Kilidi sen mi değiştirirsin biz mi değiştirelim?Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Eşim mecbur konusacak konusmazsa ben kavga cıkarır kendim konusurum biliyor . Öyle düşünrlersede düşünsünler lavga eder küseriz rahatlarım belki birazBaştan vermeyecektiniz anahtarı
Eşiniz konuşmaz konuşacak olan adam siz dediğinizde konuşurdu
Hadi diyelim konuştu bu seferde vay efendim gelin beni istemiyora gelir konu
İyice canınızı sıkarlar
Aynı evde oturmadan,aile apartmanına gitmeden,anahtar vermeden bir sorun şu kk ya
Bu ne rahatlık ya hu? Bu rahatlığı siz mi versiniz ona bilmiyorum ama bir an önce geri alın yoksa sinir hastası olursunuzAile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Şu yaşıma kadar 10 evde oturmuşuzdur. Hiçbir evin anahtarını kimseye vermedik. Verilmez.Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Aa hadsize bak. Burda normal bir şey yok ablacım ya gidin anahtarı alın ya da kilidi değiştirin. Ahıra mı giriyor dan diye çok afedersin. Anahtarınızı kimseye bırakmayın gerek yokOnu yaptım yazın bi ara niye kitliyosun diye ısrarla sordu sanki ben cok tuhaf bişey yapmısım gibi davrandı bende canım istiyor dedim gectim simdi dogumdan sonra yine yaptı
Normal değil tabiki. Bu durumu normal gören birisi olacağını hiç sanmıyorum. Bebeğin kırkı çıkmadan önce, hemen konuşulsun bu konu benceAile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Taviz tavizi getirir en baştan anahtar vermeniz büyük hata , acilen anahtarı alın elinden , bu hakları siz veriyorsunuz ona , en baştan müdahale etmeliydin, aynı apartmanda oturmayı kabul etmen bile başlı başına sorunken sen tutup bir de anahtar vermişsin, suç sende kimseyi suçlama...Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?