama yok galiba

Tanışmadığımız için böyle düşünmeniz normal. Aylardır alayım diyor olmaz gerek yok diyorum. Ayrıca takılarımı de kvme bıraktım kullana da bilirsiniz dedim helali hoş olsun. takı seven bi insan değilim şuan koluma 1 tane bilezik var.

X