- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Benim gelip gelmeme yılbaşı kutlama sorunum o değil biraz da yanlış anlaşıldım galiba sorunum kv duygu sömürüsü yapması. Normal zamanda da iki kişiler zaten hep biz yokuz ki bugün niye bu konuşma geçiyor eşimle anlam veremedim
Evet tabiki duygulanabilir o da insan sonuçta ama bu senede böyle yani yasak olmasa gene giderdik eminim ben istemesem geçen sene gitmezdim zaten normal bi zaman değil zaten bu sene herkes kendi evinde bizde böyle artık diye düşünmesi lazım
Yazdıklarınız gerçekten doğru akşam Bi an sinirle konuyu açtım eşime birsey belli etmek istemedim burada bari konusuyum Bi kaç kişiyle dedim ama maalesef gelen yorumlar beni daha da üzdü. Burada herkes kendi kv daha iyi tanıyo sonuçta her zaman böyle imalı yada değişik de konuşmaz işine gelmediği dediği yapılmadığı istemediği durumda böyle konusur.dünde öyleydi gerçekten sesi Bi ağır ağır geldi sanırsın hasta yatağında konusuyo. Kendimi haksız hissetmem eşime karşı o üzülünce benim yüzümden gitmedik gibi tavırlar sergiledi. Ben zaten eşimle bu durumu aşmaya çalışıyorum her hafta gitmek kalmak ister beni de götürür peşinde kendinin yanlız gitmesine birsey demem ama ben her hafta yatılı gitmek den memnun kalmamBunu düşünmüş ve söylemiş
Siz de gelmediniz oturuyoruz ediyle büdü demiş
İlle de sizin cümlelerinizle mi söylemeli yani ben bu cümleye alınamam
Bana deseydi ha evet tüm dünya evde edi büdü oturuyor biz de partide değiliz ki evdeyiz der güler geçerdim
Kv nin konuşma tarzı ağlamaklı mıy mıy mağdurmuşçasına olabilir ama kadının hep tavrı bu
Bu neden sizin modunuzu düşürüyor
Kv niz ne güzel herkes evinde sağlıklı hissinde olan bir kişi değil yakınız gelsinler gitsinler modunda onu değiştiremeyiz, çözümünüz bunlara alınmamak
Bir yorumunuzda 20 dakika mesafede 4 gün birlikte olmamak için gitmedik diyordunuz haklısınız ama içten içe kendinizi haksız hissetmeyin, vicdan yapmayın, amanın kötü gelin mi oldum diye düşünmeyin
Bu arada madem Kv böyle ve eşinizle konuşmalarından etkileniyorsunuz konuşmayı yönlendirin
Yani siz arayın ay yasaklar gelemedik de bu sene hayat böyle geçti her şey yasak umarım 2021 güzel gelir tüm dünya seneye rahata kavuşur kalabalıklar bir araya gelir vs konuşurdun
Gelemediniz değil gelmediniz dedi diye hayatınızı zehir etmezdiniz
Bak yine yazayım, karşı komşum görümcem davet etti gitmedik 4 gün kalma zorunluluğu da yok aynı sitedeyiz
Gidemedik değil gitmedik tek kelime ile olmaz korona var dedik sizde yoksa da bizde var ya bulaştırırsak deyip evimizde oturduk eskiden bu sitede 2-3 aile birlikte, sabah 3-4 e kadar otururduk
Bunu Kv dert edebilir de dert edilecek bir şey yok deyip onu susturmak yerine eşime laf etti diye dövünmek, surat asmak sorunu çözmez
Yazdıklarınız gerçekten doğru akşam Bi an sinirle konuyu açtım eşime birsey belli etmek istemedim burada bari konusuyum Bi kaç kişiyle dedim ama maalesef gelen yorumlar beni daha da üzdü. Burada herkes kendi kv daha iyi tanıyo sonuçta her zaman böyle imalı yada değişik de konuşmaz işine gelmediği dediği yapılmadığı istemediği durumda böyle konusur.dünde öyleydi gerçekten sesi Bi ağır ağır geldi sanırsın hasta yatağında konusuyo. Kendimi haksız hissetmem eşime karşı o üzülünce benim yüzümden gitmedik gibi tavırlar sergiledi. Ben zaten eşimle bu durumu aşmaya çalışıyorum her hafta gitmek kalmak ister beni de götürür peşinde kendinin yanlız gitmesine birsey demem ama ben her hafta yatılı gitmek den memnun kalmam
Ben de ilk kez eşimle yeni yıla yalnız girmek istedim ama arayıp kv sağolsun her özel günümde yaptığı gibi bana zehir etti. Üst üste iki kez aradık yalnız hissetmesin diye, çok zayıflamışsın oğlum, eriyip bitmişsin kuzum diye ağladı. Eşim 100 kilo bu arada. Bütün sinirimi oynattı gece gece kavga kıyamet girdik yeni yıla. Allah ıslah etsin hepsini, ben anlıyorum sizi. Siz de Allah’a havale edin. Sözüm, nişanım, düğünüm laf yemekle geçti. Ne farkı var dünden diyenlere de şaşıyorum. Her şeyin ilki tatlıdır, içinde uhde kalır. Artık ben de yılbaşından nefret ediyorum. Düğün bile görünce saçlarımın dibi yanıyor sinirden. Hele bayram, anneler günü, bunların hepsi özelliğini kaybetti sayesinde.Haklısınız öyle ama bi heves dediğim gibi 2 yıllık Evliyiz geçen sene de kv kp birlikte geçirdik bir yıl beraber girmek istedim yeni yıla ilk olacağı için özenmiştim
Ben de ilk kez eşimle yeni yıla yalnız girmek istedim ama arayıp kv sağolsun her özel günümde yaptığı gibi bana zehir etti. Üst üste iki kez aradık yalnız hissetmesin diye, çok zayıflamışsın oğlum, eriyip bitmişsin kuzum diye ağladı. Eşim 100 kilo bu arada. Bütün sinirimi oynattı gece gece kavga kıyamet girdik yeni yıla. Allah ıslah etsin hepsini, ben anlıyorum sizi. Siz de Allah’a havale edin. Sözüm, nişanım, düğünüm laf yemekle geçti. Ne farkı var dünden diyenlere de şaşıyorum. Her şeyin ilki tatlıdır, içinde uhde kalır. Artık ben de yılbaşından nefret ediyorum. Düğün bile görünce saçlarımın dibi yanıyor sinirden. Hele bayram, anneler günü, bunların hepsi özelliğini kaybetti sayesinde.
Ya gerçekten böyle yapınca noluyo sen Bi annesin neden oğlunu eşini husursuz ediyorsunBen de ilk kez eşimle yeni yıla yalnız girmek istedim ama arayıp kv sağolsun her özel günümde yaptığı gibi bana zehir etti. Üst üste iki kez aradık yalnız hissetmesin diye, çok zayıflamışsın oğlum, eriyip bitmişsin kuzum diye ağladı. Eşim 100 kilo bu arada. Bütün sinirimi oynattı gece gece kavga kıyamet girdik yeni yıla. Allah ıslah etsin hepsini, ben anlıyorum sizi. Siz de Allah’a havale edin. Sözüm, nişanım, düğünüm laf yemekle geçti. Ne farkı var dünden diyenlere de şaşıyorum. Her şeyin ilki tatlıdır, içinde uhde kalır. Artık ben de yılbaşından nefret ediyorum. Düğün bile görünce saçlarımın dibi yanıyor sinirden. Hele bayram, anneler günü, bunların hepsi özelliğini kaybetti sayesinde.
Adam 8 aydır işsiz, benim maaşımla kiradır vs dir hallediyoruz. Ona rağmen ne isterse alıyoruz, dün soframızı gösterdi, kaç çeşit meze yaptım, en sevdiği yemeği pişirdim, aylardır maaş kartım onda istediğini alır yapar. Buna rağmen eşim bana iyi bakıyor anne, 100 kiloyum ne zayıflaması diyemedi. Annesi de ağlayacaktı erimiş oğlum diye. Bir dahakine seviyesine düşüp dolabı kitliyorum 40 kiloya düştü diyeceğim.yüz kilo adama eriyip bitmişsin mi dedi? Ahahahah. Cebine koy bari deseydiniz.
Adam 8 aydır işsiz, benim maaşımla kiradır vs dir hallediyoruz. Ona rağmen ne isterse alıyoruz, dün soframızı gösterdi, kaç çeşit meze yaptım, en sevdiği yemeği pişirdim, aylardır maaş kartım onda istediğini alır yapar. Buna rağmen eşim bana iyi bakıyor anne, 100 kiloyum ne zayıflaması diyemedi. Annesi de ağlayacaktı erimiş oğlum diye. Bir dahakine seviyesine düşüp dolabı kitliyorum 40 kiloya düştü diyeceğim.
Ya onların oğluysa bizim de hayat arkadaşımız ne kadar değişik bu tavır zayıflamışsın oğlum falan filan gelin iyi Bakmıyor mu demeye getiriyorlar galiba. Evde yemek vermediğimizi falan mı düşünüyor kiAdam 8 aydır işsiz, benim maaşımla kiradır vs dir hallediyoruz. Ona rağmen ne isterse alıyoruz, dün soframızı gösterdi, kaç çeşit meze yaptım, en sevdiği yemeği pişirdim, aylardır maaş kartım onda istediğini alır yapar. Buna rağmen eşim bana iyi bakıyor anne, 100 kiloyum ne zayıflaması diyemedi. Annesi de ağlayacaktı erimiş oğlum diye. Bir dahakine seviyesine düşüp dolabı kitliyorum 40 kiloya düştü diyeceğim.
Bence bu kv konuların hemen hemen bütün çoğunluğu eşten kaynaklı. Annesi ve eşi arasında köprü kuramıyorlar sonra tartışmalar kırgınlıklar çıkıyorAma sorun o zaman esinizde..yani herkes kendi delisinde sorumlu. Ailedeki bütün dram severleri istedigi gibi at kosturmasina izin versek hepimizin huzuru kalmaz
Ya gerçekten böyle yapınca noluyo sen Bi annesin neden oğlunu eşini husursuz ediyorsun
konuyu açtım ama kendimi anlatmakla geçti dün bir çok arkadaş eleştirdi herkesin kendi görüşü ama üzülüyorum böyle annelere
Yaa ne güzel iyi yapmışsınız vallaAyni seyleri daha önce yaşadım. Ben kayinvalidemin kiz kardesine durumu anlattim beni çok sever. Kayinvalideme kızmış elin ayağın saglamken gelini kendinden bıktırıyorsun rahat ver çocuklara demis. O günden beri rahat bırakıyor
Bence bu kv konuların hemen hemen bütün çoğunluğu eşten kaynaklı. Annesi ve eşi arasında köprü kuramıyorlar sonra tartışmalar kırgınlıklar çıkıyor
E girmissiniz ya iste,siz girdiniz de kv geri 2020ye mi surukledi siziHaklısınız öyle ama bi heves dediğim gibi 2 yıllık Evliyiz geçen sene de kv kp birlikte geçirdik bir yıl beraber girmek istedim yeni yıla ilk olacağı için özenmiştim
Oğlunun Bi ailesi evi olduğunu anlaması konusunda Bi hidayetKv’ye niye Allah hidayet versin? Dediğinizi hiç anlamadım.
Çok ilginç bir yaklaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?