Kayınvalidecim

eessmeralda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
828
1.006
35
Merhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Merhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Yabancı bir kadın değil sonuçta annesi. Ve madem öyle evinizde kalsaydınız gitmeseydiniz. Çökmek nedir ayrıca ? Ayıp vallahi. Öyle bir yazmışsınız ki sanki yedi kat yabancı bir kadın evde eşinize yemek yapıyor.

Siz gıcık olsaniz da eşinizin de evi o yüzden bakıldığında normal bir durum. Eşyalarınızın yeri değişip karışmıyorsa problem olarak görmeyin. Kafaya da takmayın

Benzer durumda kaynanam evimi bile dip köşe temizlemişti sağ olsun. Yemek yapacak illa aç mı kalsınlar :) Düzen biraz bozulabiliyor sadece o da dert edilecek şey değil. Ekstra bi durum yoksa bence abartıyorsunuz evet.
Teşekkürler yorumınız için. Bi arkadaşla da konuştum gaza geldim sanırım.

Neden o kadar zamandır evinizden ayrısınız. Büyük bir sağlık sorunu refakat durumu yoksa ben evinden uzun süre ayrı olunmasını istemem.
Ayrıca eşiniz yalnız kalsa daha mı iyi olacaktı, ne güzel destek oluyor.
O ev tek sizin değil ayrıca, eşinizin de evi onun misafiri olarak kalabilir sizden bınun için icazet almaları gerekmiyor. Siz olsanız tamam ama siz yokken misafir ağırlamasına hele hele annesine karışamazsınız.

Son düzenleme:
X