• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide :(

Allah im yardimcinjz olsun üzüldüm. Kasıtlı mi yapıyor onu anlayamadım rahatsızlığı yokken neden yapıyor ve neden dusa girmezki!!??o_O

Uf zor bi durum evinde otursaydı keske kadın bilerekmi yapıo acaba dedim içimden!!!

Bence psikoloğa goturmelisin
Olmadı mı?
Kov evden böyle keyfe keder saçmalık mi olur

Benimkide wc den çıkıyor el yikamiyor.
Ona tahamul edemiyorum seni hiç düşünemiyorum
Allah yardım etsin sana

nörolojiye görünmesinde fayda var bence. bir insan ne kadar pis olursa olsun kendi dışkısıyla da yaşayamaz. kayınvalideniz hasta ve doktora gitmesi gerekiyor.beyinle alakalı bir sorun olabilir. bir an önce götürün. benim babaannem gayet sağlıklı görünüyordu ama oturdugu yerde tuvaletini yapınca hemen nörologa götürdük ve Alzheimer olduğunu öğrendik.inanın çok sağlık görünüyordu, doktora inanmamız yaşam fonksiyonlarını bitirene kadar sürdü.

Ya herseyi gectim ama normal bi insan eziyet için bunu yapmaz heralde ya mutlaka dr dr gezdirin . Ben kendi wc tıksinen insanım , başkasını temizleyemem zar Rabbim yardımcınız olsun . Bence kesinlikle hasta

ısrarla söylüyorum,kusura bakmayın.kayınvalideniz hasta.gerçek anlamda hasta.yani,sırf inat olsun diye kimse,tuvaletini altına yapmaz.
rica ederim,kişisel çekişmelerinizi bir kenara bırakarak,kadını tedavi ettirin.çünkü başladıysa,durdurulamayan ama tedaviyle yavaşlayan bir hastalık bu.

ya benimki tuvalet terliği giymiyor ev terliğiyle giriyor ya da ayakkabısıyla habire yıkıyorum heryer çamur oluyor neymiş efendim tuvalet terliği ayağına büyük geliyormuş ben herkesin ayağına göre tuvalet terliğimi alcam ya bunlar bizi kanser yapar

Back