• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide :(

Eşiniz bu duruma ne diyor?
Siz konuşursanız, kötü gelin olursunuz.
Eltinizin evinde de aynısını yapıyor mu?
Yapıyorsa, iki elti, iki kardeş konuşun.
Eltimi evi, benim evim, sitenin bahçesi, apartmanın merdivenleri, arabada, yolda... Her zaman değil ama hepsi başımıza geldi işte bir şekilde...

gençmişte altına yapmak için.tuvalete yetişemiyor mu,bilerek altına mı yapıyor?

eğer bilerek altına yapıyorsa,geçmiş olsun kayınvalideniz büyük ihtimalle alzhemir .ne kadar bu hastalığa yakalanan tanıdığım varsa,hepsi tuvaletlerini altına yapmaya başlamışlardı.üstelik bunun kötü bir şey olduğunun farkında bile değillerdi.
aksi takdirde,hiç bir insan evladının bilerek ve isteyerek,sırf gelinlerine eziyet olsun diye,tuvaletini altına yapacağını zannetmiyorum.

Hasta bezi kullanmasi icin ikna edin. Kac yasinda kayinvalideniz. Birde psikolojik bir problemi var mi.
Psikolojik problemi yokmuş sadece gökgürültüsü, tıkırtı fln duyup korkar. Psikiyatriye de götürdüm p ile başlayan bir sakinleştirici verdi. Korktuğun zaman içersin teyze, dedi.

İşiniz zor :KK43: Allah sabır versin zorla banyoya getirseniz bi şekilde belki yıkanmak istemediğinden yapmaz :KK11:

Psikolojik problemi yokmuş sadece gökgürültüsü, tıkırtı fln duyup korkar. Psikiyatriye de götürdüm p ile başlayan bir sakinleştirici verdi. Korktuğun zaman içersin teyze, dedi.
Allah yardım etsin,yani yaşı çok genç nasıl yakıştırıyor bu durumu kendine!ilginç...hasta bezi konusunda ısrarlı olun eşinize söyleyin o ikna etsin!

Bu hiç normal değilki
Eşinizde sadece annesine vicdanlı
ben sizi geçtim evde küçük bi çocuk var milropta kapar babaanneyi örnek alıp tuvalet eğitimi yerle birde olabilir.

Farklı doktorlarada götürün olmadı eşinize söyleyin hastanezi konusunda ikna etsin olmuyosa huzurevinden başkaçare yok

Cok gecmis olsun, Allah size dabir versin.gercekten zor bir durum.ama kesinlikle normal degil.bence kvnin ciddi problemleri var.

Fiziksel bir problem yoksa psikolojik olması gerek yoksa kim altına yapmaktan hoşlanır ki?size inat yapıyor olsa bahçede arabada sokakta filanda yapmaz.demekki tutamıyor..
İyi bir uzmana götürün. Mutlaka bir nedeni vardır.

Allah sabir ve kolaylik versin eminin cok zor bir durum. Esinizde kesinlikle anneyi huzur evine yollamak istemez... esiniz hic sahit oldumu kv nin altina yapmasina? Kendisi temizliyormu hic
Allah bütün hastalara sifa versin ve kimseya muhtac etmesin

gençmişte altına yapmak için.tuvalete yetişemiyor mu,bilerek altına mı yapıyor?

eğer bilerek altına yapıyorsa,geçmiş olsun kayınvalideniz büyük ihtimalle alzhemir .ne kadar bu hastalığa yakalanan tanıdığım varsa,hepsi tuvaletlerini altına yapmaya başlamışlardı.üstelik bunun kötü bir şey olduğunun farkında bile değillerdi.
aksi takdirde,hiç bir insan evladının bilerek ve isteyerek,sırf gelinlerine eziyet olsun diye,tuvaletini altına yapacağını zannetmiyorum.

Ben de alzhemir olabileceğini düşündüm. Bence bir doktora götürün konu sahibi.

esinize temizletin tuvaletini yaptigi yerleri bakalim o zamanda annem ne yapalim diyebilecek mi? kendileri yapmadigi surece her is kolay bu erkeklere. mumkunse annenize gezmeye gidin altini sen temizle o kadar kolaysa diyin. gercekten cok yasli, hasta olsa tamamda resmen size eziyet icin yapiyor bak ben bile sinir oldum.

Yasi da gencmis ya. Hasta bezi de kullanmiyorsa inadina yapiyor olabilir. Ayrica esinize bazi seyler kolay gelmis olacak ki rahat rahat "ne yapalim annemiz" diyebilmis. Bence sizi anlayabilmesi icin kendi annesini bir temizlesin bakalim yine oyle konusabilecek mi. Hani yatalak olur, idrar yollarinda cok ciddi sorun olur, akli basindan tamamen gitmis olur anlarim da tuvaletini oraya buraya yapmasi icin sebepte yok. Dolayisiyla cekmeniz icin de sebep yok. Bir daha temizlemeyin. Azicik disinizi sikin ogullari temizlesin.

Kayınpederim vefat etti ve kayınvalidem bize taşındı. Eltimle aynı apartmanda oturuyoruz Allahtan. Biraz onda biraz bende kalıyor.
Sorun şu ki kayınvalidem tuvaletini yapıyor. Kaçırıyor yazmayı çok isterdim ama ne yazık ki durum bu. Ve sonra da yüzsüz bir şekilde yaşamına devam ediyor. Benim evim sonuçta, 4 yaşında bir kızım var. Nasıl temizlemem!?
Doktora görürdüm. Üroloji, nöroloji, kolonoskopi bile yapıldı. Sonuç: "teyzenin maşallahı var" (Bu arada büyük küçük farketmiyor canı WC gitmek istemeyince hepsini yapıyor) Sadece idrar torbası ameliyat gerektirmeyecek ölçüde sarkmış. Taviaz adlı ilacı kullanıyor bir süredir.
Yaptıktan sonra banyo da yapmıyor maalesef. Evin içi leş gibi lağım kokuyor :KK43:
Asıl sorun eşlerimizde aslında. Ne yapalım diyorlar. Annemiz o. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
Allahım sen bize dayanacak güç ver sabır ver.
Ay kusmama az kaldı bu ne iğrençlik vallahi helal olsun sana nasıl bişey demeden duruyosun?? Keyfi evin ortasına mıçan bi kaynanaya o yaptigini temizletirim bak bakiyim bi daha yapiyo mu? Ne münasebet ya asla elimi sürmem , eşimin annesi atamaz satamaz okey bende atsın istemem zaten ama yani her yaptiginda da yüzüne vururum direk söylerim yani ayip ya iğrenç

Rahmetli babannem yıllarca alzheimer hastasıydı ve belirtiler böyle başlamıştı..
Kaçırır ve bunu normalmiş gibi algılardı ki öncesinde çok temiz bi hanımdı... Ciddiye alıp iyice araştırın kayınvalidenizde erken dönemde alzheimer başlangıcı var gibi...

Çok zor Allah yardımcınız olsun. Birkaç doktora daha götürün. Çok gençmiş daha. Bir sebebi mutlaka vardır.

Back