• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide :(

Gulscaney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
8
0
36
Kocaeli
Kayınpederim vefat etti ve kayınvalidem bize taşındı. Eltimle aynı apartmanda oturuyoruz Allahtan. Biraz onda biraz bende kalıyor.
Sorun şu ki kayınvalidem tuvaletini yapıyor. Kaçırıyor yazmayı çok isterdim ama ne yazık ki durum bu. Ve sonra da yüzsüz bir şekilde yaşamına devam ediyor. Benim evim sonuçta, 4 yaşında bir kızım var. Nasıl temizlemem!?
Doktora görürdüm. Üroloji, nöroloji, kolonoskopi bile yapıldı. Sonuç: "teyzenin maşallahı var" (Bu arada büyük küçük farketmiyor canı WC gitmek istemeyince hepsini yapıyor) Sadece idrar torbası ameliyat gerektirmeyecek ölçüde sarkmış. Taviaz adlı ilacı kullanıyor bir süredir.
Yaptıktan sonra banyo da yapmıyor maalesef. Evin içi leş gibi lağım kokuyor :(
Asıl sorun eşlerimizde aslında. Ne yapalım diyorlar. Annemiz o. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
Allahım sen bize dayanacak güç ver sabır ver.

Kayınpederim vefat etti ve kayınvalidem bize taşındı. Eltimle aynı apartmanda oturuyoruz Allahtan. Biraz onda biraz bende kalıyor.
Sorun şu ki kayınvalidem tuvaletini yapıyor. Kaçırıyor yazmayı çok isterdim ama ne yazık ki durum bu. Ve sonra da yüzsüz bir şekilde yaşamına devam ediyor. Benim evim sonuçta, 4 yaşında bir kızım var. Nasıl temizlemem!?
Doktora görürdüm. Üroloji, nöroloji, kolonoskopi bile yapıldı. Sonuç: "teyzenin maşallahı var" (Bu arada büyük küçük farketmiyor canı WC gitmek istemeyince hepsini yapıyor) Sadece idrar torbası ameliyat gerektirmeyecek ölçüde sarkmış. Taviaz adlı ilacı kullanıyor bir süredir.
Yaptıktan sonra banyo da yapmıyor maalesef. Evin içi leş gibi lağım kokuyor :KK43:
Asıl sorun eşlerimizde aslında. Ne yapalım diyorlar. Annemiz o. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
cnm hasta bezi kullanmıyormu?yaşı kaç?

Yaptıktan sonra banyo da yapmıyor maalesef. Evin içi leş gibi lağım kokuyor :KK43:
Ya hadi hastalık falan deriz de duşa girmemek nedir ya resmen zulüm çektiriyor yani olacak şey değil

Altına mı yapıyor? Kendi nasıl rahat ediyor yahu? Acaba psikolojik bir sorunu mu var?

Geçmiş olsun Allah size sabır ve bakma kolaylığı versin , önemli bir rahatsızlığı olmamasına rağmen bunu yapması çok tuhaf , acaba garezine mi yapıyor ki:KK43:

Eşiniz bu duruma ne diyor?
Siz konuşursanız, kötü gelin olursunuz.
Eltinizin evinde de aynısını yapıyor mu?
Yapıyorsa, iki elti, iki kardeş konuşun.

bu çileyi çekmektense huzurevine yollamaya ikna edin. sonuçta madem annesi kendisi baksın o zaman. sen köle misin.

Ya gerçekten hepimiz bir gün yaşlanacağız Rabbimde kim olursa olsun elden ayaktan düşürmesin hem bakana zor hem yaşlı insana ama son zamanlarda denk geliyorum bazı yaşlılarda sağlamlar ama ben yaşlıyım diyip iyice kendilerini bırakıyorlar herşey mübahmış gibi yani bakana da yazık yani

Allah yardımcın olsn kadın bılerek yapıyrsa buyuk sıkıntı ya sen mecburmusun onn b.kunu yıkamaya gtsn bı basına yasasın yada bı zahmet tıvalete s.csın ya ccuk mıkrop falan kapar ne kadar temızzleyebıkırsın kı snucta buyuk ınsan pıslıgı

Ay bi de işediği koltukları silme derdi var. Ay tiksinç vallahi billahi. Allah yardım etsin arkadaşımmm

Bilerek yapıyorsa eğer Allah yardım etsin acaba bunama olabilir mi yani bilerek yapmiyordur belki ama her şekilde de işiniz zor ay çocukta varmış

Back