- 25 Ocak 2024
- 247
- 150
- 23
- 26
- Konu Sahibi hacininannesi
Merhaba arkadaşlar. Artık o kadar doldum ki yine yazmak istedim. Eşimle çok güzel bir evliliğimiz var ama ailesiyle artık yanyana bile gelmeye tahammülüm yok. Daha öncede yazmıştım. Depremde evim yıkıldı konteynerdeyim diye. Kayınpederim benimle yaşıyor. Kayınvalidem evlenmeden vefat etmişti. Şimdi gelelim konuya. Evet artık bir evim var ikinci çocuğuma hamileyim. Görümcem güya beni yormak istememişte o yüzden benim evime kayınpederimle beraber mobilya almaya karar vermişler. Ben çok aşırı sinirlendim kimisine basit gelebilir ama ben evlendiğimden beri eşimin babasının evinde yaşıyorum. Yıkılan evimde ki hiç birşeyi ben almamıştım hep kayınvalidemin eskileriydi. Benim evim benim hakkım değil mi ya evimi istediğim gibi dayayıp döşemek. Bu yüzden bugün eşimle baya kavga ettik. Ve ilk defa beni suçladı ben abartıyo muşum da falan filandamış. Akşamda görümcem çağırmış yemeğe bende dedim ben gelmem. Eşim de dediki zaten seni değil beni tek çağırdı. Bende hiç birşey demedim evden kovdum aklını toplamadan gelme dedim. Çıktı gitti ve ben hâlâ sakinleşemedim. Aşırı sinirliyim. Eşime olan sinirimi az önce bebeğime kızarak çıkardım. Bu seferde onun vicdan azabanı çekiyorum. Çok kötüyüm ya. Bana bi akıl verin bu süreci nasıl yönetmeliyim.