Bilmiyorum canım 5 seneye yaklaştık onca terbiyesızlık yapıldı hiçbirinide takmadım kafaya unuttum geçti ama ben ılk bebeğimi kaybetmişim bundada yemeğibile yattığım yerden yıyorum, yatmaktan pisikolojım bozulmuş dalga geçer gıbı bı kolye al gel naapıyım ben o kolyeyı ne bılıyım bebeğe bişey al mesela yada hiç birşey alma senden hediye bekleyen yok.Belkıde hamilelıkten onca ezıyete karşılık bi guler yuz nasılsın denmesı bıle bana yeterdi ama kalkıp çerçöpü bana hediye dıye getırınce ağır geldi.Okadar ezıyetlı bı dönemde kaldıramadım
aman canım görgü önemli şey boş ver sen şimdi çok hassas bir dönemdesin bu yüzden gözüne baksalar gözün çıksın anlarsın fazla görüşmemeye fazla muhatap olmamaya çalış.
Merhaba arkadaslar yeni konu acmadan burdan devam etmek istedim
Esimin ailesiyle aramda gecenleri ilk sayfada belirttim, su siralar kv rahatsiz
şoyleki ;
komsumuza gittim gecen hafta kv demde ordaydi kalkti bisey almaya biraz aksadi yururken bende ayagi uyustu diye dusundum, ses etmedim megerse ayagi agriyomus yuruyemiyomus. Ben gunlerce aylarca uzuldum agladim kimse beni sormadi bi gecmis olsunu cok gordu diye ama asla beddua etmedim ama Allah buyuk. Kv anneme dert yanmis bennu bana gecmis olsun demedi diye tabiki umrumda olmadi.
Ben hafif biseydir dye dusunmustum ama ciddi ciddi yuruyemiyomus bastonla dolasmaya baslamis vs.
Hala gecmis olsun demefim kendisine evinede gitmedim cunku benim 2 kaybimda kimse yanimda olmadi 4 ay yattim biraz annemde biraz kendi ewimde 10 gude bikapidan 1 tabak sarma werir donerdi iceri grip beni sormazdi bile.
Neyse doluyum cok uzattim bu gun kv demin emar sonuclari cikicakti bende aksam gderim 1 saat oturup gelirim dyodum ama hic icimden gelmiyor.sizce neyepmaliyim ??
yani ne denilebilir ki, sinir oluyorum bu insanlara zaten
Kendi yapmasın ama elden beklesin Evlilik çok farklı bir şey. Şimdi burdan boşver gitmese demek geliyor içimden ama neticede evlisin ve anladığım kadarıyla eşinle de bir problemin yok. Eğer eşin senin ailene karşı özenli ve anlayışlıysa eşinin hatırına gidip 1 saat oturup dönebilirsin.
yani ne denilebilir ki, sinir oluyorum bu insanlara zaten
Kendi yapmasın ama elden beklesin Evlilik çok farklı bir şey. Şimdi burdan boşver gitmese demek geliyor içimden ama neticede evlisin ve anladığım kadarıyla eşinle de bir problemin yok. Eğer eşin senin ailene karşı özenli ve anlayışlıysa eşinin hatırına gidip 1 saat oturup dönebilirsin.
Aslinda benimde aklim oyle diyor ama kalbimde bosver gitme yuz bulmasinlar diyor.
Bide su var butun mesajlari okuduysaniz ordada belirttim kv dem ameliyat oldugunda is cikisi gderdik ama yaranamadik gorumcem bunuda inkar etti laf aradinda sen annem ameliyat olunca hic sormadin dedi.
Ben artik bu tantanadan sikildim gercekten kotu olayim gitmiyim en azindan bana laf soylediklarinde icim yanmaz her türlü yaranamadim cunki
Aslinda benimde aklim oyle diyor ama kalbimde bosver gitme yuz bulmasinlar diyor.
Bide su var butun mesajlari okuduysaniz ordada belirttim kv dem ameliyat oldugunda is cikisi gderdik ama yaranamadik gorumcem bunuda inkar etti laf aradinda sen annem ameliyat olunca hic sormadin dedi.
Ben artik bu tantanadan sikildim gercekten kotu olayim gitmiyim en azindan bana laf soylediklarinde icim yanmaz her türlü yaranamadim cunki
Şimdi okudum diğer yazdıklarını, o görümceye kişisel gelişim kitabı hediye et
Kaynanana gelince, eşin bir şey demiyorsa eğer gitme, arayı soğut. Çok istiyorlarsa kendileri gelsinler Kötü günümde benim yanımda olmayana ben niye gideyim ki
Gitmeye karar verirsen de soğuk dur, pek muhattap olma, bir şeyler derlerse de muhakkak cevabını ver ve fazla da kalmadan çık git evine.
Ewet sanirim gitmiycem kizlar biraz destege ihtiyacim vardi sadece. Hem zaten gitsemde yaranamamki geldi gitti olucak bu sefer niye temizlik yapmadi calismiyo hergun ugrasina donucek is
Tesekkurler cevaplar icin
Seni çok iyi anlıyorum.
benim eşim ilk evlendiğimizde hastanede yattı üç gün başında ben bekledim refakatçi olarak. sabahları da işe gidiyordum. 3 gün uyumadım. görümcemde ev kızıdır prenses 12 de kalkar. bir kez bile sen çalışıyorsun ben kalıyım diyen olmadı. ben yine kalırdım eşimin yanında ama duysam mutlu olurdum.
soğuklar ilgisizler ve çok düşüncesizler kendilerinden başka kimseyi düşünmüyorlar bencil oluyor bu tipler.
bizimde mesafeli olmamız lazım bunları takmamamız lazım kendimize yapıyoruz sadece.