Merhaba kızlar bir bucuk senedir bebek istiyoruz sürecin uzunluğundan da fark edersiniz ki normal yollarla bebek sahibi zaten olamıyoruz bu konu beni üzüyor günlük yaşantıma taşımasam da içten içe bir üzüntü yaşıyorum .sorunlar başladığında kist vardı ve doktor bu şekilde bebek sahibi olamazsın demişti o süreç içerisinde kayınvalidemle telefonda görüştük ve ağzından şöyle sözler döküldü doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?heeeee peki kimseye söyleme büyütme o zamanda doktorun söylediğini söyledim yaa öyle mi dediiii diye geçiştirdi önce mühim bulmadım geçen hafta eşimle kahvaltıya davet ettiler bizi yanında diğer oğlundan olan torunu vardı ve ona o kadar içtenlik gösteriyordu ki on beş gün kadar onda misafir olacakmış bebeğim , aşkım, oğlum benim diye hitap ediyordu olabilir zira çocuğumuz çok sevimli ama söz geldi bizde bebek için tedavi göreceğimizi dile getirdik inanınki yüzü kıpkırmızı oldu kafasını çevirdi tek kelime etmedi sofra buz kesti eve geldim ağladım üzüldüm yüzüme küfür etse çok daha samimi olurdu... Ne yapacağım ben arkadaşlar nasıl bir şeyle karşı karşıyayım ?
mutlu günler
mutlu günler