• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidelerimizle resimlerimizi paylaşalımmı ? desem :)

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar bu başlığı açmayı uzun zamandır düşünüyordum kararsız kaldım :)
sonunda karar verdim benim annem yok ve kayınvalidemi çok seviyorum o benim 2. annem
ilk resim benden ozaman :)
sizde istersenizpaylaşımlarınızı merakla bekliyorum :)

buarada umarım doğru yere açmışımdır en uygun burayı buldum birde albümler köşesi vardı ama düğün,nişan vb yazıyordu uygunsuz yere açtıysam adminlerden taşınmasını rica ederim :)

Son düzenleme:
Yaa benim eski tel bir aydır kırıldı ve orda kaynanamla resimlerimiz vardı burdaki telde malesef hiç yok:50:
Maşallah allah bozmasın. Bende kaynanami çok severim iyi bir insan cokda iyi anlaşırız. Tüh resim olsaydı kesinlikle paylasirdim. Yurtdışında kaliyorum kaynana da türkiye de o yüzden ancak ins yazın yine bol resim çekeriz:16:

Yaa benim eski tel bir aydır kırıldı ve orda kaynanamla resimlerimiz vardı burdaki telde malesef hiç yok:50:
Maşallah allah bozmasın. Bende kaynanami çok severim iyi bir insan cokda iyi anlaşırız. Tüh resim olsaydı kesinlikle paylasirdim. Yurtdışında kaliyorum kaynana da türkiye de o yüzden ancak ins yazın yine bol resim çekeriz:16:

yazın resimleri beklerim canımmm :) amin allah kimsenin ailesinde huzursuzluk vermesin aminnn:)

kızlar bu başlığı açmayı uzun zamandır düşünüyordum kararsız kaldım :)
sonunda karar verdim benim annem yok ve kayınvalidemi çok seviyorum o benim 2. annem
ilk resim benden ozaman :)
sizde istersenizpaylaşımlarınızı merakla bekliyorum :)

buarada umarım doğru yere açmışımdır en uygun burayı buldum birde albümler köşesi vardı ama düğün,nişan vb yazıyordu uygunsuz yere açtıysam adminlerden taşınmasını rica ederim :)

kaynananda gençmiş..beraber yaşlanırsınız mutluluklar size

a aaaaaaaaa kayınvaliden mi o senin :53: kayınvaliden olduğunu söylemesen arkadaşın zannederdim :1: kaç yaşında ki kayınvaliden. çok erken evlenmiş galiba :44:

Masallah size, birbirinize olan sevginiz sayginiz daim olsun Insallah..
Evleneli 3 yil oldu, kayinvalidemle cekilmis birtane resmim bile yok ¿...

] esımın amelıyat olduğu gun esım cekmıstı zaten başka da yok heralde

Eklentiler

• $SAM_0732.jpg
    $SAM_0732.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Back