- Konu Sahibi fragariavesca
-
günaydınlarrr :)
Öncelikle bişey yapmıyo kadıncağız onu belirteyimyaklaşık 10 aydır nişanlıyım yakın şehirlerdeyiz ama nişanlımın annesi hem biraz yaşlı olduğu için hemde çalıştığımızdan pek fazla görüşemiyoruz. biraz utangaçtır kendisi konuşamıyoruz da Ama beni beğendiğini sevdiğini nişanlım sık sık belirtir. Bana alınacak şeylerde falan çok hassastır zevkimi falan bile öğrenmiş. Gözlerindeki ifadeden beni süzüşünden de sevdiğini az buçuk anlıyorum. Konuşurken hem esracım kızım yavrum falan der utangaçlığı bazen beni delirtiyo ama olucak o kadar Sorunumda şu ben anneme deli düşkünüm bi gün sesini duymayayım rahat edemem günde iki kere aradığım oluyor. Annemle gidebilcem bi yer varsa arkadaş sevgili falan hepsi vız gelir bana hastalık boyutundayım sanırım Durum böyle olunca tabi ben kayınvalideme anne diyemiyorum Kadıncağız bi kaç kez bana hala sevgilisinin,arkadaşının annesi gibi davranıyo demiş Söylemek istiyorum ama çıkmıyo ağzımdan boğazımda tıkanıyo kalıyo resmen arayamıyorum bile utanıyorum siz siz diyip duruyorum kadına. Acaba diyorum şimdi uzağız evlenince yakın olucak o zaman diyebilir miyim alışır mıyım ne dersiniz??
Canım bende senın gıbıydım anne dıyemıyordum , nişanlandık birsure daha sızlı konustum heo çunku elımde olan bırsey degıldı o kelıme çıkmıyordu bır turlu ama sonra esıme haksızlık ettıgımı dusundum, çünku o anneme hep anne dıye hıtap ettı bende artık anne demeye basladım nadırde olsa genelde atıyorum Ayse Anne dıyorum:))
hadı ya:))benim nişanlımda anne demiyo ki anneme
hahahaha ay isterim yaaa annemin kokusuyla bi huzurlu uyuyorum ki ohhherkekler bukadar anneye düşkün olunca olay yapıyoruz şimdide tam tersi durum. burda 10 günlük evliyim anneme kalmaya gidiyim mi diiye konu açılmıştı dielrim ki sizde gidip kalmak istemezsiniz ilk günden :)
nişanlım annesine bile ismiyle hitap ediyo benim annemde şeker şebelek bişeydir konuşurlar gülerler falan ama ne annem ona oğlum der ne nişanlım anneBen de hep diyemem dedim ama annem olmaz sözden sonra soylemen gerekir hepimiz dedik dedi. Kayinvalidem de aynisini esime soylemis. Sonra esim bize sozden sonra ilk geldiginde anneme anne dedi ve ben tuhaf bir mutluluk yasadim. O duyguyu ona da yasatmaliyim diye ben de annesiyle ilk telefon gorusmemizde anne dedim. Yanyana iken zor oluyor. Anneyi yine dedim de bana da baba demek cok zor geldi. Hele babamin yaninda demek zorunda kaldigimda yerin dibine gectim resmen utancimdan.
işte buna cicim ayları denir. sonrası da böyle olur umarım ama pek öyle olmuyorben kayınvalideme Annecim diyorum daha nişanlıyken dedim hele. mutlu oluyor gözleri doluyor canim benim.. kayınvalidem çok iyidir hiç de iş yaptırmıyor otur işten geldi otur diyor. çallaha çok şükür. çok memnunum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?