- 28 Kasım 2019
- 131
- -69
- 18
- 33
- Konu Sahibi Smyrnadenizz
-
Aynen madem kv niz oyunu kuralına göre oynuyor. Siz neden oynamayacaksınız.
Ben böyle adaletliyim deyip sizi eltinizi kıyaslıyor ya sürekli.
Sizde eşeğinizi sağlam kazığa bağlaya bağlaya işinizi alttan ama derinden halledeceksiniz.
Birde mesela ay bize de gelin, şuraya gidelim, şunun gelini şöyle, ay buda böyle ne biçim vs vs diyorlar ya hiç birşey söylemeden yüzüne bakın. Boş boş bakın, e yani dimi haklimiyim yada öyle değil mi derse zorlarsa bilmiyorum deyin. Bak buda çok etkili bı yöntemdir. Bu yazdıklarımı test ettim ve onayladım.
hatta müslüman da değil derken neye vurgu yapmaya çalıştınız tam olarak ?
Hanımefendi size ne sever över? maşallah kendinizi ne kadar kaf dağında görüyorsunuz öyle ama benim bildiğim birşey var gerçekten herşeyi bilen insanlar ben biliyorum harikayım diye anlatmazlar. Müslüman olmaması sizi ilgilendirmez insan olarak iyi demek ki aynı kültürden değil diye sevmesin mi dışlasın mı? ne kadar sığ bir düşünce okumuşsunuz ama boş bence.
O kadar vasıfsızsa neden kıskanıyorsunuz. O kadar becerikliyseniz gıcık olmanıza gerek yok herkes biliyorsa değil mi eşiniz takdir etsin. Kaynanan sana kötü birşey demiyormuş ki sadece öbür gelinini de size karşı ezdirmek küçük görünmesini sağlamak istemiyor ne istiyordunuz hep siz övülün onu da ay birşey bilmiyor cahil diye mi karalasın. Eltinizin eşi memnunsa sizi yemek falan bilmemesi de hiç mi hiç ilgilendirmez
BİRİ İYİ OLURKEN NEDEN DIGERI KOTU EDILIYOR KIYAS YAPILIRKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sanırım okudugunuzu anlamama giibi bir sorununuz var tekrar soykuyorum BENI NE YAPTIGI ILGILENDIRMEZ BENI ILGILENDIREN KISMI SUREKLI BENIMLE KIYASLANIYIR OLMASI .BANANE NE HALT YEDIGINDEN BANANEEEEE. BENIM NDEN ADIM GECIYOR KIYASLANIYORUM !!!!
EVET AMA KIYAS YAPILMASI SINIR BOZUCUBenim ki de över başkalarının gelinlerini. Hatta kendi çocuklarını övmez başkalarının çocuklarını över. Şöyle mühendis oldu, böyle subay oldu diye. Bir keresinde sinirlendim, senin oğlunda da mühendis olacak potansiyel varmış ama zorla imam hatipe göndermişsiniz (o zaman imam hatip mezunlarının puanları düşüyordu), hep içinde kalmış dedim bi daha konuşmadı. Beni övmesin zaten, onun tarafından övülmeye ihtiyacım yok. Kendi çocuklarına bunu yapmasına sinir olmuştum ben. Elimden de her iş gelmez zaten. Gelmesi için de çabalamam. Yeteneklerim bana yetiyor. Başkasının takdirine ihtiyaç duymuyorum.
Öyle bi davranın ki sizi şikayet edemedim kimseye, e kendi zaten çok kötü bı tutum içinde siz de sizi vurduy konular üzerinden onu vuracaksınız ki size laf bile söylemeye hakkı olmasın.''Sizde eşeğinizi sağlam kazığa bağlaya bağlaya işinizi alttan ama derinden halledeceksiniz. '' bunu biraz acarmısınz buna cok ıhtıyacım var gercekten :)
Çok haklisin teskkur ederimYa tanrı aşkına, bende bekliyorum ki eşimin kardeşi evlense de kv kişisine uğraşacak biri daha çıksa, siz bazı sorunlar yaşadıysanız kv size inat olsun diye zaten diğer gelin ne yapsa genelde siğneye çekip onu övüyor, zerre umrunda olmasın minimum muhattap ol, çevreni genişlet, seni çağırdılar mi kbkmayın bugün şu işim var veya şu kişiye gideceğim diyin, haftada 1 görüş, gölge etme İhsan istemem de, insanların senin hakkında ne düşündüğünü umursamayı bırak, evet ya maşallah eltimin elinde on marifet Allah mutluluğunuzu bozmasın de, kv de seni aşağılıyorsa bu zaten PSİKOLOJİK ŞİDDETTİR. Hiç dayanamıyorsan söyle; sen beni sürekli başkasıyla kıyaslayıp beni rencide edip aşağıladığın için sağlığımı korumak için seninle görüşmek istemiyorum ruhumu ezmeye HAKKIN YOK de, kadın bilsin yani içinde sinir olup oturma.
Ya tanrı aşkına, bende bekliyorum ki eşimin kardeşi evlense de kv kişisine uğraşacak biri daha çıksa, siz bazı sorunlar yaşadıysanız kv size inat olsun diye zaten diğer gelin ne yapsa genelde siğneye çekip onu övüyor, zerre umrunda olmasın minimum muhattap ol, çevreni genişlet, seni çağırdılar mi kbkmayın bugün şu işim var veya şu kişiye gideceğim diyin, haftada 1 görüş, gölge etme İhsan istemem de, insanların senin hakkında ne düşündüğünü umursamayı bırak, evet ya maşallah eltimin elinde on marifet Allah mutluluğunuzu bozmasın de, kv de seni aşağılıyorsa bu zaten PSİKOLOJİK ŞİDDETTİR. Hiç dayanamıyorsan söyle; sen beni sürekli başkasıyla kıyaslayıp beni rencide edip aşağıladığın için sağlığımı korumak için seninle görüşmek istemiyorum ruhumu ezmeye HAKKIN YOK de, kadın bilsin yani içinde sinir olup oturma.
Ben onların aile yapısını bilemem ki canım, eğer eşinin yakın bir akrabasıysa nişanlanan ve davet edildiyseniz gitmeniz iyi olur, o insanlar sizi davet etmiş saymış, ne yapabilirsiniz erken çıkarsınız ortamdan görünüp, önemli bir iş var vs diyip, ama bir yerden başla onları hayatının merkezine koymadığını göstermeye, senin eşin varsa çocuğunun ailen olduğunu önemli olanın onlar olduğunu, kv senin ruhunu eziyorsa söyle yüzüne, bu şekilde yaparsan görüşmek istemiyorum çünkü çok üzülüyorum sağlığımı yitiremem ki de, eltini sana kasıtlı övenlerede evet de Allah mutluluklarını bozmasın bende severim kendisi çok şeker de, göreceksin bırakacaklar uğraşmayı, ama kv nin yaptığı ayrı, o PSİKOLOJİK ŞİDDET ve dur demen gerek.Pazar günü bir akrabalarının nişan töreni var. Bnim de gitmem gerekiyor eşimle. Ama ben gitmek istemiyorum onlarla karsilacagim çünkü. Eşimde yapılanın farkında. Ona durumu anlatsam ve gitmek istemediğimi söylesem kötü bir duruma mi düşerim sizce ?
Ben onların aile yapısını bilemem ki canım, eğer eşinin yakın bir akrabasıysa nişanlanan ve davet edildiyseniz gitmeniz iyi olur, o insanlar sizi davet etmiş saymış, ne yapabilirsiniz erken çıkarsınız ortamdan görünüp, önemli bir iş var vs diyip, ama bir yerden başla onları hayatının merkezine koymadığını göstermeye, senin eşin varsa çocuğunun ailen olduğunu önemli olanın onlar olduğunu, kv senin ruhunu eziyorsa söyle yüzüne, bu şekilde yaparsan görüşmek istemiyorum çünkü çok üzülüyorum sağlığımı yitiremem ki de, eltini sana kasıtlı övenlerede evet de Allah mutluluklarını bozmasın bende severim kendisi çok şeker de, göreceksin bırakacaklar uğraşmayı, ama kv nin yaptığı ayrı, o PSİKOLOJİK ŞİDDET ve dur demen gerek.
erkekler düz mantıktır ortada fol yok yumurta yok sorun çıkarıyorsun olurPazar günü bir akrabalarının nişan töreni var. Bnim de gitmem gerekiyor eşimle. Ama ben gitmek istemiyorum onlarla karsilacagim çünkü. Eşimde yapılanın farkında. Ona durumu anlatsam ve gitmek istemediğimi söylesem kötü bir duruma mi düşerim sizce ?
Kimse sana sus demiyor ki, kadın nereden bilsin müneccim değil Ya, niyeti kötü kv nin, öyle olsa bile sen kendini önce güzelce ifade et bu şekilde yaparsan rencide edip kıyaslama yaparsan görüşmek istemiyorum kırılıyorum kendi sağlığım daha önemli de, bu yenilmek değil kendi sağlığını düşünmek.. bu cümleyi kurduktan sonra bak ne diyor hala devam ediyorsa eşinin hatrı bir yere kadar dediğin gibi görüşmeyeceksin, nasıl tekme koydum ama de otur bir sigara yak kahveni iç kötü niyetli bir insanı hayatından attığın için sevin, eşimi kaybederim deme Ya sağlığın ya eşin, ben inanıyorum eşin sana hak verecek.Gerçkten ruh sağlığımibozuyor ama hiç karşılaşmak görüşmekte istemiyorum inan... esimi üzmekte istemiyorum 2 arada kalıyorum. Insan evlenince susulmayacak seylerede susmayi öğreniyor demekki...
Cok teşekkür ederimKimse sana sus demiyor ki, kadın nereden bilsin müneccim değil Ya, niyeti kötü kv nin, öyle olsa bile sen kendini önce güzelce ifade et bu şekilde yaparsan rencide edip kıyaslama yaparsan görüşmek istemiyorum kırılıyorum kendi sağlığım daha önemli de, bu yenilmek değil kendi sağlığını düşünmek.. bu cümleyi kurduktan sonra bak ne diyor hala devam ediyorsa eşinin hatrı bir yere kadar dediğin gibi görüşmeyeceksin, nasıl tekme koydum ama de otur bir sigara yak kahveni iç kötü niyetli bir insanı hayatından attığın için sevin, eşimi kaybederim deme Ya sağlığın ya eşin, ben inanıyorum eşin sana hak verecek.
Görüyor herşeyin farkindaerkekler düz mantıktır ortada fol yok yumurtagoruyor yok sorun çıkarıyorsun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?