- 1 Kasım 2019
- 2.723
- 5.183
- 158
Bu imtiyazı siz vermişsiniz ona. Yani her girişinde birşey demeyip şimdi demeniz tuhaf ama tabiki de siz evdeyken veya yokken anahtar var diye evinize girip çıkması normal değil.Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
insnın hr türlü halde olabilir evinde. Üstünüz başınız uygun olmayabilir ne bileyim çok rahatsız edici eşinile de ters düşmeden bu işi konuşun kv ileAile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
En buyuk hatayi siz anahtari vermekls yapmissiniz oglumun evi diye tabii rahat rahat gjrip cikiyorAile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Hayır normal değil sizi uygunsuz da görebilir banyodan çıkmış olabilirsiniz üstünüz müsait olmayabilir çok saygısızca bişey anahtar varsa bile önce zile yada kapıdan seslenmesi gerekir.. arkaya başka bişey takın girmesin. Açıkca söyleyin özelim kalmıyor bu şekilde rahatsız oluyorum lütfen anahtarla girip çıkmayın de.Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Ben nedense lohusalığınıza yordum. Kötü niyetten ziyade. Ama lohusalık bitince eşinize “ sen mi alırsın yoksa ben mi alayım kendimce “ diyin. Eşiniz almazsa siz anahtarı isteyin. Korkuyorum tedirgin oluyorum rahat uyuyamıyorum vs diyebilirsinizAile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
dün gece konustu eşim bayagı bozulmuş kaynanam neye bozuluyorsa. Ben canı sıkkın morali bozuk ( dogum sürecim skıntılı oldu bebegimin down oldugunu öğrendik ondan ) lohusa diye giriyprum demiş cocuk var onla ugrasıypdur kapıyla ugrasmasın diye demiş. Eşimde gelme demiyor zatrn zile basarak gel demiş . Tmm tmm diyip biraz tripli davranmış bakalım bana birşey dermi bilmiyorumAile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Kurda kuzu emanet etmek gibi bişey olmuş :)Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Keşke annenler varken anne evde insan var müsait miyiz değilmiyiz bilemezsin kapıyı çalarak gir deseydin. Şuan hala girip çıkıyorsa anne göğüslerim açık geziyorum rahat rahat bebeğe yetişirken kendime dikkat etmiyorum müsait olmuyorum her zaman anahtar ile girme ben sana geçte olsa kapıyı açarım demelisiniz yoksa 40 sonrada aynı şeyler devam eder.Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Keşke annenler varken anne evde insan var müsait miyiz değilmiyiz bilemezsin kapıyı çalarak gir deseydin. Şuan hala girip çıkıyorsa anne göğüslerim açık geziyorum rahat rahat bebeğe yetişirken kendime dikkat etmiyorum müsait olmuyorum her zaman anahtar ile girme ben sana geçte olsa kapıyı açarım demelisiniz yoksa 40 sonrada aynı şeyler devam eder.Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
eşin kendi anahtarını kaybettigini söylesin ve annesinden anahtarı alsın :)Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?