- 17 Temmuz 2022
- 2.675
- 2.319
- 30
- Konu Sahibi Cucuthecatt
Merhaba biraz uzun olacak içimi dökmek istedim. Eşimle 6 senedir birlikteyiz 4 senedir evliyiz. Eşimin annesine evlenmeden önce x teyze diye hitap ediyordum. Evlilik muhabbetleri açılınca bana abla dersen abla, teyze dersen teyze, anne dersen de annen gibi davranırım dedi bana çok garip geldi bu. Neyse ailelerden farklı bir şehirde yaşıyorduk corona zamanı işlerimiz bozulduğu için geçici süreyle eşimin ailesinin yanına yerleştik ama bu 3 sene sürdü. Kayınvalidemin beni bir türlü beğenemediğini hissettim sürekli saçıma makyajıma giyimime karışmaya başladı kendisi gibi olmam için beni manipüle etmeye çalıştı artık o kadar üstüme geliyodu ki giyinip evden çıkmak istemiyordum. İş yapış tarzımı beğenmedi habire laf soktu her şeyin en iyisini ben bilirim havasındaydı sürekli. Sabahları bilerek odamın önünde ses yapıyodu uyumama gıcık oluyodu. Bunları yaşamaya başladıktan sonra anne demek içimden gelmedi ben anne demeyince iyice kudurdu eşimle sürekli kavga etmeme sebep oldu gidip ona ağlıyodu ben anne denmeyi hak etmiyor muyum diye. Herkesim yanında özellikle kocamın yanında bana kızım annecim vs diyor ve bu durum beni kötü gösteriyor. Asla ama asla anne demek istemiyorum içimden gelmiyor kesinlikle. Evleri ayırdık bu arada 1 seneyi geçti. Bebeğim oldu kendi evine park yatak aldı? 10 dakika mesafede yaşıyoruz habire "oğluşum" benim evimde ne zaman uyuyacak ah aynı evde olsaydık gece koynuma alırdım ben "çocuğumu" falan diyor bebek daha 2 aylık. Deliriyorum ben mi abartıyorum? Bu kadın beni sevmiyor bence başından beri değil mi? Eşim annesinin tamamen iyi niyetli olduğuna inanıyor.