Eltimi evi, benim evim, sitenin bahçesi, apartmanın merdivenleri, arabada, yolda... Her zaman değil ama hepsi başımıza geldi işte bir şekilde...Eşiniz bu duruma ne diyor?
Siz konuşursanız, kötü gelin olursunuz.
Eltinizin evinde de aynısını yapıyor mu?
Yapıyorsa, iki elti, iki kardeş konuşun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalide :(
- Konu Sahibi Gulscaney
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kayin valide kayınvalide kayınvalide :(
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay bi de işediği koltukları silme derdi var. Ay tiksinç vallahi billahi. Allah yardım etsin arkadaşımmm
Sağol :/
- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
gençmişte altına yapmak için.tuvalete yetişemiyor mu,bilerek altına mı yapıyor?
eğer bilerek altına yapıyorsa,geçmiş olsun kayınvalideniz büyük ihtimalle alzhemir .ne kadar bu hastalığa yakalanan tanıdığım varsa,hepsi tuvaletlerini altına yapmaya başlamışlardı.üstelik bunun kötü bir şey olduğunun farkında bile değillerdi.
aksi takdirde,hiç bir insan evladının bilerek ve isteyerek,sırf gelinlerine eziyet olsun diye,tuvaletini altına yapacağını zannetmiyorum.
eğer bilerek altına yapıyorsa,geçmiş olsun kayınvalideniz büyük ihtimalle alzhemir .ne kadar bu hastalığa yakalanan tanıdığım varsa,hepsi tuvaletlerini altına yapmaya başlamışlardı.üstelik bunun kötü bir şey olduğunun farkında bile değillerdi.
aksi takdirde,hiç bir insan evladının bilerek ve isteyerek,sırf gelinlerine eziyet olsun diye,tuvaletini altına yapacağını zannetmiyorum.
Psikolojik problemi yokmuş sadece gökgürültüsü, tıkırtı fln duyup korkar. Psikiyatriye de götürdüm p ile başlayan bir sakinleştirici verdi. Korktuğun zaman içersin teyze, dedi.Hasta bezi kullanmasi icin ikna edin. Kac yasinda kayinvalideniz. Birde psikolojik bir problemi var mi.
- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Allah yardım etsin,yani yaşı çok genç nasıl yakıştırıyor bu durumu kendine!ilginç...hasta bezi konusunda ısrarlı olun eşinize söyleyin o ikna etsin!Psikolojik problemi yokmuş sadece gökgürültüsü, tıkırtı fln duyup korkar. Psikiyatriye de götürdüm p ile başlayan bir sakinleştirici verdi. Korktuğun zaman içersin teyze, dedi.
- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
normal bir insan altına yapar mı yahu ya amacı dikkat çekmek yada pskolojik sorunu vardırYa hadi hastalık falan deriz de duşa girmemek nedir ya resmen zulüm çektiriyor yani olacak şey değil
- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Bu hiç normal değilki
Eşinizde sadece annesine vicdanlı
ben sizi geçtim evde küçük bi çocuk var milropta kapar babaanneyi örnek alıp tuvalet eğitimi yerle birde olabilir.
Farklı doktorlarada götürün olmadı eşinize söyleyin hastanezi konusunda ikna etsin olmuyosa huzurevinden başkaçare yok
Eşinizde sadece annesine vicdanlı
ben sizi geçtim evde küçük bi çocuk var milropta kapar babaanneyi örnek alıp tuvalet eğitimi yerle birde olabilir.
Farklı doktorlarada götürün olmadı eşinize söyleyin hastanezi konusunda ikna etsin olmuyosa huzurevinden başkaçare yok
- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
59 yas cok degilki59 yaşında. Bazen zorluyoruz kullansın diye ama istemiyor ve çoğu zaman WC gidip çıkarıyor
- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
gençmişte altına yapmak için.tuvalete yetişemiyor mu,bilerek altına mı yapıyor?
Ben de alzhemir olabileceğini düşündüm. Bence bir doktora götürün konu sahibi.
- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.789
- 408
esinize temizletin tuvaletini yaptigi yerleri bakalim o zamanda annem ne yapalim diyebilecek mi? kendileri yapmadigi surece her is kolay bu erkeklere. mumkunse annenize gezmeye gidin altini sen temizle o kadar kolaysa diyin. gercekten cok yasli, hasta olsa tamamda resmen size eziyet icin yapiyor bak ben bile sinir oldum.
Nöroloji Dr götürdüm Alzheimer ya da farklı bir durum olabilir diye. Sadece bazı beyin damarlarında yaşa ve tansiyona bağlı tıkanıklıklar başlamış dedi drBen de alzhemir olabileceğini düşündüm. Bence bir doktora götürün konu sahibi.
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
Yasi da gencmis ya. Hasta bezi de kullanmiyorsa inadina yapiyor olabilir. Ayrica esinize bazi seyler kolay gelmis olacak ki rahat rahat "ne yapalim annemiz" diyebilmis. Bence sizi anlayabilmesi icin kendi annesini bir temizlesin bakalim yine oyle konusabilecek mi. Hani yatalak olur, idrar yollarinda cok ciddi sorun olur, akli basindan tamamen gitmis olur anlarim da tuvaletini oraya buraya yapmasi icin sebepte yok. Dolayisiyla cekmeniz icin de sebep yok. Bir daha temizlemeyin. Azicik disinizi sikin ogullari temizlesin.
- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
Ay kusmama az kaldı bu ne iğrençlik vallahi helal olsun sana nasıl bişey demeden duruyosun?? Keyfi evin ortasına mıçan bi kaynanaya o yaptigini temizletirim bak bakiyim bi daha yapiyo mu? Ne münasebet ya asla elimi sürmem , eşimin annesi atamaz satamaz okey bende atsın istemem zaten ama yani her yaptiginda da yüzüne vururum direk söylerim yani ayip ya iğrençKayınpederim vefat etti ve kayınvalidem bize taşındı. Eltimle aynı apartmanda oturuyoruz Allahtan. Biraz onda biraz bende kalıyor.
Sorun şu ki kayınvalidem tuvaletini yapıyor. Kaçırıyor yazmayı çok isterdim ama ne yazık ki durum bu. Ve sonra da yüzsüz bir şekilde yaşamına devam ediyor. Benim evim sonuçta, 4 yaşında bir kızım var. Nasıl temizlemem!?
Doktora görürdüm. Üroloji, nöroloji, kolonoskopi bile yapıldı. Sonuç: "teyzenin maşallahı var" (Bu arada büyük küçük farketmiyor canı WC gitmek istemeyince hepsini yapıyor) Sadece idrar torbası ameliyat gerektirmeyecek ölçüde sarkmış. Taviaz adlı ilacı kullanıyor bir süredir.
Yaptıktan sonra banyo da yapmıyor maalesef. Evin içi leş gibi lağım kokuyor
Asıl sorun eşlerimizde aslında. Ne yapalım diyorlar. Annemiz o. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
Allahım sen bize dayanacak güç ver sabır ver.
- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
Bezi cikarmaya gidiyo da içindekileri cikarmaya gitmiyo mu yani ağlayacağımmmm59 yaşında. Bazen zorluyoruz kullansın diye ama istemiyor ve çoğu zaman WC gidip çıkarıyor
- 11 Aralık 2015
- 1.940
- 5.772
- 158
- 41