- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
kaynanan gencmıs
ne guzell allah bozmasın
amin teşekkürler canım tek dileğim :)umarım heppp bu mutluluk sürer.
Yaa benim eski tel bir aydır kırıldı ve orda kaynanamla resimlerimiz vardı burdaki telde malesef hiç yok
Maşallah allah bozmasın. Bende kaynanami çok severim iyi bir insan cokda iyi anlaşırız. Tüh resim olsaydı kesinlikle paylasirdim. Yurtdışında kaliyorum kaynana da türkiye de o yüzden ancak ins yazın yine bol resim çekeriz
yazın resimleri beklerim canımmm :) amin allah kimsenin ailesinde huzursuzluk vermesin aminnn:)
kızlar bu başlığı açmayı uzun zamandır düşünüyordum kararsız kaldım :)
sonunda karar verdim benim annem yok ve kayınvalidemi çok seviyorum o benim 2. annem
ilk resim benden ozaman :)
sizde istersenizpaylaşımlarınızı merakla bekliyorum :)
buarada umarım doğru yere açmışımdır en uygun burayı buldum birde albümler köşesi vardı ama düğün,nişan vb yazıyordu uygunsuz yere açtıysam adminlerden taşınmasını rica ederim :)
amin teşekkürlerrrkaynananda gençmiş..beraber yaşlanırsınız mutluluklar size
54 yaşında canım ::) maşallah vallahi :) arkadaşım sırdaşım zaten o benim :)a aaaaaaaaa kayınvaliden mi o seninkayınvaliden olduğunu söylemesen arkadaşın zannederdim kaç yaşında ki kayınvaliden. çok erken evlenmiş galiba :44:
amin tatlım:)Masallah size, birbirinize olan sevginiz sayginiz daim olsun Insallah..
Evleneli 3 yil oldu, kayinvalidemle cekilmis birtane resmim bile yok ¿...
54 yaşında canım ::) maşallah vallahi :) arkadaşım sırdaşım zaten o benim :)
:)aminnn tatlımmne güzel Allah bozmasın bozdurmasın aranızı inşallah. kayınvalidene de maşallah genç kız gibi duruyo
tam kimse paylaşmıyor diyecektimkiiii :) senin fotoğrafını gördüm canım kayınvalideyle benziyormusunuz neee :)] esımın amelıyat olduğu gun esım cekmıstı zaten başka da yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?